‘Optimaal Presteren’. Dat is het favoriete thema van Jochem Uytdehaage. Hij weet er alles van als voormalig topschaatser. Als spreker weet hij uw publiek aan zich te binden met dit onderwerp. Zijn persoonlijke verhalen over zijn dynamische leven als sportman maken zijn presentaties compleet. Bedrijven die Jochem Uytdehaage als spreker, presentator of dagvoorzitter inhuren, zijn vol lof over zijn professionaliteit en inzet.

Een spreker inhuren die alles weet over topprestaties

Aan inzet heeft het Jochem (1976) nooit ontbroken. Op jonge leeftijd ontdekt hij zijn passie voor schaatsen. Hij excelleert op de vijf en tien kilometer. Van 1998-1999 maakt hij deel uit van de Nederlandse kernploeg. Zijn hoogtepunt beleeft hij in 2002, tijdens de Olympische Spelen van Salt Lake City. Hij pakt goud op zijn geliefde afstanden en zilver op de vijftienhonderd meter.

In 2002 wordt Jochem uitgeroepen tot Sportman van het jaar en wordt hij onderscheiden met de Oscar Mathisen-trofee. In 2007 neemt hij officieel afscheid van de schaatssport op topniveau. Hij legt zich toe op presentaties en clinics en ontwikkelt zich tot vaardig spreker, presentator en dagvoorzitter voor seminars, congressen en andere business events.

U kunt Jochem Uytdehaage direct bij ons boeken

Tijdens zijn presentaties legt Jochem Uytdehaage heldere verbanden tussen topsport en bedrijfsleven. Hij doet dat met sprekende voorbeelden en ervaringen uit zijn eigen carrière. Dat is een van de redenen waarom bedrijven hem graag inhuren, ook voor personeelsbijeenkomsten en motivatiesessies. Ook u kunt de oud-schaatser direct bij ons boeken.

Uytdehaage, die de Stichting Sporttop oprichtte en ambassadeur is van Skate4Air, levert als spreker, presentator en inspirator maatwerk. Hij leeft zich in uw bedrijfsdoelen en doelgroep in en betrekt uw gasten actief bij zijn presentatie. Voor een boeiende en levendige lezing over duurzaam presteren, is Jochem Uytdehaage dé specialist voor uw congres of seminar.

Sportspreker inhuren? Zo doe je dat

Ook u kunt voor uw congres, seminar of motivatie-evenement een sportspreker als Jochem Uytdehaage inhuren. Voor de exacte kosten kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons Quality Bookings team. U krijgt alle informatie die u wenst en een offerte op maat. Voor het boeken kunt u rekenen op betrouwbare procedures. Desgewenst regelen wij vooraf rechtstreeks contact met de sportspreker van uw keuze om de presentatie optimaal op uw wensen af te kunnen stemmen. Bel of mail ons adviesteam.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Jochem Uytdehaage spreekt graag over:

Jochem Uytdehaage boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jochem Uytdehaage. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21