20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Barbara Barend

Barbara Barend als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een spreker die je evenement niet alleen verrijkt met inhoud maar ook met stijl, dan is Barbara Barend de persoon die je zoekt. Haar ervaring als sportjournalist en mediapersoonlijkheid, gecombineerd met haar scherpe analytische vaardigheden en kritische blik, maakt haar de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgang en engagement. Barbara is een spreker die niet alleen informatie overbrengt, maar ook verhalen vertelt die inspireren en motiveren. Op deze pagina leer je waarom Barbara Barend een onmisbare aanwinst is voor je programma en hoe haar unieke perspectief je publiek kan verrijken en uitdagen.

Barbara Barend

Dagvoorzitter & sportjournaliste

Over sportjournalistiek en mediapersoonlijkheid

Wanneer je Barbara Barend boekt, haal je een expert in huis die met een frisse en authentieke benadering van sportjournalistiek jouw evenement een extra dimensie geeft. Ze weet hoe ze de nuances van sport en de invloed van media daarop moet vastleggen en overbrengen. Met haar ervaring als presentator van zowel Zappsport als Voetbal Inside, alsmede haar rol bij de oprichting van de sportglossy Helden, brengt ze een schat aan kennis en ervaring naar je podium. Of het nu gaat om de laatste ontwikkelingen in de sportwereld of de diepere betekenis van sport in onze samenleving, Barbara Barend levert een bijdrage die je publiek nog lang zal heugen.

Barbara Barend inhuren als dagvoorzitter

Het proces om Barbara Barend te boeken als dagvoorzitter voor je evenement is transparant en klantvriendelijk. Bij Quality Bookings begrijpen we dat tijd kostbaar is, dus zorgen we voor een snelle en efficiënte afhandeling. Van de eerste aanvraag tot de dag van het evenement, ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap. Met onze boekingsgarantie ben je bovendien verzekerd van een succesvol evenement.

Biografie van Barbara Barend

De biografie van Barbara Barend is even kleurrijk als haar persoonlijkheid. Geboren als dochter van Frits Barend, groeide Barbara op met een diepe liefde voor sport. Haar talent op het sportveld was al vroeg zichtbaar; ze blonk uit in voetbal en tennis, en vertegenwoordigde haar district en zelfs het land. Haar passie leidde haar naar de University of Texas, waar ze niet alleen haar tenniscapaciteiten verbeterde, maar ook academisch excelleerde en cum laude haar diploma behaalde.

Bij terugkeer in Nederland zette Barbara haar passie voor sport om in een carrière in de journalistiek. Ze begon met schrijven, maar haar charisma en kennis leidden haar al snel naar de televisie, waar ze programma’s presenteerde die haar liefde voor sport en haar journalistieke scherpte combineerden. Barbara’s vermogen om kritische vragen te stellen en tegelijkertijd een innemende sfeer te creëren, maakte haar snel een gewaardeerde figuur in de media.

Maar Barbara Barend is meer dan een mediapersoonlijkheid; ze is een rolmodel en een voorvechter voor gelijkheid in de sportwereld. Als spreker brengt ze een boodschap van doorzettingsvermogen en integriteit, terwijl ze onvermoeibaar werkt aan het bevorderen van de sport als een middel voor positieve sociale verandering. Als ambassadeur voor de Johan Cruijff Foundation zet ze zich in voor de kracht van sport om levens te veranderen, een missie die ze met elke lezing voortzet.

Haar persoonlijke verhalen en professionele inzichten maken haar lezingen niet alleen informatief maar ook ontroerend. Ze spreekt met gezag over de uitdagingen en kansen in de sportjournalistiek en gaat in op hoe de media het spel vormgeven en beïnvloeden. Haar ervaringen als vrouw in een door mannen gedomineerde sector voegen een extra laag toe aan haar presentaties, waarmee ze de aandacht vestigt op belangrijke kwesties van diversiteit en inclusiviteit.

Barbara’s verhaal is een van succes, maar ook van voortdurende groei en leren. Ze illustreert het belang van aanpassingsvermogen, of ze nu spreekt over haar transitie van atleet naar journalist, of over de evolutie van de sportjournalistiek in het digitale tijdperk. Door haar persoonlijke reis te delen, motiveert ze anderen om hun passies na te streven en hun eigen weg in het leven te vinden.

Als moeder van twee kinderen balanceert Barbara Barend zorgvuldig haar professionele verplichtingen met haar gezinsleven, een act die veel werkende ouders zullen herkennen en waarderen. Ze is een voorbeeld van hoe men met passie en toewijding zowel op professioneel als persoonlijk vlak kan excelleren.

Elke lezing van Barbara Barend is een unieke ervaring, rijk aan inzichten en doordrenkt van haar liefde voor sport en media. Het is haar authentieke stem en benadering die haar onderscheidt en haar een waardevolle spreker maakt voor elk evenement. Door Barbara Barend te boeken via Quality Bookings, verzeker je jezelf van een evenement dat niet alleen informatief en boeiend is, maar dat ook een blijvende indruk achterlaat bij je publiek.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
 • Snel contact met Barbara Barend
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Barbara Barend

Artikelen over Barbara Barend

Meer informatie & boekingen

Barbara Barend inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Barbara Barend
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers