20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Art Rooijakkers - Meest geboekte dagvoorzitter Copyright foto: Laura de Mildt
Exclusief bij
Quality Bookings

Art Rooijakkers Meest geboekte dagvoorzitter

Art Rooijakkers als spreker boeken

Wanneer je Art Rooijakkers boekt als dagvoorzitter, haal je een ware professional in huis. Deze ervaren journalist en presentator, bekend van televisie en radio, weet als geen ander hoe je een evenement naar een hoger niveau tilt. Op deze pagina ontdek je waarom Art de perfecte dagvoorzitter is voor jouw evenement en wat je kunt verwachten als je hem inhuurt.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
 • Snel contact met Art Rooijakkers
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Art Rooijakkers

Over journalistiek en entertainment

In de dynamische wereld van journalistiek en entertainment is Art Rooijakkers een naam die respect afdwingt. Zijn vermogen om diepgaande journalistieke inhoud te combineren met luchtig entertainment maakt hem tot een unieke spreker. Deze alinea gaat in op het belang van het hebben van een deskundige zoals Art, die zowel kan informeren als entertainen, en verkent de diverse onderwerpen die hij kan behandelen.

Art Rooijakkers inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Art Rooijakkers is eenvoudig en transparant, ontworpen om je te helpen met vertrouwen de stap te zetten. Hier lees je hoe je Art kunt inhuren voor je volgende evenement en welke stappen je moet doorlopen om ervoor te zorgen dat hij als dagvoorzitter jouw publiek inspireert.

Biografie van Art Rooijakkers

Art Rooijakkers heeft een rijke achtergrond als journalist, presentator en programmamaker. In deze uitgebreide biografie duiken we in zijn leven, zijn carrière en de vele prestaties die hem tot een van de meest gevraagde dagvoorzitters van Nederland hebben gemaakt.

+ lees meer

Art Rooijakkers, een naam die synoniem staat voor kwaliteit en veelzijdigheid binnen de Nederlandse journalistiek en entertainmentwereld. Met een indrukwekkende carrière die begon bij de actualiteitenrubriek Nova, heeft hij zich opgewerkt tot een van de meest herkenbare gezichten op de Nederlandse televisie. Zijn journalistieke integriteit, gecombineerd met een innemende persoonlijkheid, maakt hem de ideale dagvoorzitter voor jouw evenement.

Zijn overgang van verslaggeving naar presenteren was naadloos, waarbij hij grote programma’s als ‘Wie is de Mol?’ tot een succes maakte, wat hem niet alleen een Gouden Televizier-ring opleverde, maar ook meerdere nominaties voor de Zilveren Televizier Ster. Bij RTL heeft hij zijn repertoire uitgebreid met diverse programma’s die de unieke combinatie van entertainment en journalistiek benadrukken, zoals ‘Iedereen had het erover’ en ‘Rooijakkers over de Vloer’.

Zijn scherpe intellect en charismatische aanwezigheid zorgen ervoor dat hij zowel lichtere onderwerpen als entertainment en cultuur als de meer serieuze zaken met de nodige gravitas kan behandelen. Art is niet alleen een stem op televisie, maar ook op de radio en in print, waar hij een column schreef voor Het Parool en een boek publiceerde, wat getuigt van zijn diepe betrokkenheid bij de maatschappij en zijn veelzijdigheid als communicator.

Buiten het scherm om is Art Rooijakkers ook maatschappelijk betrokken, als een gepassioneerd ambassadeur van Stichting Vluchteling. Zijn inzet voor vluchtelingen en bezoeken aan crisisgebieden tonen zijn diepgaande betrokkenheid bij mondiale kwesties, een eigenschap die hem ook als dagvoorzitter onderscheidt.

Door Art Rooijakkers in te huren als dagvoorzitter, kies je niet alleen voor een ervaren media-professional, maar ook voor een persoon met een rijk palet aan ervaringen en een diepe maatschappelijke betrokkenheid. Met de garanties en ondersteuning van Quality Bookings, waarbij je altijd binnen 24 uur een scherpe offerte ontvangt en kunt rekenen op een boekingsgarantie, is succes verzekerd. Maak je evenement onvergetelijk en laat je inspireren door de veelzijdige Art Rooijakkers.

Artikelen over Art Rooijakkers

Meer informatie & boekingen

Art Rooijakkers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Art Rooijakkers
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers