Info & boekingen
Spreker Paul Smit - Filosoof & cabaretier

Paul Smit Filosoof & cabaretier

Paul Smit als spreker boeken

Filosoof & cabaretier Paul Smit is een van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Hij combineert humor en inhoud, speelt in op de processen binnen een organisatie en haakt in op thema’s als samenwerking, innovatie, beïnvloeding & verandering.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
 • Snel contact met Paul Smit
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Paul Smit

Ondernemer, filosoof en cabaretier Paul Smit is uitgegroeid tot een van de meest gevraagde sprekers in het bedrijfsleven. Zijn veelzijdige achtergrond en unieke mix van humor, inhoud en energie vormen het fundament onder zijn succes. Grote organisaties in Nederland willen hem inhuren voor een maatwerk lezing of training.

Biografie van Paul Smit

Paul Smit wordt geboren op 26 maart 1976 en heeft van jongs af aan een avontuurlijk karakter. Na een aantal jaar bij de Luchtmobiele Brigade gaat hij studeren aan de Hogeschool Rotterdam. Hij studeert hier af op de ‘evolutie van het menselijk bewustzijn’ en gaat vervolgens aan de slag als festivalmanager. Hierna volgt wederom een verrassende wending; Paul richt een IT-bedrijf op dat bijzonder goed loopt.

Dan raakt hij bevriend met cabaretier Guido Weijers. Paul raakt geïnspireerd door cabaret en besluit zijn leven over een compleet andere boeg te gooien. Hij verkoopt zijn onderneming en toert jarenlang met cabaretoptredens door het land.

Terwijl zijn ster als cabaretier rijst en hij regelmatig voor uitverkochte zalen staat, verweeft hij in zijn humoristische optredens steeds vaker zijn persoonlijke fascinatie voor psychologie en neurowetenschap. In de afgelopen jaren schreef hij over deze thema’s diverse goed ontvangen boeken.

Van serieuze momenten tot een schaterlach

Ook bedrijven en organisaties weten Paul zijn mix van humor en inhoud te waarderen. Ze prijzen zijn vermogen om complexe materie op een begrijpelijke manier te verwoorden in zijn lezingen. Bovendien hangen ze aan zijn lippen zodra de filosoof op zijn kenmerkende wijze over thema’s als samenwerking, cultuur, beïnvloeding en verandering spreekt.

Vanuit zijn achtergrond als filosoof, auteur en succesvol ondernemer komt Paul over deze onderwerpen namelijk steevast met verrassende inzichten. De cabareteske invloeden in zijn lezingen vormen hierbij de kers op de taart – het helpt om de materie luchtig te houden en serieuze momenten af te wisselen met een schaterlach.

Filosoof en cabaretier inhuren voor een lezing

Bedrijven boeken Paul Smit voor zowel lezingen als trainingen. Een lezing van deze bedreven spreker is een garantie voor een onderscheidend verhaal met veel humor en interactie. Het raakt de kern van menselijke verandering en is daarmee inspirerend voor organisaties die zich bevinden in verander- of innovatietrajecten. Zowel de lengte als inhoud van de lezing zijn altijd op maat aanpasbaar.

Dat laatste geldt overigens ook voor de trainingen waarvoor bedrijven Paul kunnen inhuren. Hierin gaat hij als trainer nog dieper in op de psychologische en neurologische aspecten achter menselijk gedrag en vertaalt hij dit naar concrete handvatten en tips voor de organisatie. Een lezing of training van deze enthousiasmerende persoonlijkheid legt dan ook vaak een solide basis voor bedrijfsinnovatie.

Contact opnemen met Paul Smit

Wilt u Paul Smit ook inhuren voor een inspirerende lezing of training op uw congres of seminar? Informeer bij het team van Quality Bookings vrijblijvend naar de mogelijkheid om deze veelgevraagde spreker te boeken. Wij denken graag met u mee en werken altijd een passend voorstel uit.

Meer informatie & boekingen

Paul Smit inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Paul Smit
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers