20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
David Hulsenboom

David Hulsenboom als spreker boeken

David Hulsenboom is een naam die resoneert met energie, creativiteit en inspiratie. Met zijn indrukwekkende achtergrond in psychologie en neurowetenschappen heeft David Hulsenboom zich ontpopt als een vooraanstaande figuur in het sprekerscircuit. Zijn vermogen om met kennis, inzicht, energie, humor en een verfrissende kijk duizenden mensen te raken, maakt hem een ideale kandidaat voor uw volgende evenement. David streeft ernaar om persoonlijke en zakelijke successen te bewerkstelligen bij mensen, en zijn benadering is zowel uniek als effectief. Of het nu gaat om het overwinnen van tegenslagen of het stimuleren van groei, David’s boodschap is helder en krachtig: door onze wilskracht en veerkracht kunnen we de juiste keuzes maken die tot geweldige resultaten leiden.

David Hulsenboom

Business speaker

Als gastspreker spreekt David Hulsenboom over een breed scala aan onderwerpen, waaronder persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, en het overwinnen van tegenslagen. Zijn unieke eigenschappen als spreker – energie, humor, en een diepgaand begrip van psychologie en neurowetenschappen – stellen hem in staat om zijn boodschap op een boeiende en toegankelijke manier over te brengen. Bij congressen en seminars weet David het publiek te inspireren met zijn verhalen en inzichten, waardoor iedereen zich gemotiveerd voelt om in actie te komen en verandering te bewerkstelligen in zowel hun persoonlijke als professionele leven.

David Hulsenboom als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter blinkt David Hulsenboom uit door zijn vermogen om evenementen soepel en energiek te laten verlopen. Zijn brede kennisbasis en ervaring in zowel de academische als zakelijke wereld stellen hem in staat om diepgaande gesprekken te leiden en deelnemers te betrekken bij het onderwerp. David’s kernthema’s als dagvoorzitter omvatten leiderschap, teamdynamiek, en het omgaan met verandering, waarbij hij altijd een sfeer van openheid en interactie bevordert.

Over persoonlijke en zakelijke groei

Persoonlijke en zakelijke groei staan centraal in David Hulsenboom’s lezingen. Hij benadrukt het belang van het maken van de juiste keuzes, aangedreven door wilskracht en veerkracht, om zowel persoonlijke als zakelijke successen te behalen. David gaat in op de diverse uitdagingen waarmee mensen geconfronteerd worden, zowel op het werk als privé, en biedt praktische strategieën om deze te overwinnen. Zijn lezingen bieden inzicht in hoe je je persoonlijke groei kunt stimuleren en hoe je als bedrijf een omgeving kunt creëren die innovatie en succes bevordert.

David Hulsenboom inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor David Hulsenboom is eenvoudig en transparant, met als doel om eventuele drempels voor het boeken weg te nemen. Quality Bookings zorgt voor een all-inclusive tarief en garandeert dat u binnen 24 uur een offerte ontvangt. Met uitgebreide support en een tevredenheidsgarantie staat Quality Bookings achter de kwaliteit van David als spreker. Het team werkt nauw met u samen om ervoor te zorgen dat de lezing perfect aansluit bij uw evenement en doelstellingen.

Biografie van David Hulsenboom

David Hulsenboom’s reis is er een van voortdurende groei en ontwikkeling. Met een stevige basis in psychologie en neurowetenschappen heeft David zich over de jaren heen ontwikkeld tot een gerespecteerde spreker, auteur, en adviseur. Zijn carrière, die meer dan twee decennia beslaat, is gevuld met successen, zowel in het transformeren van individuele levens als in het beïnvloeden van organisatieculturen. Met een rijke ervaring in educatie, wetenschap, en het bedrijfsleven, combineert David theoretische kennis met praktische toepassingen, waardoor zijn lezingen niet alleen informatief maar ook direct toepasbaar zijn.

Zijn boek “Oh nee, ik ben een FTE!” en zijn bijdragen aan diverse initiatieven onderstrepen zijn toewijding aan het verbeteren van de levens en carrières van mensen. David’s werk met toonaangevende bedrijven zoals KPN, Microsoft, en Achmea, evenals zijn optredens in radioprogramma’s en podcasts, getuigen van zijn brede aantrekkingskracht en vermogen om uiteenlopende doelgroepen te bereiken en te beïnvloeden.

David Hulsenboom is niet alleen een spreker; hij is een beweging, een kracht van verandering die individuen en organisaties inspireert om hun volledige potentieel te bereiken. Door zijn unieke combinatie van energie, inzicht, en humor, maakt David een onuitwisbare indruk op iedereen die het genoegen heeft hem te horen spreken. Zijn levenswerk is gewijd aan het empoweren van mensen, het stimuleren van groei, en het creëren van betekenisvolle verandering, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over David Hulsenboom

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

David Hulsenboom inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met David Hulsenboom
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers