20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Vincent Everts

Vincent Everts als spreker boeken

Vincent Evert legt als spreker uit hoe de nieuwe digitale technologie al jaren een grote invloed heeft op onze samenleving. Trendwatcher Vincent Everts staat bekend als een spreker die het publiek met veel enthousiasme en concrete voorbeelden laat zien hoe deze digitale trends onze toekomst veranderen en hoe wij en onze bedrijven of organisaties zich daarop kunnen voorbereiden. Als geen ander is hij in staat de meest complexe onderwerpen helder uit te leggen. Dat doet hij altijd met enorm veel energie en een goede interactie met het publiek.

Vincent Everts

Trendwatcher & futurist

Ben je op zoek naar een inspirerende en deskundige spreker voor jouw evenement? Zoek niet verder! Vincent Everts is de perfecte keuze om je publiek te boeien en te informeren over de nieuwste technologieën en hun impact op organisaties en het dagelijkse leven. Met meer dan 19 jaar ervaring in spreker management en een indrukwekkende lijst van prestaties en expertise, biedt Vincent Everts een unieke en boeiende ervaring voor jouw evenement. Lees verder om meer te weten te komen over zijn onderwerpen, het boekingsproces, en zijn inspirerende biografie.

De wereld van technologie: een onderwerp dat iedereen raakt

In een snel veranderende wereld is het begrijpen en omarmen van nieuwe technologieën cruciaal voor succes. Vincent Everts is een pionier op het gebied van technologie en heeft een diepgaande kennis van hoe de nieuwste innovaties invloed hebben op bedrijven en individuen. Zijn lezingen belichten onderwerpen als social media in business, big data, e-commerce, mobility, Fintech, het internet der dingen, en het nieuwe werken.

De wereld evolueert constant, en bedrijven moeten bijblijven om relevant te blijven. Vincent Everts biedt inzicht in de laatste trends en technologieën, waardoor je publiek gewapend wordt met kennis en inzichten om hun organisatie te transformeren en te laten groeien. Zijn presentaties zijn boeiend, informatief en bieden praktische tips voor succes.

Opties en mogelijkheden

Als je overweegt om Vincent Everts als spreker te boeken, zijn er verschillende opties beschikbaar. Hij kan een keynote-presentatie geven, deelnemen aan een paneldiscussie, brainstormsessies begeleiden, strategiebijeenkomsten leiden, of zelfs als dagvoorzitter fungeren. Wat je behoeften ook zijn, Vincent past zijn presentatie aan om aan je specifieke doelstellingen te voldoen. Hij kan ook andere sprekers interviewen tijdens het evenement, wat zorgt voor direct beschikbaar videomateriaal voor je publiek.

Biografie van Vincent Everts

Laten we meer te weten komen over de man achter de deskundigheid, Vincent Everts. Vincent Everts heeft van jongs af aan een passie voor technologie gehad. Hij is een specialist op het gebied van de nieuwste technologische ontwikkelingen en hun impact op organisaties en het persoonlijke leven. Wat hem onderscheidt, is niet alleen zijn kennis, maar ook zijn vermogen om deze kennis op een boeiende en begrijpelijke manier over te brengen op anderen.

Een leven gewijd aan technologie

Vincent is de eigenaar van PC Zapper, een toonaangevende speler op het gebied van B2B2C internetvideo-oplossingen. Met PC Zapper heeft hij een innovatieve manier gevonden om relevante internetvideo’s direct op websites te presenteren, wat een waardevolle toevoeging is voor klanten als KPN, Ilse Media, Rabobank, XS4ALL, Greenpeace en @Home.

Daarnaast is hij sinds 2003 partner bij Interimic, een adviesgroep voor nieuwe technologie. Hier begeleidt hij projecten voor gerenommeerde organisaties zoals NOS, Vodafone, EZ en KPN. Zijn indrukwekkende carrière omvat ook de oprichting en leiding van verschillende technologiebedrijven, waaronder Cyco Automatisering en Cyco Software.

Vincent is niet alleen een expert op technologisch gebied, maar ook een gepassioneerde voorstander van industrietransformatie met behulp van ICT. Hij deelt zijn inzichten over onderwerpen als elektrische en zelfrijdende mobiliteit, en hij is trots eigenaar van een Tesla Model S, een icoon van deze verandering.

Vincent Everts als spreker en online eventorganisator

Naast zijn expertise als spreker en consultant, is Vincent Everts een ervaren online evenementenorganisator en presentator. Hij gelooft dat online bijeenkomsten boeiend kunnen zijn en een groot publiek kunnen aantrekken. In 2020 organiseerde hij meer dan 50 online evenementen, waaronder een wekelijkse show met Charles Groenhuijsen. Vincent en zijn team kunnen een complete oplossing bieden, van inhoud tot interactie en technische ondersteuning.

Wil je jouw klanten, stakeholders of personeel op een boeiende en informatieve manier bereiken? Overweeg dan om Vincent Everts als spreker te boeken voor je volgende evenement. Met zijn diepgaande kennis, boeiende presentatiestijl en passie voor technologie, zal hij zeker indruk maken op je publiek.

Kies voor Vincent Everts als spreker en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring vol inspiratie en inzicht in de toekomst van technologie. Neem vandaag nog contact met ons op om het boekingsproces te starten en een stap dichter bij een succesvol evenement te komen.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Vincent Everts

Schrijf een review

Video met Vincent Everts

Artikelen over Vincent Everts

Meer informatie & boekingen

Vincent Everts inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Vincent Everts
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers