Info & boekingen
Spreker Vincent Everts - Trendwatcher & futurist

Vincent Everts Trendwatcher & futurist

Vincent Everts als spreker boeken

Nieuwe digitale technologie heeft al jaren een grote invloed op onze samenleving. Trendwatcher Vincent Everts staat bekend als spreker die met veel enthousiasme en concrete voorbeelden aan het publiek laat zien hoe deze digitale trends onze toekomst veranderen en op welke wijze wij en onze bedrijven of organisaties daarop kunnen voorsorteren. Als geen ander is hij in staat om de meest complexe onderwerpen duidelijk uit te leggen. Hij doet dit altijd met een enorme hoeveelheid energie en goede interactie met het publiek.

 • Snel contact met Vincent Everts
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Vincent Everts

Vincent Everts geeft presentaties over het thema van het evenement in relatie tot de grote technologische trends van dit moment. Zijn kennis bestrijkt een groot gebied, van AI en big data-toepassingen tot cyber security, elektrische mobiliteit, e-commerce, fintech, cryptocurrency, internet of things, het industriële internet, duurzaamheid, onderwijsvernieuwing, SAAS en cloud business applicaties. Voorafgaand aan het evenement voert hij altijd een verdiepend gesprek over de gewenste inhoud van het programma, zodat zijn verhaal altijd precies bij het doel van het evenement past.

Naast (keynote) spreker is Vincent Everts tevens videomaker, die vooraf een leuke video over het evenement maakt die in de uitnodiging kan worden gebruikt. Ook kan hij desgewenst een video maken of andere sprekers interviewen. Verder is hij een enthousiaste dagvoorzitter bij grotere evenementen.

Vincent Everts heeft in binnen- en buitenland een aantal succesvolle bedrijven op het snijvlak van software en nieuwe technologie in bedrijven opgestart. Hij wordt voordurend in de media gevraagd deze trends toe te lichten. Hij weet waarover hij praat en kent de laatste ontwikkelingen, waardoor hij keer op keer in staat is om zijn publiek te verrassen. En ook al is Vincent als geen ander ingevoerd in nieuwe technologie, hij blijft zich (en dat is misschien wel zijn grootste kracht) verwonderen. En die verwondering hoor en ervaar je in zijn presentaties!

Vincent Everts is dé dynamische dagvoorzitter die met  enthousiasme en interactie het publiek weet te boeien. Zijn talent om zijn brede kennis en inzichten toe te passen op de onderwerpen die op uw evenement aan de orde komen zorgt ervoor dat hij elk publiek weet te inspireren en aan te moedigen om deel te nemen aan de discussies.

Met zijn uitgebreide kennis op het gebied van digitale technologie, waaronder AI, big data, cyber security, mobiliteit, e-commerce, fintech, cryptocurrency, internet of things, duurzaamheid, onderwijsvernieuwing en cloud business applicaties, weet Vincent als geen ander de juiste vragen te stellen om de soms complexe verhalen van sprekers  goed te laten landen.

Als dagvoorzitter past Vincent zijn rol altijd  aan op het doel van het evenement en voert voorafgaand aan het evenement een verdiepend gesprek om de inhoud af te stemmen. Naast zijn rol als dagvoorzitter is Vincent ook een ervaren spreker die indien gewenst zelf een trendwatcher verhaal houdt en ook vooraf een leuke video over het evenement kan maken voor de uitnodiging en desgewenst ook andere sprekers kan interviewen. Als dagvoorzitter zorgt hij met digitale tools voor een levendige en interactieve discussie tussen deelnemers en sprekers zodat ze actief deel te nemen aan het evenement. Hij is ook een expert om het event direct op te nemen en uit te zenden en ook deze kijkers bij het evenement te betrekken.

Vincent heeft als serial enterpreneur niet alleen een kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale technologie, maar ook een ongeëvenaard gevoel voor verwondering en passie voor zijn vak. Zijn visie op de toekomst en inzichten in hoe digitale trends ons leven zullen veranderen, inspireren en verrassen het publiek voordurend. Kortom, Vincent Everts is de perfecte dagvoorzitter voor elk evenement dat op zoek is naar energie, interactie en ongekende inspiratie. Met Vincent als dagvoorzitter bent u verzekerd van een onvergetelijk evenement.

Meer informatie & boekingen

Vincent Everts inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Vincent Everts
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers