20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens als spreker boeken

Op zoek naar een spreker die met een mix van charme, scherpzinnigheid en levenservaring ieder evenement naar een hoger niveau tilt? Beau van Erven Dorens is de persoon die je zoekt. Als veelzijdig talent – presentator, schrijver, avonturier en soms acteur – heeft Beau een unieke kijk op het leven die hij graag deelt. In deze pagina duiken we dieper in het verhaal van Beau van Erven Dorens en ontdek je waarom hij de ideale spreker is voor jouw evenement.

Beau van Erven Dorens

Presentator en dagvoorzitter

Over het avontuurlijke leven en de media

Beau van Erven Dorens is een man van de wereld, een avonturier die weet wat het is om grenzen te verleggen. Zijn lezingen zijn een reflectie van zijn levensfilosofie: de maakbaarheid van het bestaan. Kies je voor Beau als spreker, dan kies je voor een reis langs pieken en dalen, langs de passie van de media en de persoonlijke queeste naar succes. De onderwerpen die hij behandelt zijn net zo divers als zijn carrière: van het overwinnen van uitdagingen tot een kijk achter de schermen van de Nederlandse televisiewereld. Beau biedt een waaier aan mogelijkheden, altijd toegespitst op jouw wensen en de aard van het evenement.

Beau van Erven Dorens als dagvoorzitter

Naast zijn talent als spreker, is Beau van Erven Dorens ook een uitmuntende dagvoorzitter. Met zijn brede ervaring in de media en het leven zelf, weet hij als geen ander hoe hij een dag soepel moet leiden. Beau’s scherpe intellect, humor en vermogen om met spontaniteit te reageren op onverwachte situaties, maken hem de perfecte moderator voor elk evenement. Of het nu gaat om een congres, seminar of bedrijfsevenement, Beau garandeert een vloeiend verloop en weet de aandacht van het publiek vast te houden. Als dagvoorzitter verbindt hij sprekers en publiek, zorgt voor diepgang in discussies en houdt tegelijkertijd de sfeer luchtig en levendig. Zijn deskundigheid en enthousiasme zorgen ervoor dat ieder onderdeel van het programma naadloos in elkaar overloopt en dat jouw evenement een onvergetelijke indruk achterlaat.

Beau van Erven Dorens inhuren voor een lezing

Geïnteresseerd in het inhuren van Beau van Erven Dorens voor jouw evenement? Bij Quality Bookings is het proces eenvoudig en transparant. Van het eerste contact tot de dag van het evenement, wij staan klaar om je te ondersteunen. Onze ervaring met spreker management garandeert dat we snel en efficiënt werken, met een scherpe offerte binnen 24 uur. Met de boekingsgarantie ben je bovendien verzekerd van een succesvolle lezing. Laat je inspireren door Beau’s verhaal en laat ons de rest regelen.

Biografie van Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens is niet in een hokje te plaatsen. Geboren in de winter van 1970 en opgegroeid in Bloemendaal, vond hij al op jonge leeftijd zijn passie in de journalistiek en het podium. Van correspondent voor lokale krantjes tot een veelzijdig studentenleven in Amsterdam – waar hij zich niet alleen wijdde aan studie, maar ook aan schrijven, toneel en muziek – vormde Beau een breed fundament voor zijn toekomstige carrière.

Na zijn studietijd, waarin hij zich onderdompelde in de wereld van literatuur en bellettrie, begon zijn zoektocht naar een plaats in de schijnwerpers. Zijn veelzijdigheid bracht hem van acteerrollen in Nederlandse soapseries tot aan de microfoon van Talkradio 1395 AM, waar zijn ochtendshow ‘Oh Beau’ een onverwacht succes werd. Dit vormde de springplank naar een televisiecarrière die hem in huiskamers door heel Nederland bracht.

Beau’s pad in de mediawereld is even avontuurlijk als zijn persoonlijke escapades. Hij verkende de grenzen van de maakbaarheid van het leven in het programma ‘Beaulywood’ en toonde zijn onverschrokken geest door als eerste rond IJburg en door de Amsterdamse grachten te zwemmen. Deze avontuurlijke geest vertaalt hij ook naar zijn lezingen, waarin hij niet alleen spreekt over succes, maar ook de waarde van tegenslag en doorzettingsvermogen benadrukt.

Zijn leven buiten de spotlights is net zo rijk. Getrouwd met Selly en vader van vier zonen, vindt Beau van Erven Dorens tijd voor marathons en zwemtochten, en zelfs een solotocht over de Noordzee. Hij is niet alleen een gezicht op televisie, maar ook een stem in animatiefilms en een pen die meerdere boeken en columns heeft geproduceerd.

De terugkeer naar RTL4 markeerde een nieuwe fase in zijn carrière. Met programma’s als ‘The Amsterdam Project’ en ‘Beaufort’ liet hij een andere kant van de samenleving zien en won hij de harten van het publiek met zijn empathische benadering. Zijn vermogen om zich aan te passen en steeds opnieuw uit te vinden, maakt hem een spreker die blijft verrassen en inspireren.

Beau van Erven Dorens is meer dan een spreker – hij is een verhalenverteller met een onuitputtelijke bron van ervaringen die hij op meeslepende wijze weet over te brengen. Zijn charisma, kennis en levenslessen maken hem tot een onvergetelijke aanvulling op elk evenement. Met Beau van Erven Dorens boek je niet alleen een spreker, je boekt een avontuur.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Beau van Erven Dorens

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Beau van Erven Dorens inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Beau van Erven Dorens
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers