20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Margriet Sitskoorn

Margriet Sitskoorn als spreker boeken

Margriet Sitskoorn is een gerespecteerde naam in het domein van de neuropsychologie, bestsellerauteur, consultant en gepassioneerde spreker. Als Professor in de Klinische Neuropsychologie heeft zij diepgaande kennis van de werking van het menselijk brein, en weet zij als geen ander hoe deze kennis kan worden toegepast in de dagelijkse praktijk.

Margriet Sitskoorn

Neuropsycholoog

Zij heeft haar sporen verdiend met uitgebreid onderzoek naar de wisselwerking tussen omgeving, hersenen en gedrag. Margriet Sitskoorn helpt bedrijven, organisaties en individuen zich optimaal te ontwikkelen in een veranderende wereld. Met haar unieke en interactieve manier van presenteren, raakt ze haar publiek op een persoonlijke manier. Ze heeft de gave om complexe materie te vertalen naar begrijpelijke en praktisch toepasbare inzichten die beklijven en aanzetten tot actie.

Margriet Sitskoorn in 2024

In dit jaar blijft Margriet Sitskoorn niet alleen als hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg de wetenschappelijke ontwikkelingen in haar vakgebied op de voet volgen, maar deelt zij deze kennis ook met een breed publiek. Met recent gepubliceerde boeken zoals ‘HersenHack‘ en ‘Het 50+ brein‘, speelt ze in op actuele thema’s die een brede doelgroep aanspreken.

Wanneer u overweegt om Margriet Sitskoorn in te huren als spreker, kiest u voor iemand met een schat aan wetenschappelijke kennis en praktische inzichten. Iemand die haar publiek inspireert, motiveert en concrete handvatten biedt om persoonlijk en professioneel te groeien.

Onderzoek naar manipulatie

Margriet Sitskoorn heeft veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar manipulatie en sociale interacties. Ze is van mening dat beïnvloeding een kernaspect is van al onze sociale interacties en dat we deze kennis op een positieve manier kunnen gebruiken. Haar lezingen bieden dan ook niet alleen diepgaande inzichten, maar ook praktische tips en tools die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk.

Inzetten van wetenschappelijke kennis

Ze gaat verder dan enkel theorie en wetenschap; Margriet laat zien hoe je deze kennis op een positieve manier kunt inzetten om je doelen te bereiken, gelukkiger te leven en zelfs pijnbeleving te verminderen. Haar expertise is veelgevraagd bij toonaangevende bedrijven en organisaties, waaronder EY, Booking.com, Jumbo Supermarkten en verschillende ministeries.

Voor informatie over de beschikbaarheid  of om haar te boeken als spreker, kunt u terecht bij Quality Bookings. Zij kunnen u ook inzicht geven in de kosten voor een lezing door Margriet Sitskoorn, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken die past bij uw evenement en budget.

Het inhuren van Margriet Sitskoorn als spreker staat garant voor een inhoudelijk sterke en inspirerende bijdrage aan uw evenement. Ze is niet voor niets een van de meest geboekte sprekers op het gebied van hersenwetenschap, persoonlijke ontwikkeling en gedragsverandering in Nederland.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Margriet Sitskoorn

Schrijf een review

Video met Margriet Sitskoorn

Meer informatie & boekingen

Margriet Sitskoorn inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Margriet Sitskoorn
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers