Ze is een van Nederlands bekendste vrouwelijke radiostemmen en doet niets liever dan anderen enthousiasmeren. Fien Vermeulen is vaste host en nieuwslezeres in de ochtendshow van Qmusic en presenteren zit haar in het bloed. Naast haar werkzaamheden voor de radio, kunnen organisaties haar ook inhuren als spreker, presentator en dagvoorzitter op uiteenlopende evenementen.

Biografie van Fien Vermeulen

Fien Vermeulen wordt geboren op 30 juni 1991 in Amersfoort. Terwijl andere kinderen dromen van een baan als piloot, dierenarts of profvoetballer, geeft zij presentaties aan haar knuffels. Van nieuwtjes uit de buurt tot de laatste updates uit Villa Achterwerk – als ze maar kan vertellen. Anderen informeren of enthousiasmeren met actualiteiten of diepgaande verhalen is dan al haar grootste droom.

Die droom jaagt ze met succes na, want Fien is iemand die recht op haar doelen afgaat. Tijdens haar bachelor Taal & Communicatie en master Nederlandse Taal & Cultuur traint ze haar onderzoeksskills. Praktijkervaring als radio- en tv-presentatrice en journalist doet ze op bij lokale en regionale omroepen, het ANP en regionale en landelijke kranten als het AD. Het zijn ervaringen die later in haar carrière goed van pas komen, wanneer bedrijven haar inhuren als spreker, dagvoorzitter of presentator.

 Radio Presentatrice Fien Vermeulen boeken voor een evenement

In maart 2015 ziet Fien de vacature van radio-DJ’s Mattie & Wietze voor een nieuwslezeres.
Ondanks dat Fien nog geen enkele ervaring bij de landelijke radio had, twijfelt ze geen moment en trekt ze de stoute schoenen aan. Tegen haar toekomstige baas zegt ze: “Geef me een kans, dan komt het goed.” En dat kwam het. Inmiddels heeft ze haar sporen in de radiowereld ruimschoots verdiend en maakt ze furore met een eigen radioshow met Mattie en Igmar.

Naast haar werk bij Qmusic, is Fien actief als social influencer en geniet ze van de afwisseling van het inspreken van de meest uiteenlopende voice-overs. Daarnaast kunnen organisaties haar boeken als spreker, dagvoorzitter of presentator voor verschillende evenementen. In al haar samenwerkingen kiest ze alleen voor merken en projecten waar ze affiniteit mee heeft en volledig achter staat. Op deze manier garandeert ze opdrachtgevers altijd 100% inzet, exclusiviteit en topkwaliteit.

Fien Vermeulen inhuren als spreker, dagvoorzitter of presentator

Fien vindt het belangrijk om zich in te zetten op maatschappelijk vlak en is daarom Vriend van KWF Kankerbestrijding. Ze richt zich hierbij op de psychosociale zorg tijdens en na kanker, een aspect dat haar vanwege haar eigen verleden nauw aan het hart ligt.

Daarnaast is ze actief als bestuurslid van de Vrienden van het Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Dit goede doel zet zich in voor allerlei extraatjes in het ziekenhuis, die het voor patiënten prettiger maakt om er te verblijven.

Contact opnemen met Fien Vermeulen

Wilt u de bekende radiopersoonlijkheid Fien Vermeulen ook inhuren als spreker, dagvoorzitter of presentator? Aarzel dan niet en informeer direct naar de mogelijkheden bij het team van Quality Bookings. Wij informeren u graag nader over het boeken van deze sympathieke personality en brengen u met haar in contact.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Fien Vermeulen spreekt graag over:

Fien Vermeulen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Fien Vermeulen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21