20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Kilian Wawoe

Kilian Wawoe als spreker boeken

Kilian Wawoe is een vooraanstaande spreker die met zijn expertise op het gebied van Human Resource Management, met een speciale focus op prestatiebeoordeling en bankiersbonussen, de aandacht trekt van vele opdrachtgevers in Nederland. Zijn diepgaande kennis en ervaring binnen de financiële sector, gekoppeld aan zijn academische achtergrond als docent aan de Vrije Universiteit Amsterdam, stellen hem in staat om boeiende en verhelderende lezingen te geven over de dynamiek van moderne werkplekken, motivatie, en de psychologie achter werknemersprestaties.

Kilian Wawoe

Organisatiepsycholoog

Bij het boeken van Kilian Wawoe als gastspreker krijgt u een expert die niet alleen spreekt vanuit theoretische kennis, maar ook vanuit rijke praktijkervaring in de bankwereld. Zijn lezingen belichten de complexe vraagstukken rondom prestatiebeoordelingen en de effectiviteit van beloningssystemen in organisaties. Kilian benadert deze thema’s met een kritische blik, gebruikmakend van actuele onderzoeksresultaten en real-life case studies, wat zijn sessies zowel educatief als uitermate boeiend maakt.

Wat opdrachtgevers zeggen over Kilian Wawoe

Opdrachtgevers prijzen Kilian voor zijn diepgaande inzichten en de manier waarop hij theoretische kennis weet te verbinden met praktische toepassingen. Velen benoemen hoe zijn lezingen niet alleen hebben bijgedragen aan een beter begrip van HR-processen en motivatietechnieken, maar ook hebben geleid tot concrete veranderingen binnen hun organisaties. Kilian wordt vaak ingezet voor zijn vernieuwende perspectieven op het gebied van personeelsbeleid en de invloed van beloningssystemen op werknemerstevredenheid.

Over human resource management

Human Resource Management (HRM) is een cruciaal aspect van elke organisatie, gericht op het maximaliseren van werknemerprestaties ter ondersteuning van de strategische doelen van de organisatie. Kilian Wawoe behandelt in zijn lezingen een breed spectrum aan HRM-onderwerpen, zoals innovatieve prestatiebeoordelingsmethoden, de psychologie achter motivatie en beloning, en hoe deze kunnen bijdragen aan het succes van een organisatie. Zijn lezingen bieden waardevolle inzichten en praktische handvatten voor het optimaliseren van HR-processen.

Over hybride werken

In zijn lezingen over hybride werken onthult Kilian Wawoe een fascinerende blik op de toekomst van arbeid, waarbij hij diep duikt in de voordelen en uitdagingen die deze werkstructuur met zich meebrengt. Met zijn achtergrond in Human Resource Management en zijn ervaringen uit de praktijk, biedt Kilian een uniek perspectief op hoe organisaties een succesvolle overgang naar een hybride werkomgeving kunnen maken. Hij bespreekt de noodzaak van flexibiliteit in werkarrangementen en hoe deze de werknemerstevredenheid en productiviteit kunnen verhogen. Daarnaast behandelt hij de belangrijke rol van leiderschap in het ondersteunen van medewerkers in een hybride setting en het belang van het creëren van een inclusieve bedrijfscultuur die werknemers op afstand en op kantoor gelijkwaardig behandelt.

Kilian Wawoe inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing door Kilian Wawoe is eenvoudig en wordt volledig ondersteund door het team van Quality Bookings. Met 20 jaar expertise, bieden zij all-inclusive tarieven en een tevredenheidsgarantie. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte, en het supportteam staat klaar om u door het gehele proces te begeleiden. Dit zorgt ervoor dat de focus ligt op de inhoudelijke voorbereiding van de lezing, terwijl logistieke en administratieve zaken efficiënt worden afgehandeld.

Biografie van Killian Wawoe

Dr. Kilian Wawoe voltooide zijn studie Human Resources Management aan de vakgroep Organisatiepsychologie van de Universiteit Utrecht. Hij begon zijn carrière als management trainee bij ABN AMRO, waar hij diverse leidinggevende posities bekleedde binnen de afdeling Human Resources in Nederland, België, Monaco en India. Parallel aan zijn baan bij ABN AMRO, werkte Wawoe aan zijn proefschrift over het verbeteren van teamprestaties aan de Vrije Universiteit, wat resulteerde in zijn promotie in 2010.

Als voormalig personeelsmanager bij ABN AMRO verliet Dr. Wawoe de bankwereld vanwege zijn bezwaren tegen de bonuscultuur. Hij onderzocht de effectiviteit van bonussen en ontdekte dat deze niet leiden tot meer motivatie of betere prestaties. Volgens hem is een constructieve dialoog tussen medewerker en leidinggevende van essentieel belang, wat hem tot de conclusie bracht dat bonussen overbodig zijn. Deze inzichten deelt hij in zijn boek ‘Bonus’ uit 2010, evenals in ‘Het Nieuwe Belonen’, gepubliceerd in 2017.

Wawoe is momenteel als parttime docent verbonden aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, waar hij doceert over Human Resources Management. Daarnaast leidt hij een eigen onderneming gespecialiseerd in organisatieontwikkeling en treedt hij regelmatig op als spreker over thema’s als Human Resources, de psychologie achter de bankencrisis, geld en geluk, en de verbetering van teamprestaties in organisaties.

Te boeken als
Spreker
Talen
Duits, Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Kilian Wawoe

"Het is prettig samenwerken met Kilian. Hij luistert goed naar de wensen en bereidt dan een goed inhoudelijk, wetenschappelijk onderbouwde en vooral ook aansprekende lezing voor. Zijn presentatie is prettig rustig met een goede balans qua interactiviteit met het publiek."

― Profile Dynamics
Schrijf een review

Video met Kilian Wawoe

Meer informatie & boekingen

Kilian Wawoe inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Kilian Wawoe
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers