20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Menno de Bree

Menno de Bree als spreker boeken

Menno de Bree is de ideale keuze als je op zoek bent naar een spreker die zowel verhelderend als intrigerend kan zijn over complexe onderwerpen zoals filosofie, medische ethiek en het imperfecte leven. Met een indrukwekkende achtergrond als filosoof, docent en columnist heeft Menno zich onderscheiden als een expert die moeilijke thema’s toegankelijk maakt voor een breed publiek. Zijn benadering, die vaak een verrassende mix van diepe inzichten en humor bevat, maakt hem een uitzonderlijke toevoeging aan elk evenement of seminar.

Menno de Bree

Filosoof en docent medische ethiek en filosofie

Bij het boeken van Menno de Bree als gastspreker haal je niet alleen een filosoof in huis, maar ook een begenadigd verteller die in staat is om zijn publiek te boeien met lezingen over onderwerpen als het onmogelijke streven naar geluk in het werk, de filosofie van verslaving, de kunst van seksueel filosoferen, overdenkingen bij de eigen dood, en Schopenhauers visie op geluk. Menno’s unieke eigenschap om pessimistische filosofieën op een toegankelijke en vaak humoristische wijze te presenteren, biedt een frisse en diepgaande kijk op alledaagse uitdagingen. Zijn vermogen om ingewikkelde thema’s helder uit te leggen, maakt hem een onmisbare spreker voor ieder congres of seminar dat streeft naar diepgang met een lichte toets.

Menno de Bree als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Menno de Bree een unieke combinatie van expertise in filosofie en ethiek, met een praktische ervaring die zich uitstrekt van het academisch onderwijs tot aan het bedrijfsleven. Zijn vermogen om ethische en filosofische vraagstukken te koppelen aan de dagelijkse praktijk maakt hem de ideale dagvoorzitter voor thema’s rondom gezondheidszorg, levensvragen en de menselijke conditie. Zijn scherpe inzichten, vermengd met een goede dosis humor, zorgen voor boeiende en memorabele bijeenkomsten.

Wat opdrachtgevers zeggen over Menno de Bree

Opdrachtgevers prijzen Menno de Bree voor zijn vermogen om ingewikkelde filosofische en ethische thema’s op een begrijpelijke en boeiende manier over te brengen. Zijn lezingen en workshops zijn een bron van inspiratie voor zorgprofessionals, academici, en iedereen die geïnteresseerd is in de diepere vragen van het leven. Zijn unieke benadering van filosofie, gecombineerd met een realistische kijk op het menselijk bestaan, heeft hem lof en erkenning opgeleverd van een breed en divers publiek.

Over ethiek en filosofie in de zorg

Menno de Bree heeft een diepgaande expertise op het gebied van medische ethiek en filosofie, met speciale aandacht voor de uitdagingen binnen de gezondheidszorg. Zijn lezingen en workshops bieden niet alleen theoretische inzichten maar zijn ook gericht op de praktische toepassing ervan in de dagelijkse praktijk van zorgprofessionals. Menno behandelt onderwerpen zoals ethische besluitvorming, de rol van filosofie in de zorg, en de menselijke aspecten van medische behandelingen. Zijn sessies bieden essentiële kennis en vaardigheden voor iedereen die betrokken is bij zorgverlening.

Menno de Bree inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing van Menno de Bree verloopt soepel en eenvoudig met de ondersteuning van Quality Bookings. Ons bureau biedt all-inclusive tarieven en een tevredenheidsgarantie, met uitgebreide support gedurende het gehele proces. Van de eerste aanvraag tot aan de dag van de lezing, ons team zorgt ervoor dat alle details zijn geregeld, zodat jij je kunt concentreren op het succes van je evenement.

Biografie

Menno de Bree (1974) heeft filosofie gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam en heeft zijn kennis en expertise in de loop der jaren uitgebouwd door zowel in het academisch veld als in het bedrijfsleven actief te zijn. Als filosoof heeft hij bijgedragen aan het onderwijs in medische ethiek en filosofie aan het Universitair Medisch Centrum Groningen en als hoofddocent bij de postacademische opleiding Ethiek in de zorgsector van het Radboud UMC Nijmegen. Zijn bijdrage aan het onderwijs is meermaals bekroond met awards van studenten.

Naast zijn academische carrière heeft Menno zich ook geprofileerd als een toonaangevende publieksfilosoof, met name door zijn werk bij The School of Life in Amsterdam en zijn wekelijkse columns voor het Financieele Dagblad. Zijn boek “Het eeuwig tekort” bundelt een selectie van deze columns en biedt een fascinerende blik op zijn filosofische visie op het leven.

Met een rijke ervaring als spreker en een diepe kennis van filosofie, ethiek, en de menselijke conditie, is Menno de Bree een inspirerende en verhelderende aanwezigheid op elk evenement of seminar. Zijn lezingen nodigen uit tot reflectie en bieden nieuwe perspectieven op zowel persoonlijke als professionele uitdagingen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Menno de Bree

Schrijf een review

Video met Menno de Bree

Meer informatie & boekingen

Menno de Bree inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Menno de Bree
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers