20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Mike Hoogveld
Exclusief bij
Quality Bookings

Mike Hoogveld als spreker boeken

Zoek je naar een spreker die jouw publiek kan inspireren en voorbereiden op een toekomst die allesbehalve voorspelbaar is? Mike Hoogveld is de naam die je niet mag missen. Als een gerenommeerde bestsellerauteur en deskundige in het navigeren door onzekere tijden, brengt hij een schat aan kennis en inzicht naar jouw evenement. Op deze pagina ontdek je waarom Mike Hoogveld de ideale spreker is voor jouw seminar, congres of bedrijfsevent en wat je kunt verwachten wanneer je hem boekt via Quality Bookings.

Mike Hoogveld

Future Proof

Over toekomstbestendigheid

In een wereld die voortdurend verandert, is het van cruciaal belang om toekomstbestendig te zijn. Maar wat betekent dat precies? Mike Hoogveld duikt diep in dit onderwerp en onthult hoe bedrijven kunnen floreren in een tijdperk waarin morgen een raadsel is. Van leiderschap tot klantgedrag en innovatie, Mike heeft een breed scala aan lezingen en workshops die elk facet van toekomstbestendigheid belichten. Door hem te kiezen voor jouw evenement, zorg je ervoor dat je publiek niet alleen begrijpt wat er nodig is om in de toekomst succesvol te zijn, maar ook hoe zij actief kunnen deelnemen aan het vormgeven van die toekomst.

Mike Hoogveld inhuren voor een lezing

Klaar om Mike Hoogveld te boeken voor jouw evenement? Het proces is eenvoudig en transparant met Quality Bookings. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, van de eerste aanvraag tot de afronding van de boeking. We nemen eventuele drempels weg en zorgen voor een soepele ervaring. En met onze boekingsgarantie kun je erop vertrouwen dat jouw evenement in goede handen is.

Biografie van Mike Hoogveld

Met een carrière die begon in de dynamische wereld van marketing en media, legde Mike Hoogveld een fundament dat hem onderscheidt als een van de meest vooruitstrevende denkers van onze tijd. Zijn vroege dagen bij Sanoma waren gevuld met het leren begrijpen van klantbeleving en het belang van denken vanuit de doelgroep – een ervaring die van onschatbare waarde zou blijken.

Toen Mike de overstap maakte naar consultancy, viel het hem op dat de klant vaak niet centraal stond. Deze observatie leidde hem naar een reeks onderzoeksvragen en uiteindelijk naar het schrijven van zijn eerste boek, waarmee hij de aanzet gaf tot een indrukwekkende serie publicaties. Zijn boeken, waaronder ‘Future Proof’ en ‘Agile managen’, hebben nominaties ontvangen voor prestigieuze prijzen en zijn uitgegroeid tot bestsellers.

Zijn onderzoek voerde hem naar de hallen van de Universiteit van Nyenrode en verder, terwijl hij tegelijkertijd bedrijven adviseerde via zijn bureau nlmtd. Zijn rol als gastdocent bij toonaangevende universiteiten en de vraag naar hem als spreker bij grote organisaties is slechts een getuigenis van zijn uitgebreide kennis en charisma.

Mike Hoogveld weet als geen ander hoe belangrijk het is om vooruit te kijken. Zijn lezingen, doordrenkt met psychologische inzichten en praktijkvoorbeelden, dagen deelnemers uit om verder te kijken dan de huidige trends en zichzelf te positioneren als de winnaars van morgen.

Of het nu gaat om zijn lezing ‘Leadership of the Future’, waarin hij de kenmerken van modern leiderschap onthult, of ‘Customers of the Future’, waarin hij pleit voor een klantgerichte benadering, Mike biedt een schat aan inzichten en praktische adviezen. Hij is een spreker die niet alleen informeert, maar ook transformeert.

Het is zijn veelzijdigheid die hem zo’n gewilde spreker maakt. Of hij nu spreekt over leiderschap, klantgedrag of innovatie, Mike Hoogveld biedt een boeiende en verrijkende ervaring die je publiek zal inspireren en motiveren.

Neem vandaag nog contact op

Bereid je voor op een evenement dat nog lang zal resoneren bij je publiek. Neem vandaag nog contact op met Quality Bookings en laat ons helpen om Mike Hoogveld te boeken voor jouw volgende evenement. Met Mike als spreker zet je een stap in de richting van een toekomstbestendige organisatie, team en individu.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Mike Hoogveld

Schrijf een review

Video met Mike Hoogveld

Meer informatie & boekingen

Mike Hoogveld inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Mike Hoogveld
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers