20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Fien Vermeulen

Fien Vermeulen als spreker boeken

Waarom kiezen voor Fien Vermeulen als jouw volgende spreker? Simpelweg omdat ze meer dan alleen woorden brengt; ze brengt ervaringen, inzichten en een ongeëvenaarde energie die elk evenement transformeert. Als ervaren nieuwslezeres, presentatrice, en inspirator op Qmusic, heeft Fien bewezen dat ze elk onderwerp tot leven kan wekken. Op deze pagina duik je in de wereld van Fien: van haar expertise in communicatie en haar strijd tegen kanker tot haar rol als maatschappelijk betrokken influencer. Ontdek waarom Fien niet alleen je aandacht verdient, maar ook je applaus.

Fien Vermeulen

HOE WORD IK EEN SURVIVOR?

Over communicatie en maatschappelijke betrokkenheid

Communicatie is niet slechts een vaardigheid; het is een kunst. Fien Vermeulen, met haar achtergrond in Taal & Communicatie en Nederlandse Taal & Cultuur, is een meester in deze kunst. Ze brengt een schat aan kennis en praktijkervaring mee, die ze heeft opgedaan bij diverse media-outlets zoals lokale en regionale omroepen, het ANP, en nationale kranten. Fien’s onderwerpen raken de kern van wat het betekent om effectief te communiceren en maatschappelijk betrokken te zijn. Haar lezingen kunnen een scala aan thema’s beslaan: van de kracht van taal tot het belang van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Kies je voor Fien, dan kies je voor een lezing die niet alleen informeert maar ook inspireert.

Fien Vermeulen als dagvoorzitter

Als je een dagvoorzitter zoekt die niet alleen de agenda bewaakt maar ook de harten van het publiek verovert, dan is Fien Vermeulen de persoon die je moet hebben. Met haar scherpe geest en warme persoonlijkheid leidt Fien elk evenement met een natuurlijke flair. Ze weet hoe ze de sprekers moet introduceren, discussies kan stimuleren en het publiek actief betrokken houdt. Haar ervaring met live radio en TV-uitzendingen stelt haar in staat om ook in onvoorziene situaties de regie stevig in handen te houden. Fien als dagvoorzitter betekent een vlekkeloos verlopend evenement, waarbij elke deelnemer zich gehoord en gewaardeerd voelt.

Fien Vermeulen inhuren voor een lezing

Het boeken van Fien Vermeulen voor jouw event is een beslissing die je publiek zal toejuichen. Met Quality Bookings is het proces eenvoudig en transparant. Van het eerste contact tot de finale handdruk, ons team staat klaar om je te ondersteunen. We bieden heldere informatie over beschikbaarheid, ondersteunen bij de voorbereidingen, en verzekeren een boekingsgarantie. Samen nemen we alle stappen door: van de aanvraag tot de aftershow. Met Fien haal je niet alleen een spreker in huis; je haalt een ervaring binnen.

Biografie van Fien Vermeulen

Fien Vermeulen is een naam die resoneert in huiskamers, auto’s en kantoren door heel Nederland. Als de stem die het nieuws verkondigt op Qmusic, heeft ze zich genesteld in de routine van velen. Maar Fien is meer dan een stem; ze is een verhaal van ambitie, veerkracht en impact.

Geboren in 1991, groeide Fien op met een duidelijke visie: communicatie zou haar podium zijn. Met haar knuffels als eerste publiek, heeft ze zich ontpopt tot een krachtige spreker en invloedrijke persoonlijkheid. Haar reis begon met een passie voor actualiteiten en diepgaande verhalen, wat haar leidde tot de Universiteit van Amsterdam. Hier slijpte ze haar vaardigheden in retorica en discoursanalyse, waarbij ze cum laude afstudeerde.

De wereld van radio en televisie verwelkomde Fien’s talent met open armen. Ze maakte snel naam als nieuwslezeres bij Qmusic en als presentator bij diverse omroepen. Haar aanpak? Direct, enthousiast en altijd authentiek. Of het nu om serieuze nieuwsitems gaat of om luchtige gesprekken, Fien weet hoe ze de aandacht moet vasthouden.

Haar gevecht tegen lymfeklierkanker is een cruciaal hoofdstuk in haar leven. Fien deelt haar verhaal niet om te shockeren, maar om te inspireren en bewustwording te creëren. Als ambassadeur voor KWF Kankerbestrijding en bestuurslid bij de Vrienden van Meander Medisch Centrum, zet ze zich in voor de strijd tegen kanker en de verbetering van zorg voor patiënten.

Als spreker geeft Fien lezingen die raken en bewegen. Haar keynote ‘Hoe word ik een survivor?’ is meer dan een lezing; het is een levensles in overleven en floreren. Met humor en emotie deelt ze haar inzichten over het leven, de liefde en het belang van zelfkennis.

Fien’s veelzijdigheid als presentator, radio personality en schrijver toont haar vermogen om zich aan te passen aan elk platform en elk publiek. Of ze nu op de radio is, op tv, of live op het podium, haar boodschap is helder en haar overtuigingskracht onbetwistbaar. Met haar eerste boek ‘Het regent zonnestralen’, geeft ze een inkijkje in haar persoonlijke reis en de lessen die ze onderweg heeft geleerd.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Fien Vermeulen

Schrijf een review

Video met Fien Vermeulen

Meer informatie & boekingen

Fien Vermeulen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Fien Vermeulen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers