20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Tom Coronel

Tom Coronel als spreker boeken

Tom Coronel is de man die je moet hebben als je op zoek bent naar een dynamische, inspirerende en talentvolle spreker die een brug kan slaan tussen de werelden van ondernemen, topsport en e-commerce. Met zijn ruime ervaring in zowel de zakenwereld als de autosport brengt hij een unieke combinatie van kennis, passie en ervaring. In dit artikel duiken we dieper in zijn expertise, de onderwerpen waarover hij spreekt en waarom je zou moeten overwegen Tom Coronel voor je volgende evenement te boeken.

Tom Coronel

Ondernemer & autocoureur

Tom Coronel is een inspirerende gastspreker met een passie voor snelheid, ondernemerschap en doorzettingsvermogen. Tom Coronel is jouw ideale keuze. Als ervaren autocoureur en succesvol ondernemer, brengt Tom een unieke combinatie van adrenaline en zakelijk inzicht naar elk evenement. Hij deelt zijn ervaringen van het racen op topniveau en hoe deze lessen toepasbaar zijn in het bedrijfsleven. Zijn verhalen over vastberadenheid, strategie en innovatie zullen jouw publiek gegarandeerd boeien en inspireren.

Tom Coronel als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Tom Coronel een dynamische en energieke sfeer. Zijn ervaring in de autosport en als ondernemer zorgt voor een unieke invalshoek bij het bespreken van thema’s zoals teamwerk, innovatie, en het omgaan met veranderingen. Tom weet als geen ander hoe je een team motiveert en op koers houdt, zelfs onder de meest stressvolle omstandigheden. Zijn vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en boeiend te maken, maakt hem een uitstekende keuze voor elke bijeenkomst of conferentie.

Over ondernemerschap en autosport

Ondernemerschap en autosport zijn twee gebieden waar Tom Coronel een diepgaande kennis en passie voor heeft. Deze onderwerpen zijn cruciaal voor iedereen die geïnteresseerd is in leiderschap, innovatie en het overwinnen van uitdagingen. Tom deelt inzichten over hoe de lessen uit de snelle wereld van de autosport toegepast kunnen worden in de zakelijke wereld. Hij behandelt onderwerpen zoals risicomanagement, het belang van precisie en snelheid in besluitvorming, en hoe je als team onder druk presteert. Zijn lezingen bieden waardevolle inzichten voor zowel ondernemers als sportliefhebbers.

Tom Coronel inhuren voor een lezing

Het boeken van Tom Coronel voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Neem contact op met Quality Bookings en wij zorgen voor de rest. Ons team staat klaar om je te ondersteunen met all-inclusive tarieven en binnen 24 uur een offerte. We bieden uitgebreide support en een tevredenheidsgarantie. Onze gemiddelde beoordeling van 9,0 spreekt voor zich. We begeleiden je stap voor stap door het proces, van het kiezen van het juiste thema tot de logistieke planning, zodat je je kunt concentreren op het succes van je evenement.

Biografie van Tom Coronel

Tom Coronel, geboren op 5 april 1972 in Naarden, Nederland, is een naam die synoniem staat voor snelheid, doorzettingsvermogen en succes. Zijn carrière begon al op jonge leeftijd in de kartwereld, waar hij snel naam maakte door zijn indrukwekkende vaardigheden en vastberadenheid. Hij studeerde aan de Nederlandse Rijopleidingen in Zandvoort, waar hij zijn talent voor racen verder ontwikkelde.

Zijn professionele racecarrière nam een vlucht toen hij in 1994 de prestigieuze Marlboro Masters won, een prestatie die de deuren opende naar internationale racecircuits. In de daaropvolgende jaren heeft Tom deelgenomen aan verschillende raceklassen, waaronder het Japanse GT Kampioenschap, het World Touring Car Championship (WTCC), en de Dakar Rally. Zijn veelzijdigheid en aanpassingsvermogen op verschillende circuits en in diverse raceklassen hebben hem gemaakt tot de veelgeprezen coureur die hij vandaag de dag is. Zijn verhaal is ook na te lezen in het boek “Tom Coronel 20 Jaar Op De Limiet”

Naast zijn carrière op de racebaan, heeft Tom ook naam gemaakt als ondernemer. Hij is mede-eigenaar van verschillende bedrijven, waaronder een succesvolle race- en kartbaan en een online platform voor autoliefhebbers. Zijn zakelijke ondernemingen weerspiegelen zijn passie voor autosport en zijn toewijding aan het delen van zijn liefde voor racen met een breder publiek.

Tom als spreker

Tom’s vermogen om zijn ervaringen op het circuit te vertalen naar zakelijk succes en zijn inzichten in teamdynamiek en leiderschap, maken hem een gewilde spreker. De lezingen van Tom zijn niet alleen boeiend en informatief, maar bieden ook praktische lessen die toepasbaar zijn in zowel de zakelijke wereld als in het persoonlijke leven.

Zijn charisma, gecombineerd met zijn ervaringen als topsporter en ondernemer, maakt Tom een inspirerende en motiverende spreker. Ook zijn verhalen over doorzettingsvermogen, het overwinnen van tegenslagen en het najagen van je dromen, resoneren bij een breed publiek. Of hij nu spreekt voor een groep ondernemers, studenten of autosportliefhebbers, Tom weet zijn publiek te boeien en te inspireren.

In de loop der jaren heeft Tom talloze prijzen en onderscheidingen ontvangen, zowel op de baan als daarbuiten. Hij wordt erkend voor zijn bijdrage aan de autosport en zijn inspanningen om de sport toegankelijker en begrijpelijker te maken voor het grote publiek. Zijn deelname aan diverse tv-programma’s en mediaprojecten heeft bijgedragen aan zijn bekendheid en populariteit, zowel in Nederland als internationaal.

Tom Coronel is niet alleen een icoon in de wereld van autosport, maar ook een bron van inspiratie en motivatie. Zijn verhalen over het nastreven van dromen, het omgaan met tegenslagen en het behalen van succes zijn universeel en tijdloos. Als je Tom Coronel boekt voor je evenement, haal je een ervaren, charismatische en inspirerende spreker in huis die gegarandeerd een blijvende indruk zal achterlaten op je publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Tom Coronel

"Voor een event zochten wij een passende spreker. Quality Bookings heeft ons hierbij goed geholpen door geschikte alternatieven aan te dragen. Na onze keuze werd het traject keurig opgevolgd en begeleid. De spreker gaf ons event precies dat beetje extra flair en cachet!"

― Hanssen Group

"Tom is een uiterst gedreven performer die niet van half werk houdt. Zijn passie en enthousiasme als marketeer kent geen grenzen. Deze energie creëert energie."

― Thierry Köhler

"Tom is een van de meest energieke mensen die ik ken. Hij is een zeer betrouwbare zakenpartner, is streetwise en heeft een uitstekende kijk op zijn bedrijf."

― Dilis Biesheuvel

"Tom is een ondernemer met veel lef en een vooruitstrevende blik op de E-Commerce wereld. Hij heeft de vaardigheid om mensen om zich heen te motiveren en aan zich te binden voor lange tijd."

― Wouter Hollemans
Schrijf een review

Video met Tom Coronel

Meer informatie & boekingen

Tom Coronel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Tom Coronel
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers