Info & boekingen
Spreker Fien Vermeulen - HOE WORD IK EEN SURVIVOR?

Fien Vermeulen HOE WORD IK EEN SURVIVOR?

Fien Vermeulen als spreker boeken

In haar keynote ‘Hoe word ik een survivor?’ laat Fien zien dat overleven eigenlijk de basis van leven is, en dat elke werknemer het verdient om daar eens aandacht aan te besteden. Fien schudt mensen wakker, en krijgt daarbij de zaal onvermijdelijk aan het lachen – en aan het huilen. Haar verhaal over kanker, onwaarschijnlijke ambitie, zelfkennis en vastzitten op een onbewoond eiland leidt tot belangrijke inzichten.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
 • Snel contact met Fien Vermeulen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Presentator – Radio personality – Schrijfster

Achtergrond
Fien Vermeulen (1991) is presentator en woont naar eigen zeggen in de mooiste stad van Nederland: Amersfoort. Ze studeerde cum laude af aan de Universiteit van Amsterdam in Neerlandistiek, met een specialisatie retorica en discoursel analysis. Als presentator valt Fien nog dagelijks terug op die basis van overtuigingskracht en onderzoek. Al vanaf dat Fien als klein meisje het jeugdjournaal zag, wist ze dat zij ook dat venster wilde bieden: mensen informeren over wat er gebeurt in de wereld, en dan op een leuke manier.

Radio
Je hoort Fien sinds 2015 als nieuwslezeres op Qmusic. In de programma’s Mattie & Wietze, Domien en Mattie, Fien & Igmar sprak Fien op eigen wijze over actualiteiten en meer. Momenteel leest ze elke maandag tot en met donderdag het nieuws tussen 10:00 en 15:00. Als radio personality is Fien twee keer genomineerd voor de Zilveren Ster Vrouw.

Presentatie & Televisie
Fien is te zien in het 20e seizoen van Expeditie Robinson op RTL4. Ook geeft Fien als film- en seriekenner kijktips op tv, als vaste tafeldame schoof ze daarvoor wekelijks aan bij RTL Late Night met Twan Huys. Daarnaast is Fien een graag geziene gast in diverse tv programma’s zoals ‘De slimste mens’, ‘Code van Coppens’ en ‘Lego Masters’.

Verder presenteert Fien verschillende online programma’s. Voor het AD name ze je in schermtijd mee in welke films en series je gezien móet hebben. In de Ochtendshow To Go zorgde Fien voor een up to date begin van de dag. Bij LINDA.TV vertelt Fien in Kankermonologen over haar gevecht tegen lymfeklierkanker. Voor KWF presenteerde ze als ambassadrice samen met John Williams de Lampionnen Actie. Ook presenteert ze diverse bedrijfsvideo’s voor uiteenlopende bedrijven en charitatieve instellingen.

Schrijven
Voor het platform Wendy Online van Wendy van Dijk schrijft Fien maandelijks een blog. Najaar van 2030 verschijnt haar eerste boek: ‘Het regent zonnestralen’. Een persoonlijk verhaal over kanker. Het is niet het zoveelste boek van een kanker-overlever. Het is het verhaal van Fien, die zo dicht bij de dood kwam dat het leven daarna knap ingewikkeld werd. Ze ontdekte dat je een levensbedreigende ziekte nooit alleen krijgt en dat het nooit echt over gaat – ook niet als je weer gezond bent verklaard. Met humor en diepgang en volledig schaamteloos schrijft Fien in dit boek over haar leven als jonge vrouw. Liefde, carrière, vriendschap, seks en jezelf ontdekken horen daarbij. Net als -in haar geval dan- een kale kop, poepen in een teiltje en ineens BN’er zijn. Het is een verhaal over knokken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Niet omdat je een held bent, maar gewoon omdat het leven je waard is.

Meer informatie & boekingen

Fien Vermeulen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Fien Vermeulen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers