Info & boekingen
Spreker Najib Amhali - Comedy op de werkvloer
Exclusief bij
Quality Bookings

Najib Amhali Comedy op de werkvloer

Najib Amhali als spreker boeken

Als een van de populairste cabaretiers van Nederland is hij tevens een gewild spreker op zakelijke evenementen. Bedrijven huren comedian en acteur Najib Amhali in vanwege zijn unieke vermogen om het publiek te inspireren en verwarmen, maar bovenal te laten schateren. Het inhuren van deze bekende spreker voor uw eigen seminar of bedrijfscongres is nu mogelijk via Quality Bookings.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Najib Amhali
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Biografie van Najib Amhali

Najib Amhali wordt geboren op 4 april 1971 in het Marokkaanse Nador en komt een jaar later met zijn familie naar Nederland. Tijdens zijn jeugd in Krommenie past hij zich razendsnel aan. Al op jonge leeftijd beheerst hij een variëteit aan accenten: dat van allochtone tot autochtone Nederlanders en van stads- tot plattelandsaccenten.

Het is een vaardigheid die hem later goed van pas zal komen tijdens zijn carrière als cabaretier. Voordat het zo ver is, studeert hij in 1994 af aan de Hogeschool voor de Kunsten en richt hij zich vervolgens op een acteercarrière. Zijn talenten op het gebied van cabaret en stand-upcomedy blijken echter zó groot, dat een doorbraak in de theaterwereld onvermijdelijk is.

Prijswinnend cabaretier met glansrijke carrière

In 1995 wint Najib met de Comedytrain de Pall Mall Export Prijs en in 1998 volgen zowel de publieks- als juryprijs van het Leids Cabaret Festival. Het is de voorbode van een glansrijke loopbaan als cabaretier, met Vol = vol in 1998 als eerste van een reeks uiterst succesvolle theaterprogramma’s door de jaren heen.

Ook met voorstellingen als Freefight (2001), Zorg dat je erbij komt (2006), Alles komt goed (2011) en Waar was ik? (2018) maakt Najib grote indruk in uitverkochte zalen. Een jaar eerder dan laatstgenoemde show weet hij samen met collega-comedian Jandino Asporaat zelfs het Rotterdamse voetbalstadion De Kuip te vullen; een unicum in de vaderlandse cabaretwereld.

Geboren rasentertainer trekt volle zalen

Niet alleen als cabaretier en stand-upcomedian, maar ook als acteur weet Najib zijn naam in Nederland te vestigen. Onder meer met optredens in vakgerelateerde programma’s als The Comedy Factory en The Roast of Johnny de Mol, maar ook als acteur in films als Jezus is een Palestijn (1998), Shouf Shouf Habibi! (2004), Spion van Oranje (2008), Valentino (2013) en De familie Slim (2017).

Verder vertolkt de inmiddels Bekende Nederlander diverse gastrollen in televisieseries en brengt hij zelfs enkele singles uit. Kortom: als iets deze geboren entertainer kenmerkt, dan is het wel zijn veelzijdigheid. Met humor, muzikaliteit, relativeringsvermogen en scherpzinnigheid weet Najib elke zaal voor zich te winnen en een unieke sfeer neer te zetten.

Najib Amhali inhuren als spreker voor uw event

De vele talenten van deze sympathieke BN’er hebben inmiddels ook geleid tot een bijzondere sprekerscarrière. Veel grote bedrijven willen Najib inhuren voor een lezing of presentatie op maat, om hun congres of seminar zo van een humoristische en inspirerende impuls te voorzien.

In overleg met de opdrachtgever is hij als spreker veelzijdig inzetbaar, voor bijvoorbeeld korte optredens of een dagvullend programma. Zijn jarenlange ervaring en rappe improvisatievermogen maken een rol mogelijk tijdens diverse bedrijfsevents: van personeelsfeesten tot awardshows.

Contact opnemen met Najib Amhali

Wilt u Najib Amhali ook inhuren voor een inspirerend en cabaretesk optreden op uw zakelijke evenement? De experts van Quality Bookings helpen u graag bij het boeken van deze populaire cabaretier en spreker. Neem contact met ons op voor meer informatie over de voorwaarden en mogelijkheden.

Meer informatie & boekingen

Najib Amhali inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Najib Amhali
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers