20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Mo Gawdat

Mo Gawdat als spreker boeken

Mo Gawdat is een unieke spreker wiens expertise ligt in het snijvlak van technologie, innovatie en het menselijk geluk. Als voormalig Chief Business Officer van Google’s [X], ook bekend als Google’s Moonshot Factory, heeft Gawdat een opmerkelijke carrière opgebouwd door baanbrekende technologieën te ontwikkelen die de potentie hebben om miljoenen levens te beïnvloeden. Echter, het is zijn persoonlijke reis en ontwikkeling van de formule voor geluk die hem onderscheidt als een van de meest inspirerende sprekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Met zijn boek ‘De Logica van Geluk’ heeft hij wereldwijd mensen geraakt en aangezet tot het heroverwegen van hun benadering van geluk. Zijn missie om een boodschap van hoop en strategieën voor een gelukkiger leven te delen, maakt hem de ideale keuze voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar diepe, betekenisvolle inzichten en praktische adviezen om zowel persoonlijke als professionele groei te stimuleren.

Mo Gawdat

Internationaal topspreker

Mo Gawdat brengt een fascinerende combinatie van technologische expertise en diepgaande inzichten in het menselijk geluk naar zijn presentaties. Als gastspreker spreekt hij over de invloed van technologie op ons welzijn, de zoektocht naar geluk in de moderne wereld, en de praktische stappen die we kunnen nemen om ons eigen geluk en dat van de mensen om ons heen te verbeteren. Zijn unieke formule voor geluk, ontwikkeld na het tragische verlies van zijn zoon, biedt een wetenschappelijk onderbouwde, maar toch diep persoonlijke benadering van het overwinnen van tegenslagen en het vinden van vreugde. Gawdat’s vermogen om complexe ideeën op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren, maakt hem een ​​uitmuntende spreker voor een breed scala aan publiek.

Wat opdrachtgevers zeggen over Mo Gawdat

Opdrachtgevers en organisatoren prijzen Mo Gawdat voor zijn vermogen om diepgaande en betekenisvolle inzichten te delen op een manier die zowel inspirerend als praktisch toepasbaar is. Zijn presentaties over het vinden van geluk en welzijn in een snel veranderende wereld resoneren sterk met een breed publiek, van bedrijfsleiders tot technologie-experts en algemene deelnemers. Velen merken op hoe Gawdat’s benadering van geluk niet alleen theoretisch overtuigend is, maar ook direct invloed heeft op hoe individuen hun persoonlijke en professionele leven benaderen.

Over de logica van geluk

De logica van geluk, het onderwerp waar Mo Gawdat een erkend expert in is, biedt een revolutionaire blik op hoe we geluk kunnen benaderen en bereiken. Deze aanpak, gebaseerd op Gawdat’s eigen ervaringen en uitgebreide onderzoek, stelt dat geluk geen toevallige staat is, maar een bereikbare conditie, mits we de juiste mentale frameworks en levensstrategieën toepassen. Gawdat behandelt thema’s zoals het belang van dankbaarheid, de kracht van het nu, en hoe we onze perceptie van de werkelijkheid kunnen veranderen om een dieper, meer vervuld leven te leiden. Zijn lezingen bieden praktische tips en strategieën die toepasbaar zijn in zowel het persoonlijke als professionele leven.

Mo Gawdat inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Mo Gawdat is eenvoudig en transparant, ontworpen om elke drempel voor opdrachtgevers te verwijderen. Van het eerste contact tot de uiteindelijke uitvoering, ons team biedt uitgebreide ondersteuning om ervoor te zorgen dat de ervaring vlekkeloos verloopt. We werken nauw samen met opdrachtgevers om de inhoud van de lezing af te stemmen op de specifieke behoeften en doelstellingen van het publiek, en zorgen voor alle logistieke details. Met onze all-inclusive tarieven, binnen 24 uur offerte, en tevredenheidsgarantie, streven we ernaar om het inhuren van Mo Gawdat een plezierige en stressvrije ervaring te maken.

Biografie van Mo Gawdat

Mo Gawdat heeft een indrukwekkende carrière in de technologie-industrie achter de rug, met significante prestaties bij Google [X], waar hij werkte aan enkele van de meest geavanceerde technologische projecten ter wereld. Zijn professionele succes, gecombineerd met zijn persoonlijke reis naar het vinden van geluk na het verlies van zijn zoon, heeft hem unieke inzichten gegeven die hij deelt met zijn publiek over de hele wereld.

Geboren en opgegroeid in Egypte, toonde Gawdat al vroeg een diepe interesse in technologie en innovatie. Zijn academische achtergrond in engineering legde de basis voor zijn latere werk, waarin hij technologie gebruikte als een middel om menselijke problemen op te lossen. Bij Google [X] richtte hij zich op projecten die het potentieel hadden om de wereld op significante wijze te veranderen, een ethos dat hij meenam in zijn benadering van het geluksonderzoek.

Na het tragische verlies van zijn zoon, Ali, onderging Gawdat een diepe persoonlijke transformatie die leidde tot de ontwikkeling van zijn formule voor geluk. Deze formule, en de daaruit voortvloeiende filosofie, werden de basis van zijn boek ‘De Logica van Geluk‘, waarin hij zijn wetenschappelijke benadering van geluk deelt. Het boek heeft wereldwijd erkenning gekregen en is vertaald in meerdere talen, waarmee het een breed publiek heeft bereikt.

Gawdat’s missie is nu om zoveel mogelijk mensen te helpen een gelukkiger leven te leiden. Hij doet dit door zijn inzichten en ervaringen te delen via lezingen, workshops, en sociale media. Zijn aanpak van geluk combineert een ingenieursmentaliteit met een diepgaand begrip van menselijke emotie, waardoor hij praktische, toepasbare adviezen kan bieden die echt het verschil maken.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Mo Gawdat

"Je kunt veel van Mo leren en hij is echt een indrukwekkend persoon die de term Googley belichaamt!"

Schrijf een review

Video met Mo Gawdat

Meer informatie & boekingen

Mo Gawdat inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Mo Gawdat
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers