20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Dennis van der Geest

Dennis van der Geest als spreker boeken

Dennis van der Geest is jouw man als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen inspireert maar ook de energie in de zaal naar een hoger niveau tilt? Deze voormalig topsporter en televisiepersoonlijkheid weet als geen ander zijn verhaal over te brengen. Met Dennis van der Geest op uw evenement haalt u een kampioen in huis die het publiek boeit met zijn verhalen over judo, weerstand overwinnen en dromen najagen. Deze pagina neemt u mee door het leven van Dennis als spreker, zijn onderwerpen en expertise, en geeft u een kijkje hoe u hem kunt boeken voor uw evenement.

Dennis van der Geest

Passie en doorzettingsvermogen

Waarom kies je voor een lezing van Dennis van der Geest? Omdat passie en doorzettingsvermogen thema’s zijn die in elk aspect van het leven en werk belangrijk zijn. Dennis spreekt met verve over hoe je tegenslagen overwint, doelen stelt en bereikt, en slimme strategieën toepast om sterkere tegenstanders – of uitdagingen – te overwinnen. Of het nu gaat om de parallels tussen judo en het bedrijfsleven of het benutten van piekmomenten, Dennis biedt een scala aan onderwerpen die hij tijdens een lezing kan behandelen. Zijn ervaringen als sporter en ondernemer zorgen ervoor dat hij een breed publiek kan boeien.

Dennis van der Geest inhuren voor een lezing

Ben je overtuigd en wil je Dennis van der Geest inhuren? Bij Quality Bookings maken we het boekingsproces eenvoudig en transparant. Contacteer ons direct voor persoonlijk advies, en binnen 24 uur ontvang je van ons een scherpe offerte. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, en met onze boekingsgarantie ben je verzekerd van een succesvolle match voor jouw evenement.

Biografie van Dennis

Dennis van der Geest is het toonbeeld van een multi-getalenteerde Nederlandse persoonlijkheid. Geboren op 27 juni 1975, heeft hij een reis vol prestaties achter de rug, die begon op de judomat en hem bracht tot op de nationale televisie. Als spreker brengt Dennis van der Geest een schat aan ervaringen mee die hij opdoet zowel binnen als buiten de sportarena.

Het judo vormde de ruggengraat van zijn professionele carrière. Dennis wist zich tien maal te kronen tot Nederlands kampioen, een prestatie die geen enkele judoka voor hem had bereikt. Zijn triomfen op de Europese kampioenschappen, waar hij het Nederlandse team naar de overwinning leidde, zijn even memorabel als zijn wereldkampioenschap in 2005. Dennis’ bronzen medaille op de Olympische Spelen in Athene (2004) was niet slechts een bekroning van zijn sportcarrière, maar ook een voorbeeld van zijn onbuigzame doorzettingsvermogen.

Na zijn indrukwekkende sportcarrière vond Dennis moeiteloos zijn weg naar de wereld van televisie en entertainment. Zijn natuurlijke charme en zelfverzekerdheid op het scherm maakten hem een geliefd commentator en presentator. Dit vertaalde zich naar een reeks succesvolle programma’s waar hij aan deelnam. Zijn veelzijdigheid bleek uit de verschillende rollen die hij op zich nam, van een empathische gastheer in “De wereld rond met 80-jarigen” tot een energieke mede-presentator in “Bonje met de Buren”.

Dennis buiten de sport

Ook als ondernemer laat Dennis van der Geest zien dat zijn talenten verder reiken dan de sport. Hij gebruikt zijn judokennis om clinics te verzorgen, mengt zich met gemak in de muziekwereld als een gevierd DJ en schrijft boeken waarin hij zijn levenslessen deelt. Zijn werken, zoals ‘Dennis Laat Je (Niet) Vallen’ en ‘Los’, weerspiegelen de mentale kracht en onoverwinnelijkheid die hij zowel op de tatami als in het dagelijks leven ervaart.

De waarden die Dennis van der Geest in zijn leven als judoka en ondernemer hoog in het vaandel draagt, zijn overdraagbaar en relevant in vele domeinen. Gezondheid, kracht, duurzaamheid, veiligheid, entertainment, sport, intelligentie en toegankelijkheid zijn geen loze termen, maar richtingwijzers die hij gebruikt om zijn publiek te motiveren en te inspireren.

Zijn verhalen over het overwinnen van weerstand, het slim navigeren door uitdagingen en het vasthouden aan ambitie resoneert bij velen. Of het nu een lezing is, een dagvoorzitterschap of een unieke combinatie van spreken en entertainment, Dennis van der Geest is een spreker die een onuitwisbare indruk achterlaat.

Door Dennis van der Geest te boeken voor jouw evenement, haal je een persoonlijkheid in huis die niet alleen de zaal weet te boeien, maar ook een blijvende impact kan maken op het denken en handelen van je publiek. Zijn ervaringen als kampioen en communicator zijn niet alleen bewijs van zijn veelzijdigheid, maar ook van zijn vermogen om zich aan te passen en te excelleren in diverse omgevingen.

Klaar voor een dosis inspiratie van wereldklasse? Neem dan contact op met Quality Bookings om Dennis van der Geest te boeken voor jouw volgende evenement. Met meer dan 19 jaar ervaring in spreker management, zorgen wij voor de perfecte match en een evenement dat nog lang in herinnering zal blijven.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Dennis van der Geest

Schrijf een review

Video met Dennis van der Geest

Meer informatie & boekingen

Dennis van der Geest inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Dennis van der Geest
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers