20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jeroen van Veen

Jeroen van Veen als spreker boeken

Jeroen van Veen weet met zijn unieke combinatie van veerkracht, creativiteit en een ongekende positieve uitstraling hoe hij mensen moet inspireren en motiveren. Bekend om zijn virale motiverende video’s op Instagram, die miljoenen keren bekeken worden, zowel in Nederland als internationaal, is Jeroen niet zomaar een spreker. Hij zette zich als Sponsorloper een jaar lang elke dag in voor het Prinses Máxima Centrum en is nu één van de ambassadeurs. Zijn toewijding aan het Prinses Máxima Centrum, waarvoor hij meer dan € 2,2 miljoen ophaalde door een jaar lang elke dag te rennen, getuigt van een buitengewone vastberadenheid en een hart dat net zo groot is als zijn ambities.

Jeroen van Veen

Spreker, verbinder en motivator

Jeroen van Veen spreekt over onderwerpen die raken en bewegen. Met zijn ervaringen bij organisaties zoals Hewlett Packard Nederland, Vereniging Kinderkanker Nederland, en Lionsclub Aalsmeer Ophelia, evenals zijn internationale presentaties, brengt hij een schat aan inzichten mee. Zijn verhalen zijn niet alleen inspirerend maar zijn ook doorspekt met praktische tips die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Jeroen’s vermogen om zijn eigen ervaringen – van immense persoonlijke tragedie tot het bereiken van ongelooflijke collectieve prestaties – om te zetten in universele lessen over doorzettingsvermogen, positiviteit, en de kracht van een gemeenschap maakt hem een unieke en onvergetelijke spreker.

Over veerkracht en positiviteit

Veerkracht en positiviteit zijn niet alleen kenmerkend voor Jeroen’s persoonlijke verhaal, maar vormen ook de kern van zijn boodschap als spreker. Deze thema’s zijn essentieel in een tijd waarin zowel individuen als organisaties worden geconfronteerd met ongekende uitdagingen. Jeroen biedt inzicht in hoe veerkracht kan worden ontwikkeld en ingezet, niet alleen om persoonlijke en professionele tegenslagen te overwinnen, maar ook om anderen te inspireren en te ondersteunen in hun eigen reizen.

Jeroen van Veen inhuren voor een lezing

Het boeken van Jeroen van Veen voor een lezing is een beslissing die verder gaat dan het organiseren van een evenement; het is een investering in inspiratie en verandering. Het proces is eenvoudig, ondersteund door de expertise en ondersteuning van Quality Bookings, die zorgen voor een soepele ervaring van begin tot eind. Met 20 jaar ervaring, all-inclusive tarieven, en een tevredenheidsgarantie, zorgt Quality Bookings ervoor dat jouw evenement met Jeroen een onvergetelijke impact zal hebben.

Biografie van Jeroen van Veen

Jeroen van Veen, een vrije denker en creatieve kracht, heeft een indrukwekkend pad bewandeld van reclamebureau’s en mediahuizen naar het hart van maatschappelijke bewegingen. Na de tragische dood van zijn zoon Kasper heeft Jeroen een ongekende reis van persoonlijke groei en maatschappelijke bijdrage ondernomen. Zijn werk als Concept Creative, kunstenaar, tv-commercial bedenker, en schrijver weerspiegelen zijn veelzijdige talent en diepe begrip van menselijke emoties en motivaties. Door zijn persoonlijke tragedie heeft hij geleerd positief te blijven en het leven te vieren, een les die hij graag deelt als spreker. Hij zette zich als Sponsorloper een jaar lang elke dag in voor het Prinses Máxima Centrum en is nu één van de ambassadeurs.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Jeroen van Veen

Je bent de best denkbare ambassadeur en een super inspirerend persoon.

― Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel | Presentatoren Op1

Onbeschrijfelijk mooi om zo een beetje mee te mogen kijken met jouw reis!

― Rik Reijnders | Partner Business Manager HP

Dank voor jouw indrukwekkende verhaal, namens alle leden!

― Margo Hennus | Lionsclub Aalsmeer Ophelia
Schrijf een review

Video met Jeroen van Veen

Meer informatie & boekingen

Jeroen van Veen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jeroen van Veen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers