Info & boekingen
Spreker Ron Simpson - Creatief ondernemer Copyright foto: Rachel Ecclestone
Exclusief bij
Quality Bookings

Ron Simpson Creatief ondernemer

Ron Simpson als spreker boeken

Ron Simpson is dé inspirerende spreker en go-to ondernemer als het op creatieve concepten en commerciële successen aankomt. Een entertaining storyteller met talloze avonturen en insights om te delen in global marketing, branding en business. 

 Hoogtepunten:
The Avocado Show (international restaurant franchise & lifestyle brand)

Skybox (international masterclass agency & inspiration brand)
24K Agency (branding & marketing for Bacardi, Red Bull, Samsung, Porsche etc]

One-liner:
Maakt succesvolle concepten van creatieve ideeën.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
Engels Nederlands
 • Snel contact met Ron Simpson
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 18 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Ron Simpson is een award-winning serieondernemer met een feilloos oog voor marketing, branding en strategie. Als de onbetwiste spits van creativiteit tovert hij creatieve ideeën om in succesvolle concepten en schrijft hij verhalen en avonturen die zichzelf doorvertellen en met regelmaat voorpagina’s veroveren.

CV:
Ron’s carrièrepad als creatief ondernemer is altijd al een jongensdroom geweest, vol met de nodige risico’s en rewards. De afgelopen 15 jaar verkende hij verschillende beroepen, richtte hij meerdere succesvolle bedrijven op, tourde hij tussendoor nog even de wereld rond als artiest en werkte hij samen met industry heavyweights als Red Bull, Nike, Bacardi, Porsche, Sony en Moët & Chandon. Hij is co-founder van The Avocado Show; een restaurant concept dat wereldwijd viral ging en binnen een jaar uitgroeide tot een internationale franchise en lifestyle brand. Zijn laatste avontuur genaamd Skybox is een masterclass agency en inspiration brand waar ondernemers, professionals en creatieven, persoonlijke sessies kunnen boeken met verschillende captains of industry. Ron is een veelgevraagd spreker en host, auteur en de go-to guy voor advies van jonge studenten tot aan billionaire CEO’s.

WAAROM EEN TALK VAN RON?
Omdat Ron naast eindeloos inspirerend ook ongekend entertaining is. Een bevlogen verhalenverteller die alle kennis zelf in huis heeft om iedere luisteraar vanuit elke positie te raken en iets mee te geven. Alle geheimen van marketing, branding, creativiteit en ondernemen  komen voorbij in een adembenemend verhaal waar menig Hollywood schrijver jaloers op zou zijn.

Hij leert je niet alleen hoe hij alles heeft gedaan, maar laat je ook zien hoe het voor jou kan werken. Ongeacht het idee hij kan ieder concept verpakken en verkopen, van kop tot staart. Of het nu gaat om een clubconcept, een avocado restaurant of een boekenbestseller. Met de nodige fans als resultaat: er sliepen mensen voor de deur van The Avocado Show, wat viraal ging met 212 miljoen views. Nu zet hij zijn kennis en ervaring in om de dromen van andere naar een nieuw niveau te brengen met Skybox en wie weet wat de volgende stap zal zijn.

 Learnings & insights

 • Unieke marketing tips en tricks
 • Branding insights en voorbeelden
 • Tools om creativiteit om te zetten in succes
 • Ongekend goed verhaal

Testimonials:
“Als wij op zoek zijn naar creativiteit of inspiratie voor onszelf of het team, beginnen en eindigen we altijd bij Ron. Hij heeft de gave om elke uitdaging creatief op te lossen binnen no time en op een manier dat je er zelf nog meer zin in krijgt. Hij kan de grootste zalen vermaken en de hoogste piefen nog inspireren.”
Hugo de Koning, Eigenaar YoungCapital

“Gegarandeerd succes! Er zijn weinig mensen die het ene na het andere concept zo vanzelfsprekend uit hun mouw schudden met een totaal aanstekelijke energie en levenslust. Zowel strategisch als innoverend en op elk niveau van de business toepasbaar.”
Nienke Dettmeijer – Global Lead, Marketing Strategy Spotify

“Ron brengt iets dat weinig anderen kunnen en weet het nog te vertellen ook. Een cocktail van een vlijmscherpe creatieve geest, een uitmuntend gevoel voor cultuur en ondernemen en een oneindige lijst aan tips en tricks die je nooit meer vergeet. En nu ik toch bezig ben: een warm hart en een briljant gevoel voor humor.”
Maarten Boer, Eigenaar Buutvrij

“Ik ken werkelijk niemand die zo snel kan schakelen tussen originele creativiteit en schaalbare commercie. Of het nou gaat om business modellen bedenken of marketing campagnes verzinnen. Ron weet het altijd in record tijd precies goed op te lossen voor zowel mijzelf als mijn bedrijf en artiesten en kan als geen ander een groep inspireren. Een absolute aanrader!”
Nathan Moszkowicz, Eigenaar NAMAM Agency

“Het is bijna ongekend hoe Ron altijd overal een antwoord op heeft of een idee voor weet te verzinnen. Van campagnes tot events, concepten tot branding. Zoals hij is er geen ander. Dit heb ik jaren lang mogen ervaren bij Red Bull binnen Culture en nu ook vanuit de muzikale hoek bij Sony Music. Zijn talks en keynotes zijn altijd super waardevol en inspireren binnen no time van idee tot concept!”
Tess van Zwol, Sony Music Head of Marketing

“Ron is een strategisch ideeënkanon met aanstekelijk enthousiasme. Zijn kracht is dat hij de ‘dots’ vaak als eerste herkent en ze connect. Wij hebben hem meerdere keren ingezet als spreker en elke keer was het een homerun.”
Tijmen Doesborgh, Marketing Director Red Bull

“Overtuigd van het feit dat kwaliteit nooit ten koste hoeft te gaan van fun, zorgt hij met zijn kritische houding dat hij dingen daadwerkelijk beter maakt. Één van de slimste mensen die ik ken, die zijn brede kennis weet toe te passen om concreet en snel oplossingen te formuleren en dat ook over weet te brengen op anderen. Inspirerend tot het bot.”
Tim Zuidema, General Manager Redken at L’Oréal

Meer informatie & boekingen

Ron Simpson inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Yannicke ter Brugge
 • Snel contact met Ron Simpson
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 18 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers