Beau van Erven Dorens

Hij is een hartstochtelijk televisiemaker en kundig presentator. Niet alles wat Beau van Erven Dorens (1968) aanpakt verandert in ‘goud’, maar zijn oprechtheid en doorzettingsvermogen dwingen respect af. The Amsterdam Project, waarin hij in de huid kruipt van Amsterdamse daklozen, was een ontroerende kijkcijferhit. Zijn recente programma Beaufort was eveneens spraakmakend.

Een spreker en presentator met flair

Zijn natuurlijke flair en oprechte interesse in mensen maken dat veel organisaties de energieke Van Erven Dorens met plezier inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter. Eén ding weet u zeker als u Beau besluit te boeken: uw bijeenkomst of event zal geen moment saai zijn. De ras spreker en entertainer, die zich ook graag manifesteert als acteur, zorgt altijd voor vuurwerk.

Van Erven Dorens is ambitieus maar ook wispelturig. Dat blijkt uit zijn studiecarrière. Aan de universiteit van Amsterdam studeert hij Nederlands, geschiedenis en politicologie, maar hij maakt zijn studies niet af. Liever besteedt hij zijn tijd aan het schrijven van columns in studentenblad Propria Cures. Ook NRC Handelsblad mag hem in die tijd graag als columnist inhuren.

Ook u kunt Beau boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter

Het bekendst is Beau van zijn rol als presentator van het populaire showbizzprogramma RTL Boulevard. Samen met Albert Verlinde zet hij jarenlang de toon van het programma. De veelzijdige presentator is ook te zien in programma’s als Linda en Beau, Deal or no Deal, Het Zesde Zintuig en Ik hou van Holland. RTL 4 heeft Beau in 2017 weten te boeken als presentator van Summer Night, ter vervanging van RTL Late Night van Humberto Tan.

Als acteur is Van Erven Dorens onder meer te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden en Gooische Vrouwen. Bovendien is hij auteur van boeken als Beau’s handboek voor studenten en Het Boze Oog. Naast zijn werk als presentator en programmamaker, is Beau van Erven Dorens te boeken als spreker en dagvoorzitter voor bedrijfsbijeenkomsten en evenementen. Ook u kunt hem in die hoedanigheid inhuren.

Contact leggen met Beau van Erven Dorens

Wilt u meer weten over het inhuren van Beau of wilt u hem direct als dagvoorzitter of discussieleider boeken voor uw event? Neem contact op met Quality Bookings. Wij zijn u graag van dienst bij het boeken van een spreker, presentator of dagvoorzitter die waarde toevoegt aan uw event.

Beau van Erven Dorens spreekt graag over:

Beau van Erven Dorens boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Beau van Erven Dorens. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21