20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Björn Kuipers - Topscheidsrechter en ondernemer

Björn Kuipers als spreker boeken

Björn Kuipers, een scheidsrechter die zichzelf graag op de achtergrond plaatste, wist desondanks op te vallen door zijn onderscheidende kwaliteiten. Hij had de eer om enkele van ’s werelds grootste voetballers, zoals Messi, Ronaldo, Neymar en Zlatan, te fluiten. In 2021 vervulde hij zijn ultieme droom door de EK-finale op Wembley te leiden. Maar buiten de stadions heeft hij ook succesvolle stappen gezet als franchisenemer, met zijn Jumbo-supermarkten die al snel tot de beste van het land werden uitgeroepen na de omschakeling van C1000. Björn merkt op: “Er zijn veel overeenkomsten; het verschil is dat je als scheidsrechter cruciale beslissingen onder hoge tijdsdruk moet nemen.”

Björn Kuipers

Topscheidsrechter en ondernemer

Björn Kuipers inhuren als spreker

Zoek je naar een spreker die niet alleen ervaring heeft in de top van de voetbalwereld maar ook in ondernemerschap? Iemand die weet hoe je presteert onder druk, en die een uniek inzicht biedt in zowel topsport als business? Dan is het inhuren van Björn Kuipers een uitstekende keuze. Hij verbindt de wereld van topsport met de uitdagingen van het zakenleven op een manier die zowel informatief als inspirerend is.

Van het fluitje naar de microfoon

Met thema’s zoals communicatie, het omgaan met tegenslagen en het leiden van een team, neemt Björn zijn publiek mee op een boeiende reis. Van het veld van Quick ’20, via de Champions League, tot zijn eigen supermarkt, biedt hij inzichten die zijn gestoeld op praktijkervaringen. Zijn presentaties gaan verder dan alleen voetbal: ze bieden levenslessen en zakelijke inzichten die voor iedereen waardevol zijn.

Wat maakt Björn Kuipers uniek?

Het bijzondere aan Björn Kuipers is dat hij op het hoogste niveau heeft gepresteerd in twee zeer verschillende werelden: voetbal en ondernemerschap. Als topscheidsrechter heeft hij de druk en de dynamiek van wereldbekerfinales en Champions League-wedstrijden ervaren. Als ondernemer weet hij wat het betekent om een team te leiden en een bedrijf te runnen. Deze unieke combinatie maakt zijn lezingen bijzonder relevant voor een breed scala aan professionals. Of je nu in de sportwereld werkt of een zakenman of -vrouw bent, de lessen en verhalen van Björn zullen je ongetwijfeld raken en inspireren.

+ lees meer

In zijn lezingen deelt hij niet alleen zijn ervaringen vanaf het veld, maar legt hij ook de verbinding tussen de uitdagingen van een topscheidsrechter en die van een ondernemer. De beschikbaarheid van Björn Kuipers als spreker biedt een unieke gelegenheid om deze inzichten uit eerste hand te horen.

Als je overweegt om Björn Kuipers te boeken als spreker, investeer je in een ervaring die je publiek niet snel zal vergeten. Zijn verhalen zijn niet alleen boeiend, maar ook zeer relevant. De kosten voor een lezing zijn een investering in een ervaring die zowel verhelderend als inspirerend is.

Björn’s reis van het fluiten van topwedstrijden in stadions vol fans naar het delen van zijn inzichten en ervaringen met een publiek, is er een die je niet wilt missen. Dus als je klaar bent om je publiek een uniek perspectief te bieden, is Björn Kuipers de spreker die je zoekt.

 

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Onderwerpen
Te boeken als
 • Snel contact met Björn Kuipers
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Meer informatie & boekingen

Björn Kuipers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Björn Kuipers
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers