20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Art Rooijakkers Copyright foto: Laura de Mildt
Exclusief bij
Quality Bookings

Art Rooijakkers als spreker boeken

Art Rooijakkers is een naam die in Nederland synoniem staat voor veelzijdig talent, charme en expertise. Met een rijke achtergrond in de media, variërend van journalistiek tot het presenteren van grote televisieprogramma’s, is Art de ideale spreker voor jouw volgende evenement. Zijn vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren, maakt hem een geliefde keuze voor een breed scala aan opdrachtgevers. Of het nu gaat om het leiden van diepgaande discussies, het presenteren van awards of het inspireren van een publiek met zijn verhalen, Art Rooijakkers brengt altijd een unieke blend van professionaliteit en persoonlijkheid naar het podium.

Art Rooijakkers

Meest geboekte dagvoorzitter

Als dagvoorzitter blinkt Art Rooijakkers uit in het creëren van een dynamische en interactieve sfeer. Hij is meesterlijk in het begeleiden van gesprekken, zorgen voor een vloeiende overgang tussen sprekers en sessies, en het actief betrekken van het publiek. Art’s vermogen om op een respectvolle en geestige manier te modereren, samen met zijn expertise in uiteenlopende thema’s, maakt hem de perfecte dagvoorzitter voor conferenties en seminars die een blijvende indruk willen achterlaten.

Art Rooijakkers als gespreksleider

Art Rooijakkers onderscheidt zich als een voortreffelijke gespreksleider die met zijn scherpe geest, empathie en gevoel voor humor elke bijeenkomst naar een hoger niveau tilt. Zijn achtergrond als ervaren journalist en presentator stelt hem in staat om diepgaande gesprekken te leiden, waarbij hij moeiteloos de balans vindt tussen serieuze onderwerpen en lichtere momenten. Art’s natuurlijke charme en vermogen om een ontspannen sfeer te creëren, zorgen ervoor dat zowel sprekers als publiek zich op hun gemak voelen, waardoor een vruchtbare dialoog en interactie ontstaan. Zijn deskundigheid in het begeleiden van discussies over een breed scala aan thema’s, van duurzaamheid tot leiderschap, maakt hem de ideale gespreksleider voor evenementen die zowel informatief als inspirerend zijn. Met Art Rooijakkers als gespreksleider ben je verzekerd van een evenement dat niet alleen vlekkeloos verloopt, maar ook een blijvende indruk achterlaat bij alle deelnemers.

Biografie

Art Rooijakkers, geboren op 29 augustus 1976 in Geldrop, heeft zich ontwikkeld tot een van de meest gerespecteerde figuren in de Nederlandse media. Na zijn studie journalistiek aan de Universiteit van Utrecht en een studie aan de Universiteit van Amsterdam, begon Art zijn carrière als verslaggever. Zijn doorbraak in de televisiewereld kwam met zijn deelname aan en het winnen van “Peking Express”, waarna hij als presentator aan de slag ging bij verschillende programma’s.

In de loop der jaren heeft Art een indrukwekkend portfolio opgebouwd, met werk als presentator van populaire shows zoals “Wie is de Mol?” en “Hollandse Zaken”. Zijn journalistieke achtergrond en natuurlijke nieuwsgierigheid stellen hem in staat om diepgaande gesprekken te voeren en complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek. Naast zijn werk op televisie is Art ook actief als schrijver en heeft hij meerdere boeken op zijn naam staan, waaronder reisverhalen en kinderboeken.

Art’s passie voor verhalen en zijn toewijding aan maatschappelijke kwesties komen samen in zijn werk als spreker en dagvoorzitter. Met een focus op onderwerpen zoals duurzaamheid, innovatie, en sociale verandering, inspireert hij zijn publiek om na te denken over hun rol in de wereld en hoe zij positieve verandering kunnen bewerkstelligen. Zijn vermogen om complexe informatie op een heldere en boeiende manier te presenteren, gecombineerd met zijn warme persoonlijkheid en professionele benadering, maken Art Rooijakkers tot een veelgevraagde spreker op evenementen door heel Nederland.

Door Art Rooijakkers te boeken voor je volgende evenement, kies je voor een ervaren professional die garant staat voor een inspirerende en onvergetelijke bijdrage. Met zijn uitgebreide kennis, boeiende presentatiestijl en vermogen om met het publiek te verbinden, zal Art ongetwijfeld een blijvende indruk achterlaten op je gasten.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentator, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Art Rooijakkers

"Ik hoop echt dat Art het nog jaren volhoudt als presentator."

"Super verrast door Art als gast mega leuk"

"Art is een geweldige presentator, die zich goed in werkt in een case. Alles wordt tot in de perfectie geregeld. Hij is een kleine perfectionist. Hij is aanwezig maar is ook weer zeer bescheiden, hij dringt zich niet op."

Schrijf een review

Video met Art Rooijakkers

Artikelen over Art Rooijakkers

Meer informatie & boekingen

Art Rooijakkers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Art Rooijakkers
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers