Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Vincent Everts - Trendwatcher & futurist

Vincent Everts Trendwatcher & futurist

Vincent Everts als spreker boeken

Nieuwe digitale technologie heeft al jaren een grote invloed op onze samenleving. Trendwatcher Vincent Everts staat bekend als spreker die met veel enthousiasme en concrete voorbeelden aan het publiek laat zien hoe deze digitale trends onze toekomst veranderen en op welke wijze wij en onze bedrijven of organisaties daarop kunnen voorsorteren. Als geen ander is hij in staat om de meest complexe onderwerpen duidelijk uit te leggen. Hij doet dit altijd met een enorme hoeveelheid energie en goede interactie met het publiek.

 • Snel contact met Vincent Everts
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Vincent Everts

Ben je op zoek naar een inspirerende en deskundige spreker voor jouw evenement? Zoek niet verder! Vincent Everts is de perfecte keuze om je publiek te boeien en te informeren over de nieuwste technologieën en hun impact op organisaties en het dagelijkse leven. Met meer dan 19 jaar ervaring in spreker management en een indrukwekkende lijst van prestaties en expertise, biedt Vincent Everts een unieke en boeiende ervaring voor jouw evenement. Lees verder om meer te weten te komen over zijn onderwerpen, het boekingsproces, en zijn inspirerende biografie.

De Wereld van Technologie: Een Onderwerp Dat Iedereen Raakt

In een snel veranderende wereld is het begrijpen en omarmen van nieuwe technologieën cruciaal voor succes. Vincent Everts is een pionier op het gebied van technologie en heeft een diepgaande kennis van hoe de nieuwste innovaties invloed hebben op bedrijven en individuen. Zijn lezingen belichten onderwerpen als social media in business, big data, e-commerce, mobility, Fintech, het internet der dingen, en het nieuwe werken.

Waarom Kiezen voor Dit Onderwerp?

De wereld evolueert constant, en bedrijven moeten bijblijven om relevant te blijven. Vincent Everts biedt inzicht in de laatste trends en technologieën, waardoor je publiek gewapend wordt met kennis en inzichten om hun organisatie te transformeren en te laten groeien. Zijn presentaties zijn boeiend, informatief en bieden praktische tips voor succes.

Opties en Mogelijkheden

Als je overweegt om Vincent Everts als spreker te boeken, zijn er verschillende opties beschikbaar. Hij kan een keynote-presentatie geven, deelnemen aan een paneldiscussie, brainstormsessies begeleiden, strategiebijeenkomsten leiden, of zelfs als dagvoorzitter fungeren. Wat je behoeften ook zijn, Vincent past zijn presentatie aan om aan je specifieke doelstellingen te voldoen. Hij kan ook andere sprekers interviewen tijdens het evenement, wat zorgt voor direct beschikbaar videomateriaal voor je publiek.

Vincent Everts Inhuren voor een Lezing

Het boeken van Vincent Everts als spreker voor je evenement is eenvoudig en probleemloos met Quality Bookings. Hier is een overzicht van het boekingsproces:

Stap 1: Bespreek Je Evenement

Neem contact met ons op en vertel ons over je evenement, de doelgroep en de doelstellingen. We willen graag weten welke rol je voor Vincent Everts in gedachten hebt.

Stap 2: Spreker Voorstellen

Op basis van je input zullen we je een selectie van sprekers voorstellen die binnen je budget passen. We streven ernaar om altijd de beste match voor je evenement te vinden.

Stap 3: Boeking Voltooien

Zodra je de perfecte spreker hebt gekozen, begeleiden we je door het boekingsproces. We zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, van contracten tot logistieke details.

Stap 4: Succesvol Evenement

Met Vincent Everts als spreker ben je verzekerd van een boeiend en informatief evenement. Hij zal je publiek inspireren en betrekken, waardoor je evenement een groot succes wordt.

We begrijpen dat het boeken van een spreker een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we een veilige boekingsgarantie en streven we ernaar om binnen 24 uur een scherpe offerte te leveren. We zijn hier om je te helpen bij elke stap van het proces.

Biografie van Vincent Everts

Laten we meer te weten komen over de man achter de deskundigheid, Vincent Everts.

Vincent Everts heeft van jongs af aan een passie voor technologie gehad. Hij is een specialist op het gebied van de nieuwste technologische ontwikkelingen en hun impact op organisaties en het persoonlijke leven. Wat hem onderscheidt, is niet alleen zijn kennis, maar ook zijn vermogen om deze kennis op een boeiende en begrijpelijke manier over te brengen op anderen.

Een Leven Gewijd aan Technologie

Vincent is de eigenaar van PC Zapper, een toonaangevende speler op het gebied van B2B2C internetvideo-oplossingen. Met PC Zapper heeft hij een innovatieve manier gevonden om relevante internetvideo’s direct op websites te presenteren, wat een waardevolle toevoeging is voor klanten als KPN, Ilse Media, Rabobank, XS4ALL, Greenpeace en @Home.

Daarnaast is hij sinds 2003 partner bij Interimic, een adviesgroep voor nieuwe technologie. Hier begeleidt hij projecten voor gerenommeerde organisaties zoals NOS, Vodafone, EZ en KPN. Zijn indrukwekkende carrière omvat ook de oprichting en leiding van verschillende technologiebedrijven, waaronder Cyco Automatisering en Cyco Software.

Vincent is niet alleen een expert op technologisch gebied, maar ook een gepassioneerde voorstander van industrietransformatie met behulp van ICT. Hij deelt zijn inzichten over onderwerpen als elektrische en zelfrijdende mobiliteit, en hij is trots eigenaar van een Tesla Model S, een icoon van deze verandering.

Een Ervaren Spreker en Online Evenementenorganisator

Naast zijn expertise als spreker en consultant, is Vincent Everts een ervaren online evenementenorganisator en presentator. Hij gelooft dat online bijeenkomsten boeiend kunnen zijn en een groot publiek kunnen aantrekken. In 2020 organiseerde hij meer dan 50 online evenementen, waaronder een wekelijkse show met Charles Groenhuijsen. Vincent en zijn team kunnen een complete oplossing bieden, van inhoud tot interactie en technische ondersteuning.

Wil je jouw klanten, stakeholders of personeel op een boeiende en informatieve manier bereiken? Overweeg dan om Vincent Everts als spreker te boeken voor je volgende evenement. Met zijn diepgaande kennis, boeiende presentatiestijl en passie voor technologie, zal hij zeker indruk maken op je publiek.

Kies voor Vincent Everts als spreker en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring vol inspiratie en inzicht in de toekomst van technologie. Neem vandaag nog contact met ons op om het boekingsproces te starten en een stap dichter bij een succesvol evenement te komen.

Artikelen over Vincent Everts

Meer informatie & boekingen

Vincent Everts inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Vincent Everts
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers