Met Erben en Rob naar de TOP!

Rob Harmeling is een voormalig Nederlands topwielrenner die ook is te boeken als mental coach, spreker en dagvoorzitter. Talloze mensen kennen hem vanwege zijn deelname aan de Olympische Spelen van Seoel en zijn optredens in televisieprogramma De Avondetappe. Zijn ervaring in de topsport en de televisiewereld staan garant voor een ijzersterke lezing die eindeloos fascineert.

Erben Wennemars leerde op 4-jarige leeftijd schaatsen op de natuurijsbaan in Dalfsen. Zijn vader was, naast boer, penningmeester van de ijsclub. Niet gehinderd door bijzonder veel talent, maar in het bezit van een enorme dosis doorzettingsvermogen haalde hij op 17-jarige leeftijd de gewestelijke selectie.

De naar-de-top-show:

De heren brengen, zittend op hun fiets, een zeer humoristische coaching-show. Tailor-made voor congressen, seminars en events. In een 30 minuten durende, interactieve presentatie geven Erben en Rob u de juiste spirit om de top te halen. U kiest zelf de berg waar u tegenop ziet en gegarandeerd: Wennemars en Harmeling brengen u met pilletjes humor, bidons vol energie en injecties met motivatie een stuk verder naar boven.

Ondernemingen versus beklimmingen:
Er zijn vele gelijkenissen in het leiden en besturen van een onderneming met de beklimming van, bijvoorbeeld: de Mont Ventoux. De beklimming van deze horror-berg is bijna onmenselijk zonder de juiste motivatie. Het behalen van de top is uitsluitend mogelijk met een punctuele voorbereiding, perfecte training en vooral ook een uitermate sterke wil om die top te bereiken. En vergeet niet: u bent altijd van uw collega afhankelijk. Niemand haalt de top alleen. Vandaar dat zij het met u samen doen.

Bijzondere combinatie van vermaak en inhoud:
Erben en Rob geven – zittend op de fiets – een mentaal college. Zij delen hun meest bizarre maar ook mooiste ervaringen binnen hun werkveld. Wennemars en Harmeling coachen, motiveren én interviewen uw mensen, van de CEO tot de koffiedame. De gast bevindt zich altijd tussen deze twee toppers in en rijdt mee naar boven. De topsporter Wennemars kijkt waar uw grenzen liggen, de sportman en coach Harmeling probeert ze te verleggen. Laat deze twee u een stukje bergop duwen, boek deze unieke show & motivatie-programma: Met Erben en Rob naar de TOP!

Met Erben en Rob naar de TOP! spreekt graag over:

Met Erben en Rob naar de TOP! boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Met Erben en Rob naar de TOP!. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21