20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Barbara Breedijk

Barbara Breedijk als spreker boeken

Barbara Breedijk is ongetwijfeld de persoon die je zoekt voor een onvergetelijke afsluiting van jouw evenement. Met haar unieke aanpak zorgt deze muzikale comédienne ervoor dat jouw bijeenkomst een afsluiter krijgt die zowel informatief als vermakelijk is. In deze sprekerspagina nemen we je mee door alles wat Barbara Breedijk te bieden heeft, van haar rol als gastspreker en dagvoorzitter tot aan de lovende woorden van opdrachtgevers en een diepgaande blik op haar expertisegebieden.

Barbara Breedijk

Muzikale wrap-up, een komische afsluiting

Barbara Breedijk staat bekend om haar vermogen om zich diep in te leven in de meest uiteenlopende onderwerpen. Of het nu gaat om bouwkunde, thuisbeademing, arbeidsrecht, hospicezorg, veenbodemdaling, of palliatieve zorg, geen thema is te complex voor haar. Gedurende het evenement verzamelt ze aantekeningen en indrukken, die ze aan het einde omzet in een muzikale wrap-up. Deze unieke benadering zorgt ervoor dat de boodschap van het evenement niet alleen versterkt wordt, maar ook op een luchtige, toegankelijke manier bij het publiek blijft hangen. De combinatie van humor, relativering en scherpte maakt haar optredens tot een memorabele ervaring die de thema’s van de dag perfect samenvat.

Wat opdrachtgevers zeggen over Barbara Breedijk

Barbara Breedijk heeft met haar muzikale wrap-ups al vele organisaties mogen verblijden, waaronder Bol.com, HEMA, VUmc, UWV, VGZ, Jaarbeurs, MIELE, en Erasmus MC. Opdrachtgevers prijzen haar voor haar vermogen om de essentie van een evenement te vatten in een paar minuten muziek en tekst. Haar optredens worden gezien als de kers op de taart van elk symposium of congres, waarbij deelnemers met een glimlach en vol nieuwe energie de zaal verlaten.

Over muzikale comedy

Muzikale comedy, het expertisegebied van Barbara Breedijk, is een kunstvorm die zowel de intelligentie als het gevoel van het publiek aanspreekt. Door muziek en humor te combineren, slaagt Barbara erin complexe onderwerpen op een lichte en toegankelijke manier te behandelen. Deze aanpak maakt haar optredens niet alleen leuk, maar ook bijzonder memorabel.

Barbara Breedijk inhuren voor een lezing

Het boeken van Barbara Breedijk voor jouw evenement verloopt soepel en efficiënt. Bij Sprekersbureau Quality Bookings begrijpen we het belang van een vlekkeloos proces. Met 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, binnen 24 uur een offerte, uitgebreide support en een tevredenheidsgarantie staan we garant voor een zorgeloze ervaring. Onze gemiddelde klantbeoordeling van 9,0 spreekt voor zich. Barbara Breedijk inhuren voor jouw lezing of evenement betekent kiezen voor kwaliteit, professionaliteit en een onvergetelijke afsluiting.

Biografie van Barbara Breedijk

Barbara Breedijk, met een achtergrond in muziek en theater, heeft zich de afgelopen tien jaar ontpopt als een van de meest veelzijdige en boeiende sprekers in Nederland. Met haar expertise in muzikale comedy heeft ze een unieke niche voor zichzelf gecreëerd, waarin ze complexe thema’s op een toegankelijke en humoristische wijze benadert. Door haar ervaringen met een breed scala aan onderwerpen en haar vermogen om zich snel aan te passen, heeft Barbara een indrukwekkend portfolio opgebouwd.

Haar carrière begon op het podium, waar haar liefde voor muziek en theater al snel samenvloeide met haar passie voor comedy. Deze combinatie bleek een gouden formule, waarmee ze zowel het hart als het verstand van haar publiek raakt. Barbara’s aanpak is uniek: ze dompelt zich onder in de inhoud van elk evenement waar ze optreedt, om vervolgens een op maat gemaakte muzikale samenvatting te presenteren die zowel vermakelijk als informatief is.

Haar talent is niet onopgemerkt gebleven. Naast de vele tevreden opdrachtgevers heeft Barbara ook erkenning gekregen binnen de entertainmentindustrie. Haar vermogen om een brug te slaan tussen serieuze onderwerpen en luchtige entertainment maakt haar een gewilde naam voor een breed scala aan evenementen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Barbara Breedijk

Verrassend raak, warm, creatief en vrolijk optreden. Barbara Breedijk maakte van ons samenzijn een onvergetelijke ervaring!

― CEO van de HEMA: Saskia Egas Reparaz

Barbara Breedijk staat garant voor een dynamisch slot. In no-time weet ze de inhoud te vangen in haar muzikale wrap-up, door de scherpe randjes te vertalen in positieve reminders, mensen mee te krijgen en je met de melodie in je hoofd naar huis te laten keren!

― Creative Consultancy Cornelis Serveert

De muzikale wrap-up was een hilarische én 'spot on' afsluiting van een zeer geslaagde middag’

― Freek de Bruijn, 2e Directeur bedrijfsvoering Jellinek
Schrijf een review

Video met Barbara Breedijk

Meer informatie & boekingen

Barbara Breedijk inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Barbara Breedijk
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers