20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jochem Uytdehaage

Jochem Uytdehaage als spreker boeken

Jochem Uytdehaage is jouw ideale keuze als je op zoek bent naar een spreker die zowel inspiratie als praktische inzichten biedt. Als voormalig Olympisch schaatser weet hij als geen ander wat het betekent om op het hoogste niveau te presteren. Deze pagina belicht de unieke ervaringen en inzichten die Jochem als spreker deelt. Je leert hier waarom hij niet alleen in de sportwereld, maar ook daarbuiten als inspirator en motivator een blijvende impact kan hebben.

Jochem Uytdehaage

Topsporter

Jochem Uytdehaage heeft zich sinds zijn schitterende sportcarrière gespecialiseerd in de principes van duurzaam presteren en persoonlijke ontwikkeling. Hij stelt dat de kennis die hij nu bezit, zijn schaatscarrière aanzienlijk had kunnen verlengen en verbeteren. Het kiezen voor een spreker die inzicht heeft in duurzaam succes is essentieel voor wie zijn publiek wil verrijken met kennis over lange termijn prestaties en groei, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Jochem behandelt thema’s zoals mentale veerkracht, fysieke welzijn, en het balanceren van ambitie met welzijn. Als je Jochem Uytdehaage kiest voor je evenement, kies je voor een spreker die maatwerk levert en interactie zoekt met zijn publiek voor een maximale impact.

Jochem Uytdehaage inhuren voor een lezing

Het boeken van Jochem Uytdehaage voor een lezing is eenvoudig en transparant. Bij Quality Bookings staan we klaar om je door het proces te leiden, van eerste contact tot aan de succesvolle afsluiting van het evenement. We begrijpen dat de behoeften voor elk evenement anders zijn, en daarom zorgen we ervoor dat elke stap – van het kiezen van het thema van de lezing tot de logistiek van de dag zelf – naadloos en zonder stress verloopt. En met onze boekingsgarantie weet je zeker dat jouw evenement in goede handen is.

Biografie van Jochem Uytdehaage

Jochem Uytdehaage is niet zomaar een oud-schaatser; hij is een sporticoon wiens prestaties hem tot een nationale held hebben gemaakt. Geboren op 9 juli 1976 in Utrecht, heeft Jochem een schaatscarrière achter de rug die jonge atleten nog steeds inspireert. Zijn ongeëvenaarde succes tijdens de Olympische Spelen van 2002, waar hij goud won op de vijf- en tienduizend meter, zette hem op de kaart als een van de grootste schaatsers aller tijden.

Maar het was niet alleen zijn talent op het ijs dat indruk maakte; het was ook zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Jochems reis naar de top was er een van constante zelfverbetering en fysieke uitmuntendheid. Hij was de eerste man die de tien kilometer schaatste in minder dan 13 minuten, een prestatie die zijn naam onuitwisbaar in de geschiedenisboeken heeft gegrift.

Toch is zijn carrière niet zonder uitdagingen geweest. De periode tussen 2003 en 2006 werd gekenmerkt door zowel hoogtepunten als dieptepunten. Een onsportief incident in 2004 en een ernstig auto-ongeluk later dat jaar testten zijn veerkracht en vastberadenheid. Desondanks toonde hij immense veerkracht door te herstellen en te blijven concurreren op het hoogste niveau.

Naast zijn sportieve successen heeft Jochem zich ook ingezet voor maatschappelijke bijdragen. Hij richtte de Stichting Sporttop op, die jonge atleten helpt in hun sportieve ambities, en is ambassadeur van Skate4Air, die fondsen werft voor het onderzoek naar taaislijmziekte.

Jochem als spreker

Zijn besluit om in 2007 een punt achter zijn schaatscarrière te zetten, kwam na een periode van zelfreflectie en het verlangen om zichzelf buiten de schaatswereld te ontwikkelen. Met dezelfde passie en inzet die hem op het ijs kenmerkten, legde hij zich toe op zijn nieuwe roeping als spreker, mentor en inspirator.

Voor wie zijn publiek wil boeien met een verhaal over triomf, tegenslag en de zoektocht naar persoonlijke excellentie, biedt Jochem Uytdehaage een lezing die nog lang zal nazinderen. Boek hem nu en verzeker je van een onvergetelijke bijdrage aan je evenement.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jochem Uytdehaage

"Jochem kon aanzienlijke expertise toevoegen op basis van zijn ervaring als winnaar van de gouden medaille op de Olympische Winterspelen. Daarnaast heeft Jochem een ​​zeer dynamische persoonlijkheid, wat goed tot uiting komt in zijn presentatie. Ik zou Jochem vooral aanbevelen aan bedrijfsgroepen die behoefte hebben aan een inspirerende spreker, die niet alleen een “fauteuil-expert” is, maar iemand die het allemaal ook daadwerkelijk heeft meegemaakt en dit op een positieve manier weet te verwoorden."

― Kees Renzenbrink

"Het enthousiasme van Jochem is aanstekelijk. Zijn 'Energy Sessies' zijn een uitstekende keuze voor iedereen die het meeste uit elke dag wenst te halen. "

― Lawrence T.
Schrijf een review

Video met Jochem Uytdehaage

Meer informatie & boekingen

Jochem Uytdehaage inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jochem Uytdehaage
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers