20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Peter Hinssen - Techondernemer

Peter Hinssen als spreker boeken

Wil je je publiek inspireren met verhalen over radicale innovatie, leiderschap en de digitale impact op samenleving en bedrijfsleven? Dan is Peter Hinssen de spreker die je zoekt. Als serial entrepreneur en veelgevraagd spreker biedt Peter inzichten die je uitdagen om voorbij de horizon van ‘morgen’ te kijken. Op deze pagina ontdek je wat Peter Hinssen te bieden heeft en waarom hij de perfecte match is voor jouw evenement.

Peter Hinssen

Techondernemer

Over radicale innovatie en digitale transformatie

In een wereld waar verandering de enige constante is, vormt radicale innovatie de sleutel tot succes. Peter Hinssen neemt je mee op een reis door de wereld van digitale transformatie en legt uit hoe bedrijven kunnen overleven en bloeien in een steeds veranderend landschap. Zijn lezingen gaan diep in op thema’s als de psychologie van leiderschap, de geopolitiek van technologie en de toekomst van werk. Kies je voor Peter Hinssen, dan kies je voor een spreker die je niet alleen de opties presenteert, maar je ook meeneemt naar de kern van wat radicale innovatie in jouw sector kan betekenen.

Peter Hinssen inhuren voor een lezing

Ben je klaar om Peter Hinssen te boeken voor jouw evenement? Het proces is simpel en onze ervaren team van Quality Bookings staat klaar om je te ondersteunen. Neem direct contact met ons op en wij zorgen voor een scherpe offerte binnen 24 uur. Met onze boekingsgarantie ben je verzekerd van een vlekkeloos evenement. Wij nemen je alle zorgen uit handen, zodat je kunt uitkijken naar een inspirerende lezing van Peter Hinssen.

Biografie van Peter Hinssen

Peter Hinssen is een man die niet alleen de toekomst bestudeert maar deze ook vormgeeft. Als serial entrepreneur heeft hij verschillende technologiebedrijven opgericht en succesvol gemaakt. Zijn ervaring varieert van start-ups tot bedrijven die de beursvloer hebben bereikt, en zelfs bedrijven die zijn overgenomen door grote spelers als Alcatel-Lucent en Belgacom. Zijn meest recente onderneming, nexxworks, helpt organisaties om te navigeren door het complexe landschap van ‘The Day After Tomorrow’.

+ lees meer

Als auteur heeft Peter Hinssen vijf bestsellers op zijn naam staan, waaronder ‘The Phoenix and The Unicorn’ en ‘The Day After Tomorrow’, die zich richten op de levenscyclus van bedrijven in een tijdperk van constante verandering. Zijn boeken zijn niet alleen een bron van kennis, maar ook van inspiratie voor iedereen die geïnteresseerd is in de impact van digitale technologie op zaken doen en leven in het algemeen.

Peter staat bekend om zijn energieke en inzichtelijke keynotes, die hij heeft gegeven voor bedrijven als Google, Apple en Microsoft, en is een veelgevraagd spreker voor interne conferenties van Fortune 1000-bedrijven. Hij is ook een gewaardeerd docent aan prestigieuze business schools zoals de London Business School en MIT Sloan School of Management.

Zijn inzichten zijn niet onopgemerkt gebleven; hij is een vaste bijdrager aan internationale publicaties, een Forbes contributor en LinkedIn Influencer. Zijn kijk op technologie en innovatie is verfrissend en zijn visie is duidelijk: in een wereld die steeds onvoorspelbaarder wordt, moeten bedrijven zichzelf voortdurend opnieuw uitvinden.

Met een breed scala aan onderwerpen, van het ‘Phoenix-model’ dat grote bedrijven helpt om zichzelf opnieuw uit te vinden, tot de ‘Never Normal’ wereld waarin we leven, biedt Peter Hinssen lezingen die op maat gemaakt zijn voor jouw publiek. Hij heeft het over de toekomst van werk, leiderschap en de uitdagingen en kansen die de technologie ons biedt.

Hij spreekt niet alleen over de technologische koude oorlog voor mondiale dominantie, maar ook over hoe maatschappijen en individuen zich kunnen aanpassen aan een wereld die constant in beweging is. Met voorbeelden van bedrijven die zichzelf hebben getransformeerd zoals Walmart, Volvo en Disney, illustreert Peter dat succes in de ‘Never Normal’ wereld mogelijk is voor hen die bereid zijn zich aan te passen en te innoveren.

Peter Hinssen is niet alleen een spreker; hij is een visionair en een mentor die je meeneemt op een reis naar de toekomst. Hij laat je zien hoe je de golven van disruptie kunt surfen en hoe je een organisatie kunt bouwen die niet alleen de storm weerstaat, maar ook sterker uit de strijd komt.

Kortom, met Peter Hinssen haal je een schat aan ervaring in huis. Zijn lezingen zijn meer dan alleen een presentatie; het zijn sessies waarin hij de toekomst tastbaar maakt en laat zien hoe je je kunt voorbereiden op de wereld van morgen. Ben je klaar om je publiek mee te nemen op deze reis? Neem dan nu contact op om Peter Hinssen te boeken voor jouw volgende evenement.

 • Snel contact met Peter Hinssen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Peter Hinssen

Meer informatie & boekingen

Peter Hinssen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Peter Hinssen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers