Info & boekingen
Barbara Breedijk Copyright foto: Vincent Basler

Barbara Breedijk als spreker boeken

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
Nederlands
 • Snel contact met Barbara Breedijk
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Barbara Breedijk

Deze onorthodoxe blonde krullenbol staat bekend om haar energieke podiumpresentatie, improvisatietalent, beestachtige liedteksten, gevatte humor en warme stem.
Barbara speelde onder andere in de voorprogramma’s van Candy Dulfer, Wouter Hamel en Elfie Tromp. Ze zong liedjes tijdens de boekpresentaties van Jaap Robben en Jente Jong.
Ze was te horen op radio 2, in Theater Bellevue, Paradiso, De Kleine Komedie en op Oerol. Van 2016 tot en met 2018 toerde ze met theatervoorstelling ‘Fiere Vrouwen’ door heel Nederland.
Daarnaast speelt ze ook haar eigen repertoire in het theater.

Geïmproviseerd en interactief lied op maat voor een congres, teambijeenkomst of bedrijfsevenement
Ga je een congres, symposium of ander evenement organiseren voor jouw bedrijf of organisatie? En zoek je naar een geslaagde afsluiter voor deze dag? Met een origineel en aanstekelijk Liedje voor jou! zorgt Barbara Breedijk dat iedereen bevlogen en met een gevoel van verbinding jouw zakelijke bijeenkomst verlaat. Een zowel inhoudelijke als luchtige afsluiter, waarbij bezoekers neuriënd en vol energie de zaal verlaten, voor de lunch of borrel.

Werkwijze:
Vooraf verdiept Barbara zich in het thema van de bijeenkomst. Dit kan van alles zijn: van bouwkunde tot thuisbeademing, van arbeidsrecht tot hospicezorg en van veenbodemdaling tot hartfalen; Barbara weet met elk onderwerp raad. Tijdens de bijeenkomst observeert ze en maakt ze aantekeningen. Op basis van al deze informatie schrijft ze vervolgens een originele tekst.
Aan het eind van de dag slingert Barbara de gloednieuwe tekst op muzikale wijze, de zaal in. In het liedje vat ze de bijeenkomst op een komische, scherpe en relativerende manier samen, om zo vol energie naadloos aan te sluiten bij de thema’s van die dag.

“Barbara sloot de ochtend af met een mooi en hilarisch lied op maat. Knap hoe zij steeds weer de juiste toon weet te pakken. Iedereen ging met een grote glimlach de lunchpauze in!”
— CongressenMetZorg–

“Creatief, kritisch en met een flinke dosis humor trad Barbara op tijdens de UWV Medewerkersdagen, Expeditie Mens en Werk. De perfecte coolingdown na een intensieve dag vol TED-talks en break-outssessies!”
–Werkbedrijf UWV—

‘Dank voor je bevlogen samenvatting van het mooie symposium
‘Het Brein Ter Harte Nemen’. Met humor heb je ons weer wakker geschud!’
-VUmc-

Barbara presenteerde o.a. de voorstelling Fiere Vrouwen .
“Barbara beschikt over een flinke dosis humor. Ze verdiept zich tot in de puntjes in hetgeen ze presenteert. Ze brengt hierdoor inhoud mee, een extra laag, en dat voelt het publiek. Vaak ontlokt ze (gevatte) opmerkingen uit de zaal en daar gedijt ze zichtbaar bij. Ze wordt nooit van haar stuk gebracht. Barbara staat als een huis, compleet met open haard en kleedje!”
–Fiere Vrouwen–

Meer informatie & boekingen

Barbara Breedijk inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Yannicke
 • Snel contact met Barbara Breedijk
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers