20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Erik Wegewijs

Erik Wegewijs als spreker boeken

Erik Wegewijs is voormalig officier van de Special Forces van het Korps Commandotroepen. Je kunt hem kennen van het programma Special Forces VIPS en op dit moment is hij te zien als inspirerende gids in The Life Trail. Erik is geboren in Swifterbant, midden in de polder. Na zijn middelbare school meldde hij zich op zijn negentiende aan voor het Korps Commandotroepen, zoekend naar een studiekeuze. Zijn dienstplicht vloog voorbij, en na zijn dienstplichtperiode besloot hij de opleiding voor commando te doen en groeide hij door tot officier.

Erik Wegewijs

Spreker & ondernemer

Erik Wegewijs is niet alleen een begenadigd spreker; hij is een ervaringsdeskundige, een inspirator, en een persoon die de kunst van het vertellen beheerst als geen ander. Met een achtergrond die net zo divers als indrukwekkend is, staat Erik klaar om uw event of seminar te verrijken met zijn diepgaande inzichten en unieke perspectieven. Zijn reis van het platteland naar de elite van de Special Forces en uiteindelijk naar het ondernemerschap, heeft hem unieke levenslessen en verhalen opgeleverd die hij graag deelt met zijn publiek.

Erik Wegewijs spreekt een taal die iedereen begrijpt. Hij weet als geen ander hoe hij een zaal vol mensen kan boeien, inspireren en motiveren. Met een aanpak die zowel direct als empathisch is, breekt hij complexe thema’s af naar begrijpelijke en actiegerichte boodschappen. Zijn voordrachten over leiderschap, teamdynamiek, en persoonlijke ontwikkeling zijn doorspekt met persoonlijke anekdotes die niet alleen entertainen maar ook aanzetten tot nadenken en handelen.

Erik Wegewijs als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Erik Wegewijs een unieke mix van expertise, charisma, en een natuurlijk vermogen om met het publiek te verbinden. Zijn ervaring in het leiden van teams onder de meest uitdagende omstandigheden maakt hem de perfecte kandidaat om evenementen te leiden die focussen op innovatie, samenwerking, en het overwinnen van uitdagingen. Erik’s vermogen om ingewikkelde onderwerpen op een eenvoudige manier te presenteren, gecombineerd met zijn passie voor het inspireren van anderen, zorgt ervoor dat elk event een onvergetelijke ervaring wordt.

Wat opdrachtgevers zeggen over Erik Wegewijs

Opdrachtgevers en organisatoren van congressen en evenementen zijn unaniem in hun lof voor Erik Wegewijs. Zij prijzen zijn vermogen om onmiddellijk een band met het publiek op te bouwen en een energie in de zaal te creëren die de hele dag aanhoudt. Zijn sessies worden omschreven als transformatief, niet alleen door de inhoudelijke diepgang maar ook door zijn authentieke manier van presenteren. Erik wordt veelal ingezet voor thema’s als leiderschap en teamontwikkeling, waarbij zijn verhalen en ervaringen uit zijn militaire carrière en als ondernemer dienen als krachtige metaforen voor persoonlijke en professionele groei.

Over leiderschap, teamdynamiek en persoonlijke ontwikkeling

In de wereld van vandaag zijn leiderschap, teamdynamiek, en persoonlijke ontwikkeling onderwerpen van cruciaal belang voor zowel individuen als organisaties. Erik Wegewijs, met zijn rijke ervaring in het leiden van teams binnen de Special Forces en als ondernemer, biedt unieke inzichten in hoe deze elementen kunnen worden versterkt en geoptimaliseerd. Erik benadrukt het belang van authentiek leiderschap, het bouwen van sterke, samenwerkende teams, en het voortdurend nastreven van persoonlijke groei. Zijn lezingen bieden praktische tools en strategieën die direct toepasbaar zijn, zowel in het professionele leven als op persoonlijk vlak.

Erik Wegewijs inhuren voor een lezing

Het inhuren van Erik Wegewijs voor een lezing is een beslissing die de potentie heeft om de manier waarop u denkt over leiderschap, teamdynamiek, en persoonlijke ontwikkeling te veranderen. Het proces is eenvoudig en transparant, met Quality Bookings die u door elke stap begeleidt. Van het eerste contact tot de dag van het event, ons team zorgt ervoor dat alles naadloos verloopt. Met onze expertise van 20 jaar, all-inclusive tarieven, snelle offerte service, uitgebreide support, en tevredenheidsgarantie, kunt u erop vertrouwen dat uw event in goede handen is. Onze klanten waarderen ons met een gemiddelde van 9,0, een weerspiegeling van onze toewijding aan uitmuntendheid.

Biografie

Erik Wegewijs is een persoon wiens leven leest als een boek vol avonturen, lessen, en transformaties. Geboren in Swifterbant, groeide hij op met de waarden van gelijkwaardigheid, diversiteit, samenwerking, en eenvoud. Deze principes vormen tot op de dag van vandaag de kern van wie hij is. Zijn jeugd in de klei van het platteland legde een stevige fundering voor zijn latere successen en uitdagingen.

Op 19-jarige leeftijd begon Erik zijn reis bij de Special Forces van het Korps Commandotroepen. Gedreven door nieuwsgierigheid naar de grenzen van het menselijk potentieel, vond hij zijn passie in de kameraadschap, de uitdagingen, en de ongekende mogelijkheden voor persoonlijke groei binnen deze elite-eenheid. Gedurende meer dan 25 jaar, waarvan 20 als leidinggevende, heeft hij ervaringen opgedaan die zijn visie op leiderschap, teamwerk, en persoonlijke ontwikkeling hebben gevormd.

Zijn besluit om in 2021, te midden van de onzekerheid van de coronacrisis, de overstap te maken naar het ondernemerschap, spreekt boekdelen over zijn karakter. Erik gelooft sterk in het volgen van zijn innerlijke kompas en het maken van keuzes die weliswaar onverwachts kunnen zijn, maar altijd gedreven zijn door passie en authenticiteit. “Om anderen te inspireren en te motiveren om moed te tonen en zelf de regie te nemen, moet je het voorbeeld geven,” zegt hij.

Als spreker, ondernemer, en presentator spreekt Erik de taal van elk publiek. Zijn vermogen om complexe materie toegankelijk te maken, gecombineerd met zijn passie voor het delen van kennis en ervaring, maakt hem een veelgevraagd spreker op het gebied van leiderschap, teamdynamiek, en persoonlijke ontwikkeling. Zijn verhalen zijn niet alleen leerzaam; ze zijn een bron van inspiratie en motivatie voor iedereen die ernaar streeft om zowel persoonlijk als professioneel te groeien.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Erik Wegewijs

"Pragmatisch, inspirerend, ervaren en ontzettend waardevol om jezelf echt te leren kennen, ontwikkelen én te verbeteren! Sinds onze eerste ontmoeting in 2018 werk ik samen met Erik. Een verbinder, een leider, een sparringpartner en performance coach voor boardrooms, managers, teams en voor iedereen die met leiderschap stappen voorwaarts wil zetten."

― Anoniem

"Erik heeft bij ons een lezing gegeven in het kader van ons interne vitaliteitsprogramma. Vanaf het eerste moment nam Erik uitgebreid de tijd om deze lezing af te stemmen op ons publiek waardoor hij op inspirerende wijze alle relevante thema’s aan elkaar wist te verbinden. Daarnaast hebben we gedurende de gehele voorbereiding de communicatie met Erik als zeer prettig, snel en persoonlijk ervaren. Wij raden Erik van harte aan!"

― PGGM

"Hele prettige spreker met charisma. De collega's bleven geboeid. Hij weet het goed te vertellen, zijn visie over te brengen en je blijft van het begin tot einde geboeid. Veel collega's hadden nog veel meer willen horen. Kortom, erg positieve geluiden. Ook een mooie vertaling naar de praktijk: wat neem je mee en kun je vanaf morgen doen. Ook merkte je aan Erik dat hij zich goed voorbereid had en goed geluisterd had naar onze wensen."

― Talpa
Schrijf een review

Video met Erik Wegewijs

Meer informatie & boekingen

Erik Wegewijs inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Erik Wegewijs
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers