20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Met Erben en Rob naar de TOP!
Exclusief bij
Quality Bookings

Met Erben en Rob naar de TOP! als spreker boeken

Ontketen het potentieel binnen uw organisatie door twee van Nederland’s meest inspirerende persoonlijkheden, Rob Harmeling en Erben Wennemars, in te zetten als de drijvende kracht achter uw volgende evenement. Rob, een voormalige topwielrenner en Olympiër, samen met Erben, een schaatser met een onbreekbare wil en doorzettingsvermogen, bundelen hun krachten om een coaching-show te presenteren die uw team naar nieuwe hoogten zal tillen.

Met Erben en Rob naar de TOP!

Coachingshow

Met hun ongeëvenaarde ervaring in de wereld van topsport en hun vermogen om boeiende, energieke presentaties te geven, bieden Rob Harmeling en Erben Wennemars een unieke mix van entertainment en diepgaande inzichten. Hun verhaal is niet alleen het bewijs van de kracht van doorzettingsvermogen en hard werken, maar ook een getuigenis van de humor en energie die zij in elke sessie brengen.

In een dynamische, 30 minuten durende interactieve presentatie, zullen Erben en Rob uw team uitrusten met de ‘pilletjes humor’, ‘bidons vol energie’ en ‘injecties van motivatie’ die nodig zijn om elke uitdaging te overwinnen. Of het nu gaat om het beklimmen van uw persoonlijke Mont Ventoux of het navigeren door de complexiteiten van het bedrijfsleven, deze show garandeert een inspirerende ervaring die lang blijft hangen.

De parallellen tussen de uitdagingen in het bedrijfsleven en de strijd tegen de elementen tijdens een bergbeklimming zijn duidelijk. Voorbereiding, training, en een onwrikbare wil zijn essentieel voor succes in beide arena’s. Rob en Erben onderstrepen het belang van teamwork en de onmiskenbare waarheid dat geen enkele prestatie solo wordt bereikt.

Dit programma biedt meer dan alleen motivatie; het is een mentaal college, verpakt in een unieke combinatie van vermaak en substantiële inhoud. Van het interviewen van uw CEO tot het motiveren van de koffiedame, Wennemars en Harmeling passen hun aanpak aan voor elk lid van uw team, met het doel om grenzen te verkennen en te verleggen.

Maak uw volgende evenement onvergetelijk door te kiezen voor “Met Erben en Rob naar de TOP!” – een show waarbij u niet alleen geïnspireerd wordt door twee legendarische atleten, maar ook vertrekt met een vernieuwde visie op succes en teamwork. Boek nu en laat Erben en Rob uw team begeleiden op de reis naar de top!

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Met Erben en Rob naar de TOP!

"Groote keuze uit sprekers, goede samenwerking. Ze denken mee en reageren snel. Zeker voor herhaling vatbaar."

― Marja Beets
Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Met Erben en Rob naar de TOP! inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Met Erben en Rob naar de TOP!
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers