20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Björn Kuipers

Björn Kuipers als spreker boeken

Björn Kuipers, een scheidsrechter die zichzelf graag op de achtergrond plaatste, wist desondanks op te vallen door zijn onderscheidende kwaliteiten. Hij had de eer om enkele van ’s werelds grootste voetballers, zoals Messi, Ronaldo, Neymar en Zlatan, te fluiten. In 2021 vervulde hij zijn ultieme droom door de EK-finale op Wembley te leiden. Maar buiten de stadions heeft hij ook succesvolle stappen gezet als franchisenemer, met zijn Jumbo-supermarkten die al snel tot de beste van het land werden uitgeroepen na de omschakeling van C1000. Björn merkt op: “Er zijn veel overeenkomsten; het verschil is dat je als scheidsrechter cruciale beslissingen onder hoge tijdsdruk moet nemen.”

Björn Kuipers

Topscheidsrechter en ondernemer

Zoek je naar een spreker die niet alleen ervaring heeft in de top van de voetbalwereld maar ook in ondernemerschap? Iemand die weet hoe je presteert onder druk, en die een uniek inzicht biedt in zowel topsport als business? Dan is het inhuren van Björn Kuipers een uitstekende keuze. Hij verbindt de wereld van topsport met de uitdagingen van het zakenleven op een manier die zowel informatief als inspirerend is.

Van het fluitje naar de microfoon

Met thema’s zoals communicatie, het omgaan met tegenslagen en het leiden van een team, neemt Björn zijn publiek mee op een boeiende reis. Van het veld van Quick ’20, via de Champions League, tot zijn eigen supermarkt, biedt hij inzichten die zijn gestoeld op praktijkervaringen. Zijn presentaties gaan verder dan alleen voetbal: ze bieden levenslessen en zakelijke inzichten die voor iedereen waardevol zijn.

Wat maakt Björn Kuipers uniek?

Het bijzondere aan Björn Kuipers is dat hij op het hoogste niveau heeft gepresteerd in twee zeer verschillende werelden: voetbal en ondernemerschap. Als topscheidsrechter heeft hij de druk en de dynamiek van wereldbekerfinales en Champions League-wedstrijden ervaren. Als ondernemer weet hij wat het betekent om een team te leiden en een bedrijf te runnen. Deze unieke combinatie maakt zijn lezingen bijzonder relevant voor een breed scala aan professionals. Of je nu in de sportwereld werkt of een zakenman of -vrouw bent, de lessen en verhalen van Björn zullen je ongetwijfeld raken en inspireren.

In zijn lezingen deelt hij niet alleen zijn ervaringen vanaf het veld, maar legt hij ook de verbinding tussen de uitdagingen van een topscheidsrechter en die van een ondernemer. De beschikbaarheid van Björn Kuipers als spreker biedt een unieke gelegenheid om deze inzichten uit eerste hand te horen.

Als je overweegt om Björn Kuipers te boeken als spreker, investeer je in een ervaring die je publiek niet snel zal vergeten. Zijn verhalen zijn niet alleen boeiend, maar ook zeer relevant. De kosten voor een lezing zijn een investering in een ervaring die zowel verhelderend als inspirerend is.

Björn’s reis van het fluiten van topwedstrijden in stadions vol fans naar het delen van zijn inzichten en ervaringen met een publiek, is er een die je niet wilt missen. Dus als je klaar bent om je publiek een uniek perspectief te bieden, is Björn Kuipers de spreker die je zoekt.

Björn Kuipers staat bekend om zijn indrukwekkende carrière als internationale scheidsrechter, waarmee hij een uniek perspectief op leiderschap, besluitvorming en teamdynamiek naar elk evenement brengt. Zijn ervaringen op het voetbalveld, met name in hoogspanningswedstrijden zoals Europese finales en het Wereldkampioenschap, stellen hem in staat om boeiende verhalen en inzichten te delen die resoneren met een breed scala aan publieken. Björn weet hoe je onder druk koel blijft, een essentiële vaardigheid voor leiders in elke sector. Zijn presentaties zijn doordrenkt van anekdotes uit zijn carrière die belangrijke lessen in doorzettingsvermogen, eerlijkheid en de kunst van communicatie illustreren.

Björn Kuipers als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Björn Kuipers een schat aan ervaring in teammanagement en eerlijke spelregels naar uw conferentie of seminar. Hij onderscheidt zich door zijn vermogen om evenementen vloeiend en met autoriteit te leiden, eigenschappen die hij heeft verfijnd op het voetbalveld op internationaal niveau. Björn’s vermogen om complexe situaties snel te beoordelen en effectieve beslissingen te nemen, maakt hem een uitstekende moderator voor discussies en een betrouwbare kracht om de orde te handhaven in interactieve sessies. Zijn thema’s richten zich vaak op leiderschap, integriteit en de impact van goede communicatie binnen teams.

Wat opdrachtgevers zeggen over Björn Kuipers

Opdrachtgevers en organisatoren van congressen en events zetten Björn Kuipers graag in voor zijn expertise en charisma. Zijn achtergrond als top scheidsrechter geeft hem een uniek perspectief dat niet alleen sportliefhebbers aanspreekt, maar ook professionals uit het bedrijfsleven. Zijn sessies worden geprezen om hun inspirerende aard en de praktische toepasbaarheid van de lessen die hij deelt. De feedback benadrukt vaak zijn professionele aanpak en het vermogen om ingewikkelde thema’s op een toegankelijke manier te presenteren.

Over leiderschap en teammanagement

Leiderschap en teammanagement zijn cruciale thema’s waarover Björn Kuipers spreekt. Zijn benadering van leiderschap is gevormd in de wereld van topsport, waar beslissingen snel en onder hoge druk genomen moeten worden. Deze sessies bieden inzicht in hoe je een team motiveert, leidt en richting geeft, met parallellen uit zowel de sport als het bedrijfsleven. Björn behandelt onderwerpen zoals het belang van eerlijke communicatie, het stellen van duidelijke doelen en het creëren van een omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en naar het gemeenschappelijke doel werkt.

Björn Kuipers inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing met Björn Kuipers is ontworpen om zo soepel en efficiënt mogelijk te zijn. Het team van Quality Bookings neemt u stap voor stap mee door het proces, van de eerste aanvraag tot de dag van het evenement. Onze all-inclusive tarieven, snelle offerteservice en uitgebreide ondersteuning garanderen dat elke fase van de boeking zorgeloos verloopt. Met onze 20 jaar expertise en tevredenheidsgarantie, bent u verzekerd van een inspirerende en impactvolle bijdrage aan uw evenement.

Biografie van Björn Kuipers

Björn Kuipers, geboren op 28 maart 1973 in Oldenzaal, Nederland, heeft zich ontwikkeld van een gepassioneerde voetballer tot een van de meest gerespecteerde internationale scheidsrechters in de voetbalwereld. Zijn carrière begon in de lokale competities, maar al snel maakte hij de overstap naar het professionele niveau. Björn heeft leiding gegeven aan enkele van de meest cruciale wedstrijden in de recente voetbalgeschiedenis, waaronder de UEFA Champions League-finale en de FIFA Wereldbeker.

Naast zijn scheidsrechterscarrière is Björn ook succesvol ondernemer. Hij heeft een Master in Business Administration behaald, wat hem een dieper inzicht geeft in bedrijfsstrategieën en leiderschapstechnieken. Deze combinatie van sport en bedrijfsleven maakt hem een veelgevraagde spreker op seminars en evenementen, waar hij leiderschapskwaliteiten en teamdynamiek bespreekt.

Zijn boek, “Björn”, dat hij samen met co-auteur Michel van Egmond schreef, geeft een diepgaande kijk op zijn leven en carrière. Het boek biedt niet alleen een blik achter de schermen van de internationale voetbalwereld maar ook persoonlijke lessen en inzichten die hij heeft opgedaan tijdens zijn jaren op het veld.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Björn Kuipers

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Björn Kuipers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Björn Kuipers
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers