Info & boekingen
Spreker Mike Hoogveld - Future Proof
Exclusief bij
Quality Bookings

Mike Hoogveld Future Proof

Mike Hoogveld als spreker boeken

Hoe kun je als organisatie succesvol overleven in een toekomst die niemand kan voorspellen? Het fascinerende antwoord op deze vraag staat centraal in de lezingen en workshops van Mike Hoogveld. De veelgevraagde spreker en bestselling auteur van boeken als Future Proof, Agile managen en Denk als een startup is via Quality Bookings te boeken voor een maatwerk presentatie tijdens uw seminar, congres of andersoortige evenement.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Mike Hoogveld
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Mike Hoogveld

Biografie van Mike Hoogveld

Mike Hoogveld begint zijn carrière in de wereld van marketing en media en belandt in 1998 bij tijdschriftengigant Sanoma. Hij leert hier om écht te denken vanuit doelgroepen en klantbeleving, en neemt deze leerzame ervaring mee in de rest van zijn carrière. Als hij later de switch maakt naar consultancy, valt hem al snel op dat een klantgerichte denkwijze bij andere organisaties zeker niet altijd vanzelfsprekend is. Daar wordt de klant namelijk vaak de dupe van een gebrekkige samenwerking tussen afdelingen en een cultuur waarin van binnen naar buiten wordt gedacht. Interne structuren, processen en systemen zijn leidend, waardoor hun marktbenadering in veel gevallen niet aansluit op wat de klant nu écht graag wil.

Bestselling auteur, gastdocent en onderzoeker

Mike vraagt zich af waarom dit specifieke probleem terugkeert bij zoveel organisaties. Het vraagstuk triggert hem dusdanig, dat hij besluit het te gaan onderzoeken. Dit vormt het startpunt voor het schrijven van zijn eerste boek The excellent customer journey experience en vervolgens voor het starten van zijn promotieonderzoek aan de Universiteit van Nyenrode.

Het blijft echter niet bij dit eerste boek, want later volgen nog diverse andere titels. Denk hierbij onder meer aan bestsellers zoals Dokter, ik heb last van klanten, Agile managen, Denk als een startup en Future Proof, met nominaties voor OOA Boek van het Jaar, Managementboek van het Jaar en de PIM Literatuurprijs.

Naast zijn advieswerk bij het mede door hem opgerichte bureau nlmtd, geeft Mike in de tussentijd ook les als gastdocent aan universiteiten zoals Nyenrode en Erasmus, en vragen steeds meer grote organisaties hem als spreker voor hun evenementen. Zijn ijzersterke inhoud en aanstekelijke enthousiasme blijken voor menig opdrachtgever een aantrekkelijke mix.

Spreker over toekomstbestendigheid inhuren

Als spreker treedt Mike veelal op voor organisaties en op congressen waarvan de deelnemers zich door de vele, snelle en diepgaande veranderingen afvragen hoe zij de winnaar in de markt van morgen kunnen worden. Het is hun duidelijk dat het anders moet, maar hoe om te gaan met de stortvloed aan nieuwe kansen en bedreigingen? Als een rode draad door zowel Mike’s boeken als lezingen loopt dan ook het thema toekomstbestendigheid.

Want wat maakt het voorspellen van de toekomst eigenlijk zo lastig en wat zijn hierbij mogelijke valkuilen? Op onderhoudende wijze en met intrigerende verwijzingen naar de psychologie geeft Mike in zijn lezing Future Proof antwoord op deze en andere vragen. Overtuigend laat hij zijn publiek zien waarom de beste manier om de toekomst te voorspellen is om deze zelf te creëren.

Lezing over leiderschap, innovatie en klantgedrag

Maar de bestselling auteur biedt ook andere keynotes en trainingen die raakvlakken hebben met toekomstbestendigheid. Populair is bijvoorbeeld zijn lezing Leadership of the Future (het onderwerp waarover hij eerder het boek Agile managen schreef). Want hoe ziet leiderschap eruit in een snel veranderende wereld? Aan de hand van inspirerende voorbeelden zoals de opkomst van succesvolle startups demonstreert Mike hoe nieuwsgierigheid en ondernemerschap nodig zijn om een moderne organisatie wendbaar te houden.

Door opdrachtgevers ook veelvuldig aangevraagd is zijn lezing Customers of the Future, over veranderend klantgedrag en innovatie. Hoe kun je outside-in denken en je organisatie inrichten rondom de klant en zijn wensen? Op zijn kenmerkend enthousiaste manier spreekt Mike over de noodzaak van een customer centric-benadering en maakt hij succesvol innovatieprocessen inzichtelijk met aansprekende cases en praktische tips.

Workshop over succesvol overleven in de toekomst

Op welke van de bovengenoemde subthema’s de bedreven spreker zijn presentatie ook insteekt; steevast draait zijn boodschap om succesvol overleven in de toekomst door het goed bedienen van klanten. Daarnaast stemt Mike de inhoud van zijn lezing graag af op de sector of specifieke wensen van zijn opdrachtgever.

Of u deze toekomstgerichte innovatiespecialist nu wilt boeken voor een keynote lezing of een maatwerk workshop; via Quality Bookings zijn vrijwel alle opties mogelijk. Een keynote werkt bijvoorbeeld zeer inspirerend, terwijl een workshop bij uitstek geschikt is voor directies, MT’s of teams die direct met de geboden handvaten aan de slag willen.

Contact opnemen met Mike Hoogveld

Wilt u Mike Hoogveld ook inhuren als enthousiasmerende spreker of workshopleider op uw evenement? Het team van Quality Bookings helpt u graag bij het boeken van deze vooraanstaande auteur en onderzoeker. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden.

Meer informatie & boekingen

Mike Hoogveld inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Mike Hoogveld
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers