20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jan van Halst

Jan van Halst als spreker boeken

Jan van Halst is een perfecte keuze als je een luidspreker nodig hebt om de ruimte betrokken en gefocust te houden. Hij stond bekend om zijn tijd bij clubs als FC Twente en Ajax Amsterdam in de Eredivisie, de hoogste voetbalcompetitie van Nederland. Nadat hij stopte met spelen, maakte Van Halst de overstap naar verschillende rollen binnen het voetbal, waaronder expert en clubmanagement. Als spreker brengt Jan van Halst een schat aan ervaring mee uit zowel zijn succesvolle voetbalcarrière als zijn daaropvolgende inspanningen op het gebied van sportmanagement en wetenschap. Zijn welbespraakte manier van doen en diepgaande kennis van het spel maken hem tot een meeslepende en inzichtelijke presentator.

Jan van Halst

Van Baas naar coach

Wil je je evenement een sportieve en inspirerende draai geven? Dan is Jan van Halst de ideale spreker voor jou. Van zijn begindagen bij Jonathan in Zeist tot het behalen van hoogtepunten bij grote clubs zoals Ajax en FC Twente, heeft Jan van Halst een indrukwekkend traject afgelegd in de voetbalwereld.

Voetbalcarrière vol passie en doorzettingsvermogen

Het begon allemaal in Zeist, waar Jan zijn liefde voor voetbal ontdekte. Door de jaren heen heeft hij voor gerenommeerde clubs gespeeld, waaronder FC Utrecht, Vitesse en Fortuna Sittard. Zijn vechtersmentaliteit en scherpe analyse van het spel maakten hem tot een onmisbare schakel in elk team waarvoor hij speelde. Dankzij zijn immense doorzettingsvermogen wist Jan alles uit zijn voetbalcarrière te halen.

Van het veld naar de bestuurskamer

Na 14 jaar op het hoogste niveau gespeeld te hebben, maakte Jan van Halst een naadloze overgang naar de bestuurskant van voetbal. Als Manager Commerciële Zaken bij FC Twente liet hij zien dat hij niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten, uitmuntend presteert. Zijn inzichten deelde hij vervolgens als analist bij verschillende televisieprogramma’s zoals Studio Voetbal, Eredivisie Live en Fox Sports. Zijn talent? Het helder en begrijpelijk uitleggen van de nuances van het spel, ondersteund door videobeelden.

Brug tussen sport en bedrijfsleven

Jan van Halst ziet parallellen tussen de dynamische wereld van voetbal en de uitdagingen in het bedrijfsleven. In zijn presentaties legt hij de nadruk op de synergie tussen sport en leiderschap. Met thema’s als teambuilding, doorzettingsvermogen en leiderschap weet Jan ieder publiek te boeien. Met zijn huidige rol als technisch directeur bij FC Twente én als algemeen directeur a.i. bij Ajax heeft hij een schat aan ervaringen en anekdotes om te delen.

Actuele functies van Jan van Halst:

  • 2023 – heden: Algemeen directeur a.i., Ajax
  • 2019 – heden: Oprichter, directeur, trainer & coach, Van Baas naar Coach
  • 2016 – heden: Voetbalanalist, Ziggo Sport

Boek Jan van Halst voor jouw evenement

Bij Sprekersbureau Quality Bookings begrijpen we dat je op zoek bent naar de perfecte match voor jouw evenement. Met meer dan 19 jaar ervaring in spreker management bieden we je niet alleen een schat aan kennis, maar ook direct contact met meer dan 1000 sprekers. Jan van Halst is slechts een van de vele talentvolle sprekers in ons netwerk. Laat ons je helpen bij het vinden van de juiste fit en ontvang binnen 24 uur een scherpe offerte. Dankzij onze Boekingsgarantie ben je altijd verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bereid je voor op een inspirerend evenement met Jan van Halst en ervaar hoe sport en business samenkomen. Neem nu contact op en maak je evenement onvergetelijk!

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jan van Halst

"Jan is prettig in de omgang en laagdrempelig. Met een mooie opbouw in heldere en duidelijke fases wist Jan ons team beter naar onszelf te laten kijken en ontdekten we aspecten in onze samenwerking die daarvoor niet aan het licht waren gekomen. De masterclass heeft ons tools in handen gegeven om tot betere successen te komen. Jan van Halst heeft daarbij oog voor detail, ondanks het beeldbellen constateerde hij direct of iemand nee met zijn hoofd schudde of even wegkeek. Kortom een zeer geslaagde en professionele sessie die we aan elk bedrijf kunnen aanbevelen."

― Bert-Jan Vincent

"Fris, actief, maar ook kwetsbaarheid gecombineerd met een leuke twist."

― Kimberlie Elevelt

"Een inspirerende workshop over leiderschap en samenwerken bij Jan gevolgd met mijn team. Met als basis vertrouwen, op interactieve wijze op zoek gegaan naar de kwaliteiten en uitdagingen binnen het team. Jan gebruikt hiervoor zijn eigen ervaringen binnen de sportwereld en het bedrijfsleven. Met daarnaast een gezond stukje humor ben je verzekerd van een waardevolle workshop van waaruit je verder kunt bouwen."

― Enrico Huigens
Schrijf een review

Video met Jan van Halst

Meer informatie & boekingen

Jan van Halst inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jan van Halst
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers