20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Peter Hinssen

Peter Hinssen als spreker boeken

Peter Hinssen is de spreker die je zoekt als je jouw publiek wilt inspireren met verhalen over radicale innovatie, leiderschap en de digitale impact op de maatschappij en het bedrijfsleven. Als serieel ondernemer en veelgevraagd spreker biedt Peter inzichten die je uitdagen om verder te kijken dan de horizon van ‘morgen’. Op deze pagina ontdekt u wat Peter Hinssen u te bieden heeft en waarom hij de perfecte match is voor uw evenement.

Peter Hinssen

Techondernemer

Peter Hinssen is een veelgevraagde spreker en een autoriteit op het gebied van technologie, innovatie en de impact hiervan op de bedrijfswereld. Hij staat bekend om zijn boeiende presentaties en diepgaande kennis van digitale transformatie. Opdrachtgevers die op zoek zijn naar een spreker die de toekomst van technologie kan duiden en organisaties kan inspireren, moeten zeker Peter Hinssen overwegen. Met zijn heldere inzichten en praktische adviezen weet hij zijn publiek te boeien en te motiveren om de toekomst met vertrouwen tegemoet te treden.

Peter Hinssen als gastspreker boeken

Peter Hinssen is een uitzonderlijke gastspreker die zich richt op de toekomst van technologie en innovatie. Tijdens zijn lezingen op congressen en seminars spreekt hij over de ingrijpende veranderingen die digitalisering en technologische vooruitgang teweegbrengen in de bedrijfswereld. Hij weet complexe concepten op een toegankelijke en inspirerende manier uit te leggen, waardoor zijn presentaties zowel boeiend als informatief zijn.

Een van de unieke eigenschappen van Peter Hinssen is zijn vermogen om trends en ontwikkelingen te voorspellen en deze te vertalen naar concrete adviezen voor bedrijven. Zijn presentaties zijn rijk aan voorbeelden en casestudy’s, wat zorgt voor een levendige en interactieve ervaring. Bovendien beschikt hij over een uitgebreide kennis van diverse sectoren, waardoor hij zijn lezingen kan afstemmen op de specifieke behoeften en uitdagingen van zijn publiek.

Wat opdrachtgevers zeggen over Peter Hinssen

Opdrachtgevers waarderen Peter Hinssen om zijn diepgaande kennis, charisma en vermogen om complexe materie begrijpelijk te maken. Hij wordt vaak ingezet voor grote congressen, bedrijfsseminars en innovatiebijeenkomsten waar zijn inzichten en adviezen van onschatbare waarde zijn. Organisatoren roemen zijn professionaliteit en de manier waarop hij zijn lezingen afstemt op het publiek en de specifieke doelen van het evenement.

Bedrijven die Peter Hinssen hebben ingehuurd, melden dat zijn presentaties niet alleen inspirerend zijn, maar ook direct toepasbare inzichten en strategieën bieden. Zijn vermogen om trends te duiden en deze te koppelen aan concrete bedrijfsdoelen maakt hem tot een onmisbare spreker voor elke organisatie die vooruit wil.

Over digitale transformatie en innovatie

Digitale transformatie is een cruciaal thema in de hedendaagse bedrijfswereld. Peter Hinssen legt uit waarom bedrijven moeten kiezen voor dit onderwerp: de snelheid van technologische vooruitgang dwingt organisaties om continu te evolueren en zich aan te passen aan nieuwe realiteiten. Het niet omarmen van digitale transformatie kan leiden tot achterstand en verlies van concurrentievermogen.

Tijdens zijn lezingen behandelt Peter Hinssen diverse onderwerpen, zoals de impact van kunstmatige intelligentie, de rol van big data, de opkomst van nieuwe businessmodellen en de noodzaak van een innovatieve bedrijfscultuur. Hij biedt een diepgaand inzicht in hoe technologie de spelregels verandert en hoe bedrijven zich hierop kunnen voorbereiden en profiteren van de kansen die ontstaan.

Organisatoren kunnen kiezen uit verschillende formats, variërend van keynote speeches tot interactieve workshops. Peter Hinssen past zijn inhoud aan op basis van de specifieke behoeften van het publiek en de doelen van de bijeenkomst, wat resulteert in een op maat gemaakte en impactvolle presentatie.

Peter Hinssen inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing met Peter Hinssen verloopt soepel en efficiënt. Quality Bookings begeleidt je stap voor stap om ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt. Het proces begint met het indienen van een aanvraag, waarna je binnen 24 uur een offerte ontvangt. Dankzij de uitgebreide support en het all-inclusive tariefmodel van Quality Bookings kom je niet voor verrassingen te staan.

Bij het boeken van Peter Hinssen profiteer je van de expertise van een sprekersbureau met 20 jaar ervaring. Ze zorgen voor een vlekkeloze afhandeling van alle details, zodat jij je kunt concentreren op het succes van je evenement. Met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,0 en een tevredenheidsgarantie weet je zeker dat je in goede handen bent.

Biografie van Peter Hinssen

Peter Hinssen is een pionier op het gebied van digitale technologie en innovatie, en heeft zich ontwikkeld tot een van de meest vooraanstaande denkers in zijn vakgebied. Hij is oprichter van nexxworks, een bedrijf dat organisaties helpt zich voor te bereiden op de toekomst door middel van innovatieve strategieën en technologieën. Daarnaast is hij auteur van meerdere boeken waarin hij zijn inzichten en visie deelt over de impact van technologie op de samenleving en het bedrijfsleven.

Peter Hinssen begon zijn carrière als ondernemer en heeft meerdere succesvolle technologiebedrijven opgericht. Zijn ervaring in het bedrijfsleven en zijn diepgaande kennis van technologie maken hem tot een autoriteit op het gebied van digitale transformatie. Hij heeft een indrukwekkend netwerk opgebouwd en werkt samen met enkele van de grootste bedrijven ter wereld om hen te begeleiden bij hun innovatiestrategieën.

Naast zijn werk bij nexxworks is Peter Hinssen een veelgevraagd spreker en adviseur. Hij spreekt regelmatig op internationale conferenties en evenementen, waar hij zijn publiek inspireert met zijn visie op de toekomst. Zijn presentaties zijn niet alleen informatief, maar ook motiverend, en hij weet zijn publiek altijd te boeien met zijn heldere en enthousiaste stijl.

Als auteur heeft Peter Hinssen vijf bestsellers op zijn naam staan, waaronder ‘The Phoenix and The Unicorn‘ en ‘The Day After Tomorrow‘, die zich richten op de levenscyclus van bedrijven in een tijdperk van constante verandering. Zijn boeken zijn niet alleen een bron van kennis, maar ook van inspiratie voor iedereen die geïnteresseerd is in de impact van digitale technologie op zaken doen en leven in het algemeen.

Met zijn diepgaande kennis, ervaring en inspirerende presentaties is Peter Hinssen een ideale spreker voor organisaties die willen begrijpen hoe ze zich kunnen voorbereiden op de toekomst en de kansen die technologie biedt kunnen benutten. Zijn bijdragen aan het vakgebied en zijn vermogen om complexe concepten op een toegankelijke manier uit te leggen, maken hem tot een van de meest invloedrijke sprekers van deze tijd.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Peter Hinssen

"Peter is een regelmatige spreker op de vlaggenschipevenementen van Google voor onze meest ervaren en gewaardeerde klanten van de beste merken en bureaus ter wereld. Peter is snel, charismatisch, grappig en bovenal inspirerend en is altijd onze best beoordeelde spreker door zowel Googlers als onze klanten."

― Matt Brocklehurst – Marketing Lead APAC @Google

"Peter Hinssen is een briljante denker en spreker die als geen ander de huidige paradigmaverschuivingen weet vast te leggen en deze met diepgang en humor verwoordt. Naar hem luisteren is als een meeslepende ervaring die je op zijn kop zet en je helpt vast te houden naar deze absoluut “Nooit Normaal”-omgeving."

― Anne Thevenet-Abitbol – Prospective & New Concepts VP @DANONE

"Peter is een inspirerende en vooruitstrevende spreker met een unieke vertelstijl. Zijn keynote-presentatie voor onze opkomende leiders in de technologie werd door de aanwezigen omschreven als 'verbluffend', 'krachtig', 'geweldig', 'geweldig', 'verfrissend'. ” en “boeiend” . We blijven Peter uitnodigen!

― Tracie Kustra – Global Technology Strategic Talent Programs Lead @Accenture
Schrijf een review

Video met Peter Hinssen

Meer informatie & boekingen

Peter Hinssen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Peter Hinssen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers