Met veel humor en aanstekelijke energie zet Tom Coronel de gasten van uw bedrijfsevent als spreker of presentator snel in vuur en vlam. Samen met zijn tweelingbroer Tim behoort hij tot de meest bekende autocoureurs van Nederland. Maar Coronel (1972) boeken, is meer dan een topsporter en levensgenieter inhuren. Als internetondernemer stampte hij een bedrijf van formaat uit de grond.

Tom Coronel inhuren als spreker of presentator

Juist zijn veelzijdigheid maakt dat veel bedrijven en organisaties Tom Coronel graag inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter. Hij is snel en gevat als hij thema’s bij de kop pakt als ondernemerschap, nieuwe media, innovatie, topsport, coaching en teambuilding. Hij put uit eigen ervaringen en weet als geen ander dat succes gepaard gaat met vallen en opstaan en dat doorzettingsvermogen misschien wel de belangrijkste eigenschap is om te slagen. Goede redenen om Tom te boeken als spreker.

Geslaagd is Coronel. Als coureur én ondernemer. De liefde voor de autosport kreeg hij met de paplepel ingegoten. Vanaf 1990 maakt hij in verschillende raceklassen furore. Hij komt veel uit in wereldkampioenschappen voor toerwagens (WTCC). In 1997 beleeft Tom hoogtepunten in Japan als winnaar van de Japanse Formule 3 en de International Masters of Formula 3.

Ook u kunt Tom boeken voor uw evenement

Met tweelingbroer Tim neemt Tom deel aan roemruchte spektakels als de 24 uur van Le Mans en de Dakar-rally in Argentinië en Chili (2009). Ook zet hij samen met zijn broer het Colonel Racing Team op, bedoeld om jong talent naar de top te brengen. Tom en Tim zijn bovendien op televisie te bewonderen als komisch raceduo dat betaalbare autoverzekeringen aan de man brengt. Dit is niet de eerste tv-ervaring van de broers. Als presentator bij AutoExperience liet Tom zich al eerder niet onbetuigd als rappe en humorvolle spreker.

Ondernemerschap is een heel andere kant van de coureur. Hij startte zijn eigen internetbedrijf, Create2Fit, dat zich toelegt op de ontwikkeling en exploitatie van webshops die stuk voor stuk zeer succesvol zijn. De link met de autosport? Coronel: “Ook in de online business is snelheid een belangrijk criterium en ook ondernemerschap betekent risico’s nemen en inzet tonen.”

Een spreker of presentator inhuren die uw publiek bij de hand neemt

Of hij nu spreekt als topsporter, coach van jong talent of internetondernemer, Tom Coronel is een spreker en presentator die uw publiek bij de hand neemt en op zich op het podium even gemakkelijk beweegt als op het racecircuit. Zijn verhalen zijn persoonlijk en inspirerend; zijn optredens, al of niet met sensationele entree in een snelle auto, zijn altijd dynamisch.

Contact opnemen met Tom Coronel

Ook u kunt autocoureur en ondernemer Tom Coronel inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter van uw congres of bedrijfsbijeenkomst. Wil u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact om met het team van Quality Bookings voor aanvullende informatie over de voorwaarden of om deze spreker direct te boeken.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Tom Coronel spreekt graag over:

Tom Coronel boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Tom Coronel. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21