20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Gerben van Driel Copyright foto: Bente Maria Hilkens
Exclusief bij
Quality Bookings

Gerben van Driel als spreker boeken

Gerben van Driel is een van de meest geboekte dagvoorzitters van Nederland. Als je op zoek bent naar een professionele dagvoorzitter die de perfecte balans tussen inhoud en amusement weet te vinden, dan is Gerben van Driel de juiste keuze voor jou. Gerben brengt ruim 10 jaar ervaring bij de televisie mee, zowel voor als achter de schermen, en heeft de vaardigheden om de juiste toon te zetten op zakelijke evenementen. In dit artikel leer je meer over Gerben, zijn expertise en hoe je hem kunt boeken voor een lezing of evenement.

Gerben van Driel

Dagvoorzitterschap & presentator

Presenteren en storytelling zijn essentiële aspecten van een succesvolle lezing of presentatie. Gerben van Driel is een ervaren trainer en coach op dit gebied en gebruikt zijn vaardigheden om zijn publiek geboeid te houden. Hij is gespecialiseerd in het benaderen van zijn opdrachten als dagvoorzitter op dezelfde manier als hij een televisie-item zou benaderen: door zich tot in de puntjes voor te bereiden en de belangrijkste informatie helder en begrijpelijk te presenteren. Met zijn ervaring als televisiejournalist en -presentator weet Gerben snel tot de kern van een verhaal te komen, wat hem tot een scherpe en effectieve spreker maakt.

Gerben van Driel inhuren voor een lezing

Het boeken van Gerben voor een lezing of evenement is een eenvoudig proces. Neem contact op met Quality Bookings, en wij zorgen ervoor dat je binnen 24 uur een scherpe offerte ontvangt. Met meer dan 19 jaar ervaring in sprekersmanagement en een exclusief aanbod van meer dan 140 sprekers, zorgen wij ervoor dat je altijd de beste match voor jouw evenement vindt. En met onze boekingsgarantie kun je erop vertrouwen dat je boeking in goede handen is.

Biografie van Gerben

Gerben van Driel is een ervaren dagvoorzitter, televisiejournalist en presentator met een passie voor presenteren en storytelling. Na een carrière in de financiële sector, stapte Gerben op zijn dertigste over naar de televisiewereld. Hij werkte eerst vijf jaar achter de schermen voordat hij voor de camera verscheen. Gerben heeft voor diverse zenders gewerkt, waaronder RTL Z, en heeft daarnaast ruime ervaring opgedaan als gespreksleider en interviewer op zowel het podium als voor online evenementen.

Naast zijn werk als dagvoorzitter is Gerben ook actief als trainer en coach in presenteren en storytelling. Hij weet zijn gesprekspartners altijd op hun gemak te stellen en gaat graag de interactie aan met het publiek. Zijn ervaring als presentator stelt hem in staat om perfect in te springen op de sfeer in de ruimte en zijn toehoorders van begin tot eind geboeid te houden.

Gerben als dagvoorzitter

Gerben benadert iedere opdracht als dagvoorzitter op dezelfde manier als hij een televisie-item zou benaderen. Hij leest zich grondig in, wil precies weten waar de knelpunten zitten en wat het succes voor de opdrachtgever definieert. Zijn doel is altijd om het beste uit het evenement te halen, zonder daarbij de boodschap van de opdrachtgever uit het oog te verliezen.

Gerben staat bekend om zijn betrokkenheid, professionaliteit en persoonlijke benadering. Zijn opdrachtgevers prijzen hem om zijn perfecte timing en gevoel voor het podium. “Gerben stelt de juiste vragen op het juiste moment en weet alles helder en interessant te maken. Een goede mix tussen inhoud en amusement”, aldus een van zijn tevreden klanten.

Als jij op zoek bent naar een dagvoorzitter die de juiste vragen stelt, alles helder en interessant maakt en de juiste mix tussen inhoud en amusement biedt, dan is Gerben van Driel de perfecte keuze voor jou. Hij kan met alle onderwerpen uit de voeten en hecht veel waarde aan persoonlijk contact en een goede voorbereiding. Waar het kan, maakt Gerben het programma graag een beetje spannender, en waar het moet, doet hij een stapje terug om juist de sprekers alle ruimte te geven.

Te boeken als
Gespreksleider
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Gerben van Driel

"Van het boeken van de spreker tot de betaling van de factuur verliep het contact heel goed. We zijn uiterst tevreden over de spreker en gaan hier in de toekomst zeker nogmaals gebruik van maken!"

― Kelly

"Als je Gerben inzet voor je (online) event dan weet je zeker dat het goedkomt. Hij is altijd goed voorbereid, ingelezen en erg betrokken bij elke opdrachtgever. Eén van onze opdrachtgevers vroeg zelfs na afloop: “Kan hij niet voor ons komen werken?”, omdat hij er beter dan zijzelf in slaagde om de complexe problematiek waar zij dagelijks mee bezig zijn terug te brengen tot de essentie."

― Pim Bertens

"Zelfs online slaagde Gerben erin de groep echt te betrekken en verlegen mensen te laten stralen! Gerben is authentiek en open, heeft een grote glimlach en humor en bundelt kennis met mooie voorbeelden. Zou Gerben zeker aanbevelen!"

― Leonie Kemper

"Als gespreksleider is Gerben dé schakel tussen de specialist en het publiek. Gerben verdiept zich in het onderwerp en verplaatst zich in de doelgroep waardoor hij de juiste vragen aan de orde stelt. Daarnaast weet hij precies hoe hij ingewikkelde materie en vakjargon in begrijpelijke taal kan uitleggen. Tussentijds geeft hij een korte samenvatting van hetgeen besproken is, wat heel goed werkt. Kortom Gerben is een zeer ervaren en professionele gespreksleider, kan snel schakelen en prettig om mee samen te werken."

― Jenny Hofland
Schrijf een review

Video met Gerben van Driel

Meer informatie & boekingen

Gerben van Driel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Gerben van Driel
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers