20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Paul Smit - Filosoof & cabaretier

Paul Smit als spreker boeken

Paul Smit is een naam die resonantie vindt in de wereld van inspirerende sprekers. Als u op zoek bent naar iemand die uw evenement naar een hoger niveau tilt, dan is Paul Smit de gastspreker bij uitstek. Zijn expertise in het combineren van humor met diepgaande inzichten maakt hem uniek. Paul spreekt over een breed scala aan onderwerpen, variërend van innovatie en samenwerking tot mindfulness en verandermanagement. Hij staat bekend om zijn vermogen om complexe ideeën op een toegankelijke en vermakelijke manier over te brengen, wat hem ideaal maakt voor een divers publiek.

Paul Smit

Filosoof & cabaretier

Paul Smit als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter onderscheidt Paul Smit zich door zijn scherpe intellect en snelle humor. Hij is in staat om gesprekken te leiden op een manier die zowel informatief als boeiend is. Zijn vermogen om complexe thema’s te simplificeren en te verlevendigen is ongeëvenaard. Paul excelleert in thema’s als technologische ontwikkelingen, psychologie en filosofie, waarbij hij telkens weer verrast met frisse perspectieven en originele inzichten. Zijn vaardigheid in het betrekken van het publiek zorgt ervoor dat iedere sessie interactief en memorabel wordt.

Over innovatie en verandermanagement

Innovatie en verandermanagement zijn cruciale thema’s in de hedendaagse snel veranderende wereld. Paul Smit biedt als expert in deze velden inzichten die essentieel zijn voor organisaties die willen blijven groeien en zich aanpassen. Hij bespreekt onderwerpen als hoe om te gaan met verandering, het stimuleren van een innovatieve mindset en het belang van flexibiliteit binnen organisaties. Paul’s lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, en bieden praktische tools en strategieën die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Zijn samenwerking met neurowetenschapper Ayca Szapora in het ondersteunen van hersenonderzoek aan de Universiteit Leiden en Dresden benadrukt zijn toewijding aan wetenschappelijke nauwkeurigheid en vernieuwing.

Paul Smit inhuren voor een lezing

Het boeken van Paul Smit voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Bij Quality Bookings begrijpen we het belang van duidelijkheid en efficiëntie. Het proces begint met uw aanvraag, waarna we binnen 24 uur een offerte sturen. Onze all-inclusive tarieven zorgen ervoor dat er geen verrassingen zijn. We bieden uitgebreide support voor, tijdens en na het evenement, en met onze tevredenheidsgarantie bent u verzekerd van een succesvolle lezing.

+ lees meer

Keynote 1: Anders Kijken

Duur: 20 tot 60 minuten In deze energieke en humoristische lezing onthult Paul de werking van ons brein en biedt hij vernieuwende inzichten over verandering. ‘Anders Kijken’ is ideaal voor bijeenkomsten, congressen en evenementen, met een mix van inhoud, humor en interactie.

Keynote 2: The Brain

Duur: 30 – 60 minuten Deze keynote richt zich op de verhouding tussen AI en menselijke kwaliteiten. Paul behandelt hoe we onze menselijke eigenschappen zoals empathie en wendbaarheid kunnen ontwikkelen en benutten, met 20% focus op AI en 80% op menselijke vaardigheden.

Keynote 3: Next Level

Duur: 30 – 60 minuten ‘Next Level’ is een unieke show met Paul Smit, violisten Hartini van Rijssel en Anne van Eck. Deze combinatie van humor, muziek en neurowetenschap is perfect voor gala’s, theaters en kwalitatieve geluidsinstallaties, waarbij thema’s als samenwerking, verandering en innovatie centraal staan.

Biografie van Paul Smit

Paul Smit is een van de meest gevraagde sprekers in Nederland op het gebied van innovatie, samenwerking, en verandermanagement. Zijn achtergrond is divers en fascinerend. Met een opleiding in de filosofie en een rijke ervaring in de comedy, combineert Paul op unieke wijze diepgang met humor.

Geboren in een klein stadje in Nederland, ontwikkelde Paul al vroeg een passie voor kennis en humor. Hij studeerde filosofie aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij zich specialiseerde in neuropsychologie en de filosofie van de geest. Zijn interesse in de werking van het menselijk brein en gedrag werd al snel de basis van zijn carrière als spreker.

Na zijn studie begon Paul zijn pad in de stand-upcomedy. Zijn natuurlijke charisma en scherpe intellect maakten hem al snel populair. Hij ontdekte dat humor een krachtig middel was om complexe ideeën over te brengen, en begon dit te integreren in zijn professionele spreekcarrière.

Paul’s ervaringen op het podium hebben hem gevormd tot de spreker die hij nu is. Zijn presentaties zijn doordrenkt met humor, maar altijd onderbouwd met solide wetenschappelijke inzichten en filosofische diepgang. Hij heeft een uniek vermogen om abstracte concepten te vertalen naar concrete, herkenbare situaties.

In zijn carrière heeft Paul voor een breed scala aan bedrijven en organisaties gesproken, zowel nationaal als internationaal. Zijn lezingen richten zich vaak op thema’s als de impact van technologie op de mens en maatschappij, de psychologie van samenwerking, en de kunst van verandermanagement. Hij benadert deze onderwerpen altijd met een frisse blik en zorgt voor een nieuwe manier van denken bij zijn publiek.

Naast spreker is Paul ook auteur van meerdere boeken waarin hij zijn inzichten deelt over filosofie, psychologie en het bedrijfsleven. Deze publicaties hebben hem niet alleen een breed lezerspubliek opgeleverd, maar ook een reputatie als een expert op deze gebieden.

Paul’s reis als spreker en denker is er een van constante ontwikkeling en innovatie. Zijn vermogen om complexe ideeën te vertalen naar een breed publiek maakt hem een waardevolle aanwinst voor elk evenement of organisatie. Met Paul Smit haalt u niet alleen een spreker in huis, maar een ware ervaring die uw publiek zal inspireren en motiveren.

 • Snel contact met Paul Smit
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Paul Smit

Meer informatie & boekingen

Paul Smit inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Paul Smit
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers