Jan van Halst is een ex-profvoetballer en analyticus. Hij was commercieel manager en manager algemene zaken bij FC Twente. Met de ervaring die Jan van Halst heeft opgedaan, geeft hij presentaties over teamwork, doorzettingsvermogen, samenwerken en ondernemen. Boek Jan van Halst als spreker en u krijgt niet alleen iemand die veel over voetbal weet, maar ook verbanden weet te leggen met het bedrijfsleven.

Voetballer, directeur en columnist
Jan van Halst begon zijn voetbalcarrière bij Jonathan in Zeist om vervolgens te spelen voor FC Utrecht, FC Wageningen en FC Twente. In het seizoen 1999/2000 speelde hij voor AFC Ajax waar hij na 21 wedstrijden gespeeld te hebben uitgeleend werd aan Fortuna Sittard. Toen hij een nieuwe kans kreeg bij Ajax, overtuigde hij niet met zijn spel. Hij sloot zijn carrière af bij Vitesse na seizoen 2003/2004. Vanaf 2006 nam hij samen met Peter Spit de taken van de algemeen directeur van FC Twente op zich en vanaf 2010 werd hij manager algemene zaken bij dezelfde club, welke hij in 2011 weer verliet. Jan van Halst was regelmatig op de televisie te zien, onder andere in RTL Voetbal, Eredivisie Live en NOS Studio Voetbal. Als columnist schrijft hij stukken voor De Weekkrant.

Door hard werken de top bereiken
Niet alleen het functioneren op het veld, maar ook de kleedkamer bij voetbal is te vergelijken met het bedrijfsleven. Samenwerken en teambuilding zoals deze zich binnen de sport afspelen, zijn ook van toepassing in organisaties. Met voorbeelden uit zijn lange carrière kan Jan van Halst nuchter vertellen over de paralellen tussen voetbal en het bedrijfsleven. U kunt Jan van Halst boeken als spreker via Quality Bookings. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Jan van Halst spreekt graag over:

Jan van Halst boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jan van Halst. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21