20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Najib Amhali
Exclusief bij
Quality Bookings

Najib Amhali als spreker boeken

Najib Amhali, een van de meest geliefde cabaretiers van Nederland, biedt een unieke combinatie van humor en inzicht die elk evenement naar een hoger niveau tilt. Bij Quality Bookings kunt u deze veelzijdige entertainer nu boeken voor uw seminar of bedrijfscongres. Deze pagina neemt u mee door het leven van Najib Amhali en laat zien waarom hij de perfecte aanwinst is voor uw evenement.

Najib Amhali

Maatwerk comedian

Over de veelzijdige optredens van Najib Amhali

Najib Amhali is niet alleen een cabaretier met een ongeëvenaarde staat van dienst, maar ook een spreker die onderwerpen behandelt met een lach en een diepere betekenis. Kiezen voor een lezing van Amhali betekent kiezen voor een onvergetelijke ervaring waarbij entertainment hand in hand gaat met inspirerende verhalen en levenslessen. Of het nu gaat om een korte anekdote of een dagvullend programma, Amhali’s optredens zijn altijd op maat gemaakt en sluiten naadloos aan bij het thema van uw evenement.

Najib Amhali inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing van Najib Amhali is eenvoudig en transparant. Bij Quality Bookings zorgen we ervoor dat u direct contact heeft met onze sprekers. Binnen 24 uur ontvangt u een scherpe offerte en bieden wij u een boekingsgarantie aan om de continuïteit van uw evenement te waarborgen. Onze jarenlange ervaring in spreker management garandeert dat we samen de beste match voor uw evenement vinden.

Biografie van Najib Amhali

De humor en warmte van Najib Amhali zijn bijna even kenmerkend voor de Nederlandse theaterwereld als de tulpen voor het Hollandse landschap. Geboren in het Marokkaanse Nador en verhuisd naar Nederland toen hij slechts een jaar oud was, ontdekte Amhali al vroeg zijn talent voor taal en imitatie. Met een scherp oor voor dialecten en accenten, vond hij zijn weg naar het hart van het publiek, eerst in Krommenie en later op nationale podia.

Na zijn studie aan de Hogeschool voor de Kunsten ontpopte Amhali zich tot een ware podiumkunstenaar. Hij stapte snel over van acteren naar stand-upcomedy, waarbij zijn talent niet onopgemerkt bleef. De Pall Mall Export Prijs en zowel de publieks- als de juryprijs van het Leids Cabaret Festival vielen hem ten deel, wat slechts het begin was van een opmerkelijke loopbaan.

Zijn theaterprogramma’s, zoals ‘Vol = vol’ en ‘Alles komt goed’, werden publieksfavorieten, maar Amhali’s talenten bleven niet beperkt tot het cabaretpodium. Hij heeft ook als acteur zijn sporen verdiend in films als ‘Shouf Shouf Habibi!’ en ‘Spion van Oranje’, en op televisie in programma’s zoals ‘The Comedy Factory’ en ‘The Roast of Johnny de Mol’. Zijn natuurlijke charme en komische timing hebben hem tot een geliefde figuur gemaakt in de Nederlandse entertainmentwereld.

Amhali’s veelzijdigheid stopte niet bij het acteren en stand-upcomedy. Hij wist Nederland te verrassen met zijn rol in de multicultikomedie ‘Shouf Shouf Habibi!’ en zijn hoofdrol in ‘Spion van Oranje’. Ook zijn betrokkenheid bij evenementen zoals Pinkpop en zijn eigen televisieserie ‘Najib loopt warm’ getuigen van zijn brede talent en maatschappelijke betrokkenheid.

Maar het is niet alleen rooskleurig geweest voor deze ster; hij heeft ook persoonlijke strijd gekend, waaronder een gevecht tegen een drank- en drugsverslaving. Deze periodes van tegenslag hebben echter bijgedragen aan de diepgang en authenticiteit die hij in zijn optredens legt, waardoor zijn comeback op het podium nog indrukwekkender werd.

Najib Amhali heeft zijn leven gewijd aan het vermaken en inspireren van mensen, of hij nu op het podium staat, op het witte doek verschijnt, of spreekt op een congres. Zijn unieke mix van humor en hartstocht maakt hem tot een onmisbare spreker voor elk evenement. Boek hem vandaag nog en geef uw publiek een ervaring om nooit te vergeten.

Veelgestelde vragen

 • Kan Najib Amhali aangepaste content leveren voor ons evenement? Ja, Amhali staat bekend om zijn vermogen om zijn optredens af te stemmen op de thema’s en behoeften van een evenement.
 • Wat zijn de tarieven voor het boeken van Najib Amhali? De tarieven kunnen variëren op basis van de duur van het optreden, de locatie, en specifieke verzoeken. Voor een nauwkeurige offerte kunt u het beste direct contact opnemen met Quality Bookings.
 • Hoe ver van tevoren moeten we Najib Amhali boeken? Het is raadzaam om zo vroeg mogelijk te boeken om teleurstelling te voorkomen, aangezien zijn agenda snel vol kan lopen.
 • Biedt Najib Amhali ook virtuele lezingen aan? In het huidige digitale tijdperk bieden veel sprekers, waaronder Amhali, ook de mogelijkheid voor virtuele optredens.
 • Is er technische ondersteuning beschikbaar bij het boeken van Najib Amhali? Bij Quality Bookings kunt u advies krijgen over alle technische aspecten van het boeken van een spreker of entertainer.

Wilt u meer weten of bent u klaar om Najib Amhali te boeken voor uw volgende evenement? Neem contact op met Quality Bookings en geef uw publiek een onvergetelijke ervaring met een van Nederlands meest geliefde cabaretiers.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Najib Amhali

"Heel fijn om mee te werken, snelle actie en reactie, goede afstemming met de spreker en perfecte en persoonlijke uitvoering door Najib Amhali. Als verrassingsact voor de directe perfect geslaagd! En Najib dank voor de fotomomentjes :-)"

― Annet
Schrijf een review

Artikelen over Najib Amhali

Meer informatie & boekingen

Najib Amhali inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Najib Amhali
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers