Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Gerben van Driel - Dagvoorzitterschap & presentator Copyright foto: Bente Maria Hilkens
Exclusief bij
Quality Bookings

Gerben van Driel Dagvoorzitterschap & presentator

Gerben van Driel als spreker boeken

Bent u op zoek naar een professionele dagvoorzitter en hecht u veel waarde aan de balans tussen inhoud en amusement, dan is Gerben van Driel de juiste keuze. Met ruim 10 jaar ervaring bij de televisie, zowel voor als achter de schermen, weet Gerben de juiste tone of voice neer te zetten op zakelijke evenementen. Hij benadert ieder evenement zoals hij een televisie item benadert en bereidt zich tot in de puntjes voor. Zeer betrokken en soms een beetje prikkelend, maar altijd met het doel van de opdrachtgever voor ogen.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
 • Snel contact met Gerben van Driel
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Gerben van Driel

Ervaring als presentator
Gerben begon zijn carrière ooit in de financiële sector, maar op zijn dertigste is hij begonnen met televisiewerk. Eerst 5 jaar achter de schermen, later ook aan de zichtbare kant van de camera. Naast zijn werk voor onder andere RTL Z heeft Gerben de afgelopen jaren ruimschoots ervaring opgedaan als gespreksleider en interviewer op het podium en voor online evenementen.

Behalve dagvoorzitter is Gerben ook trainer en coach in presenteren en storytelling en dit merkt u op het podium. Hij weet zijn gesprekspartners altijd een comfortabel gevoel te geven en gaat graag de interactie aan met het publiek. Hij weet zijn toehoorders geboeid te houden en voelt haarfijn de flow in de ruimte aan. Met zijn ervaring als presentator springt hij hier perfect op in.

Televisie item
Gerben benadert iedere opdracht als dagvoorzitter zoals hij een televisie item benadert. Dit betekent in praktijk dat hij zich tot in de puntjes inleest, wil weten hoe de vork in de steel zit, waar het wringt en waar het schuurt en hoe succes er voor de opdrachtgever uitziet. Dit alles om het beste uit het evenement te halen. Gerben beschikt over het vermogen om op de stoel van het publiek te zitten en ook ingewikkelde onderwerpen voor hen helder te maken. Zonder daarbij de boodschap van de opdrachtgever uit het oog te verliezen. En door waar nodig óók af en toe de vinger op de zere plek te leggen, zorgt hij voor meer diepgang en beleving in het programma.

Als televisiejournalist en -presentator heeft Gerben geleerd om informatie snel te doorgronden en tot de kern te komen. Dat  maakt hem dan ook een scherpe dagvoorzitter.

Opdrachtgevers omschrijven Gerben als betrokken, persoonlijk en professioneel en prijzen hem om zijn perfecte timing en feeling op het podium.

“Gerben stelt de juiste vragen op het juiste moment en maakt alles helder en interessant. Een goede mix tussen inhoud en amusement.”

Bent u op zoek naar een dagvoorzitter die prikkelt en doorvraagt, zonder daarbij op de voorgrond te treden? Dan bent u bij Gerben van Driel absoluut aan het juiste adres. Hij kan met alle onderwerpen uit de voeten en hecht veel waarde aan persoonlijk contact en een goede voorbereiding. Waar het kan maakt Gerben het programma graag een beetje spannender, waar het moet doet hij een stapje terug om juist de sprekers alle ruimte te geven.

 

Meer informatie & boekingen

Gerben van Driel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine van Weel
 • Snel contact met Gerben van Driel
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers