John van den Heuvel

Misdaadverslaggever en voormalig politieman John van den Heuvel staat bekend om zijn diepgravende onderzoeken en onthullende publicaties over criminelen en hun zaken. Als spreker kan hij met gemak en geheel op maat inspelen op de wensen van de organisator, en een veelheid aan thema’s behandelen.

Ontmaskeringen
John van den Heuvel begint zijn loopbaan onder meer als undercoveragent bij de Amsterdamse politie. In 1990 wordt hij misdaadverslaggever bij De Telegraaf en maakt hij naam met opzienbarende publicaties. Hij ontmaskert bijvoorbeeld Desi Bouterse als drugsbaron, schrijft als eerste over de duistere handel en wandel van vastgoedtycoon Willem Endstra, en onthult achtergronden van spectaculaire liquidaties in de Amsterdamse onderwereld. Tevens brengt hij de misstappen van Keith Bakker aan het licht en volgt hij de verwikkelingen rond Badr Hari op de voet.

Crimedeskundige
Naast zijn werk als schrijvend journalist voor De Telegraaf treedt John van den Heuvel ook veelvuldig op als crimedeskundige in televisie- en radioprogramma’s, onder meer in RTL Boulevard. Verder presenteert hij succesvolle eigen televisieprogramma’s als Bureau Misdaad, Bureau Van den Heuvel, Recht gezet en Ontvoerd. Ook als auteur van een groot aantal boeken over onder anderen Abraham Moszkowicz, Willem Holleeder, Desi Bouterse en Joran van der Sloot heeft Van den Heuvel veel succes.

Tijdsduur van een lezing van John van den Heuvel: 30 – 60 minuten

Wilt u John van den Heuvel boeken als spreker op uw volgende zakelijke bijeenkomst? Neem contact met ons op voor meer informatie.

John van den Heuvel spreekt graag over:

John van den Heuvel boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van John van den Heuvel. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21