Schrijver en columnist Özcan Akyol is voor de duvel niet bang, levert ongezouten kritiek zonder aanzien des persoons en heeft uitgesproken meningen over van alles en nog. Geen wonder dat de media hem weten te vinden. Hij is dan ook zeer geschikt als spreker over maatschappelijke en politieke onderwerpen.

Bestseller

Na een journalistieke opleiding publiceert Özcan Akyol artikelen en columns in diverse tijdschriften, waaronder Nieuwe Revu, Playboy, Hard Gras, 90 Minutes en De Volkskrant. Daarnaast treedt hij op als columnist in het VARA-radioprogramma Spijkers met koppen. In 2012 maakt hij zijn literaire debuut met de autobiografisch getinte roman Eus die veel media-aandacht genereert en een bestseller wordt. In 2014 publiceert hij de bundel He scheids, jij hebt thuis zeker niks te vertellen? over ruige omgangsvormen op en rond het voetbalveld.

Breekijzer

Özcan Akyol is van Turkse komaf, maar heeft zich vrijwel onmiddellijk bevrijd van het stempel ‘allochtoon auteur’. Hij heeft overal een mening over, is wars van politieke correctheid en draait niet om de hete brij heen. Bedrijven en organisatie die hem inhuren als spreker, halen dan ook iemand in huis die door zijn humor, kennis en directheid als breekijzer kan fungeren om een open discussie te krijgen over gevoelige onderwerpen.

Biografie

Özcan Akyol spreekt graag over:

Özcan Akyol boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Özcan Akyol. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21