20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ronnie Overgoor

Ronnie Overgoor als spreker boeken

Ronnie Overgoor is een autoriteit in de wereld van zakelijke congressen en events. Zijn veelzijdigheid en expertise maken hem tot een topkeuze als dagvoorzitter. Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar onderscheidt Ronnie zich door zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte, en ontspannen interactie. Hij ontvangt consequent hoge waarderingen van opdrachtgevers en bezoekers. Naast zijn rol als dagvoorzitter en presentator, is Ronnie een zeer ervaren interviewer met een eigen stijl, bekend van zijn zakelijke YouTube en Podcast kanaal 7DTV. Deze ervaring benut hij om events en zakelijke talkshows te verrijken met open en boeiende gesprekken​​.

Ronnie Overgoor

Dagvoorzitter & interviewer

Op zoek naar een dynamische en veelzijdige spreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Dan is Ronnie Overgoor dé persoon die je moet hebben. Met meer dan 10 jaar ervaring en honderden optredens op zijn naam, weet Ronnie als geen ander hoe hij een publiek kan boeien, entertainen en informeren. Van interactieve workshops tot inspirerende keynotes, Ronnie Overgoor biedt een onvergetelijke ervaring voor elk type evenement. Laat je meenemen op een reis door innovatie, ondernemerschap en creativiteit, allemaal gepresenteerd met een unieke mix van humor en energie die alleen Ronnie kan leveren.

Reserveer Ronnie als voorzitter

Wanneer je Ronnie boekt als gastspreker, haal je niet alleen een ervaren spreker in huis, maar ook iemand die met een frisse blik en vernieuwende inzichten jouw evenement verrijkt. Ronnie spreekt over een breed scala aan onderwerpen, variërend van digitale innovatie en ondernemerschap tot persoonlijke ontwikkeling en de toekomst van werk. Zijn vermogen om complexe concepten op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren, maakt hem een ideale keuze voor een divers publiek. Zijn unieke eigenschappen? Een ongeëvenaarde energie, scherpe humor en de capaciteit om echt verbinding te maken met zijn publiek.

Ronnie Overgoor als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter onderscheidt Ronnie zich door zijn professionele aanpak, diepe betrokkenheid en natuurlijke flair om evenementen soepel en energiek te laten verlopen. Hij heeft een scherp oog voor detail en een natuurlijk vermogen om de dialoog te stimuleren, interactie te bevorderen en elk evenementonderdeel naadloos in elkaar over te laten gaan. Ronnie’s ervaring in het leiden van diverse evenementen, van intieme workshops tot grootschalige conferenties, zorgt ervoor dat hij elk thema met de juiste toon en diepgang kan behandelen. Zijn aanpak is altijd op maat, met een focus op het creëren van een memorabele en impactvolle ervaring voor zowel de sprekers als het publiek.

Over digitale innovatie en ondernemerschap

In een wereld die zich sneller ontwikkelt dan ooit tevoren, is het van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van de laatste trends in digitale innovatie en ondernemerschap. Overgoor neemt je mee in de wereld van technologische vooruitgang, nieuwe bedrijfsmodellen en de mindset die nodig is om in deze dynamische omgeving te floreren. Hij belicht de kansen en uitdagingen die de digitale revolutie met zich meebrengt en biedt praktische inzichten en strategieën om deze te benutten. Kiezen voor Ronnie betekent kiezen voor een spreker die niet alleen informeert, maar ook inspireert en motiveert om actie te ondernemen.

Inhuren voor een lezing

Het boeken van Overgoor voor jouw evenement is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring, dankzij de uitgebreide support en all-inclusive tarieven van Quality Bookings. Met onze 20 jaar expertise en tevredenheidsgarantie staan we garant voor een soepele samenwerking en een succesvol evenement. Het proces begint met een duidelijke communicatie van jouw wensen en doelen, waarna we samen met Ronnie zorgen voor een op maat gemaakte presentatie die perfect aansluit bij jouw publiek. Binnen 24 uur ontvang je een offerte, waarna we alle details finetunen voor een onvergetelijke ervaring.

Biografie van Ronnie Overgoor

Ronnie Overgoor is een begrip in de wereld van sprekers en dagvoorzitters. Met een achtergrond in de media en technologie, en als oprichter van meerdere succesvolle bedrijven, brengt hij een schat aan kennis en ervaring mee naar elk evenement. Zijn carrière begon in de vroege jaren van het internet, waar hij zich snel ontpopte als een voorloper op het gebied van digitale media. Als veelgevraagd spreker en dagvoorzitter heeft Ronnie meer dan 1300 interviews afgenomen met ondernemers en professionals, waardoor hij unieke inzichten en verhalen kan delen die zowel inspireren als educatief zijn.

Zijn passie voor innovatie en ondernemerschap is ongeëvenaard, en dit komt tot uiting in elke presentatie en elk evenement waaraan hij deelneemt. Ronnie’s vermogen om complexe onderwerpen te vertalen naar boeiende en begrijpelijke content maakt hem een favoriet bij een breed scala aan doelgroepen. Zijn stijl is direct, energiek en altijd met een vleugje humor, waardoor zijn sessies niet alleen informatief maar ook enorm vermakelijk zijn.

Door de jaren heen heeft Ronnie zich ook sterk gemaakt voor het delen van kennis en het stimuleren van ondernemerschap. Dit doet hij niet alleen door zijn optredens, maar ook via zijn ondernemerskanaal 7DTV en door zijn actieve bijdrage aan diverse ondernemersnetwerken en -evenementen. Zijn inzet en passie hebben hem diverse nominaties en onderscheidingen opgeleverd, waaronder die voor beste dagvoorzitter.

Met Ronnie Overgoor kies je voor een spreker die garant staat voor een inhoudelijk sterke, energieke en onvergetelijke bijdrage aan je evenement. Laat je inspireren door zijn verhalen, inzichten en de ongekende energie die hij met zich meebrengt. Boek Ronnie nu en maak van je evenement een ongekend succes.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Gespreksleider, Interviewer, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Ronnie Overgoor

"Ronnie is een van de weinige online specialisten van het eerste uur en altijd in beweging met zijn vernieuwende concepten. Ik ken Ronnie al heel lang en hij zal altijd de koploper zijn die de klus klaart. Samenwerken met deze no-nonsense professional levert resultaat en plezier op."

― John Meulemans

"Van je passie je beroep maken is wat iedereen zou moeten doen, en hier hebben we een goed voorbeeld dat gevolgd moet worden. Ronnie is een ervaren moderator en spreker met het talent om mensen te verheffen en te stimuleren. Dat doet hij zonder veel moeite. Hij is een natuurtalent, scherp, vol humor en met een "doorhalen en laten gebeuren"-mentaliteit. Ronnie, ik heb veel aan je te danken, in mijn leven en carrière, en het is een voorrecht om je in mijn netwerkkring te hebben."

― Mercello de Sousa

"Door zijn zoon omschreven als ‘internet-cowboy’ en galopperend op zijn stokpaardje ‘Humor’, brengt Ronnie je een stortvloed van kennis, inspiratie en visie op het snijvlak van internet, ondernemen en maatschappij. Ik heb met de jaren al vele speakers gezien en gehoord, maar Ronnie’s Rodeo zweept je op en krijgt iedereen weer in het zadel. #neveradullmoment"

― Jeroen Franken
Schrijf een review

Video met Ronnie Overgoor

Meer informatie & boekingen

Ronnie Overgoor inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ronnie Overgoor
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers