Info & boekingen
Spreker Ron Simpson - Creatief ondernemer Copyright foto: Rachel Ecclestone
Exclusief bij
Quality Bookings

Ron Simpson Creatief ondernemer

Ron Simpson als spreker boeken

Ron Simpson is dé inspirerende spreker als het om creatief ondernemen gaat, met een spectaculaire startup story die de hele wereld over is gegaan. Een entertaining storyteller met talloze avonturen en leerzame insights om te delen over onweerstaanbare marketing, branding en concepting.

Hoogtepunten:

 1. The Avocado Show (wereldberoemd merk & internationale restaurant franchise)
 2. Skybox (spraakmakende creative business school voor young professionals)
 3. 24K Agency (branding & marketing agency van oa Bacardi, Red Bull, Samsung, Porsche, Netflix, YoungCapital, SONY etc.)

Oneliner:
Tovert non stop creatieve ideeën om in succesvolle concepten.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
 • Snel contact met Ron Simpson
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Ron Simpson is een award-winning serieondernemer met een feilloos oog voor marketing, branding en strategie. Als de onbetwiste spits van creativiteit tovert hij non stop nieuwe ideeën om in succesvolle concepten en creëert hij verhalen en avonturen die zichzelf doorvertellen en met regelmaat voorpagina’s veroveren.

CV:
Ron’s carrièrepad als creatief ondernemer is altijd al een jongensdroom geweest, vol met de nodige risico’s en rewards. De afgelopen 15 jaar verkende hij verschillende sectoren, richtte hij meerdere succesvolle bedrijven op, tourde hij tussendoor nog even de wereld rond als artiest en werkte hij samen met industry heavyweights als Red Bull, Nike, Bacardi, Porsche, Sony en Moët & Chandon.

Hij is co-founder van The Avocado Show; een restaurant concept dat wereldwijd viral ging met 212 miljoen views en binnen een jaar uitgroeide tot een internationale franchise en lifestyle brand met vestigingen in Parijs, Londen, Madrid, Brussel, Amsterdam en meer.

Zijn laatste avontuur genaamd SKYBOX is een creative business school waar ondernemers, professionals en creatieven, terecht kunnen voor inspirerende events, 1-op-1 sessies of personal development jaarprogramma’s. Ron is een veelgevraagd spreker en dé go-to guy voor inspiratie. Van studenten tot young professionals en van ondernemers tot billionaire CEO’s.

WAAROM EEN TALK VAN RON?:
Omdat Ron naast eindeloos inspirerend ook ongekend entertaining is. Een bevlogen verhalenverteller die alle kennis zelf in huis heeft om iedere luisteraar vanuit elke positie te raken en iets mee te geven. Alle geheimen van marketing, branding, creativiteit en ondernemen komen voorbij in een adembenemend verhaal waar menig Hollywood schrijver jaloers op zou zijn.

Hij leert je niet alleen hoe hij alles heeft gedaan, maar laat je ook zien hoe het voor jou kan werken. Ongeacht het idee, kan hij ieder concept verpakken en verkopen, van kop tot staart. Of het nu gaat om een club concept, een avocado restaurant of een boeken bestseller. Met zijn creative business school SKYBOX zet hij zijn kennis, netwerk en ervaring in om de dromen van anderen naar een nieuw niveau te tillen. Dit alles vanuit zijn intrinsieke missie: to inspire the future.

Learnings & Insights:

 • Unieke marketing tips en tricks
 • Branding insights mét voorbeelden
 • Tools om ideeën om te zetten in succesvolle concepten
 • Ongekend goed verhaal

Testimonials:
“Als wij op zoek zijn naar creativiteit of inspiratie voor onszelf of het team, beginnen en eindigen we altijd bij Ron. Hij heeft de gave om elke uitdaging creatief op te lossen binnen no time en op een manier dat je er zelf nog meer zin in krijgt. Hij kan de grootste zalen vermaken en de hoogste piefen nog inspireren.”
Hugo de Koning, Eigenaar YoungCapital

“Gegarandeerd succes! Er zijn weinig mensen die het ene na het andere concept zo vanzelfsprekend uit hun mouw schudden met een totaal aanstekelijke energie en levenslust. Zowel strategisch als innoverend en op elk niveau van de business toepasbaar.”
Nienke Dettmeijer – Global Lead, Marketing Strategy Spotify

“Ron brengt iets dat weinig anderen kunnen en weet het nog te vertellen ook. Een cocktail van een vlijmscherpe creatieve geest, een uitmuntend gevoel voor cultuur en ondernemen en een oneindige lijst aan tips en tricks die je nooit meer vergeet. En nu ik toch bezig ben: een warm hart en een briljant gevoel voor humor.”
Maarten Boer, Eigenaar Buutvrij

“Ik ken werkelijk niemand die zo snel kan schakelen tussen originele creativiteit en schaalbare commercie. Of het nou gaat om business modellen bedenken of marketing campagnes verzinnen. Ron weet het altijd in recordtijd precies goed op te lossen voor zowel mijzelf als mijn bedrijf en artiesten en kan als geen ander een groep inspireren. Een absolute aanrader!”
Nathan Moszkowicz, Eigenaar NAMAM Agency

“Het is bijna ongekend hoe Ron altijd overal een antwoord op heeft of een idee ervoor weet te verzinnen. Van campagnes tot events, concepten tot branding. Zoals hij is er geen ander. Dit heb ik jaren lang mogen ervaren bij Red Bull binnen Culture en nu ook vanuit de muzikale hoek bij Sony Music. Zijn talks en keynotes zijn altijd super waardevol en inspirerend en brengen je idee in no time tot succes!”
Tess van Zwol, Sony Music Head of Marketing

“Ron is een strategisch ideeënkanon met aanstekelijk enthousiasme. Zijn kracht is dat hij de ‘dots’ vaak als eerste herkent en ze connect. Wij hebben hem meerdere keren ingezet als spreker en elke keer was het een homerun.”
Tijmen Doesborgh, Marketing Director Red Bull

“Overtuigd van het feit dat kwaliteit nooit ten koste hoeft te gaan van fun, zorgt hij met zijn kritische houding dat hij dingen daadwerkelijk beter maakt. Één van de slimste mensen die ik ken, die zijn brede kennis weet toe te passen om concreet en snel oplossingen te formuleren en dat ook over weet te brengen op anderen. Inspirerend tot het bot.”
Tim Zuidema, General Manager Redken at L’Oréal

Meer informatie & boekingen

Ron Simpson inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Ron Simpson
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers