Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Ronnie Overgoor - Dagvoorzitter & interviewer

Ronnie Overgoor Dagvoorzitter & interviewer

Ronnie Overgoor als spreker boeken

Welkom bij Quality Bookings, hét platform voor inspirerende en talentvolle sprekers in Nederland. We zijn verheugd om je kennis te laten maken met Ronnie Overgoor, een van de meest gewaardeerde sprekers en dagvoorzitters in ons netwerk. Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Zijn energieke enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie maken hem een uitstekende keuze voor congressen, evenementen en awarduitreikingen.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
 • Snel contact met Ronnie Overgoor
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Welkom bij Quality Bookings, hét platform voor inspirerende en talentvolle sprekers in Nederland. We zijn verheugd om je kennis te laten maken met Ronnie Overgoor, een van de meest gewaardeerde sprekers en dagvoorzitters in ons netwerk. Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Zijn energieke enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie maken hem een uitstekende keuze voor congressen, evenementen en awarduitreikingen.

Waarom Ronnie Overgoor boeken?

Ronnie is niet zomaar een dagvoorzitter of spreker; hij is een interviewer met een eigen stijl. Hij bereidt zich grondig voor, is nieuwsgierig en kan moeiteloos schakelen tussen serieuze vragen en scherpe humor. Ronnie streeft naar open en authentieke gesprekken waarbij hij zijn gesprekspartners altijd met respect behandelt. Met meer dan tien jaar ervaring in het interviewvak, zowel op het podium voor live publiek als voor tv-camera’s, is Ronnie een expert in het voeren van boeiende en relevante gesprekken.

Maar dat is nog niet alles. Ronnie is ook een veelgevraagde keynote spreker. Zijn optredens inspireren en informeren tienduizenden ondernemers. Als je een evenement organiseert met als thema ondernemerschap, innovatie, internet, trends of verandering, dan is Ronnie Overgoor de perfecte keynote spreker voor jouw publiek. Hij combineert de eigenschappen van een trendwatcher, cabaretier en ondernemer en weet altijd een gemiddeld rapportcijfer van boven de 8 te behalen. Ronnie brengt positieve energie en een schat aan inspiratie en ideeën met zich mee.

De juiste dagvoorzitter kiezen

Het vinden van de juiste dagvoorzitter voor jouw evenement is van cruciaal belang. Het succes van je event hangt af van verschillende factoren, waaronder de interactie tussen sprekers, de sfeer in de zaal en de betrokkenheid van het publiek. Daarom is het essentieel om de juiste persoon te selecteren. Ronnie Overgoor is de beste keuze als je zoekt naar een dagvoorzitter die:

 • Energie en enthousiasme met zich meebrengt.
 • Humor gebruikt als een positief wapen om de sfeer te verbeteren.
 • Scherp en ad rem is bij interviews en panel discussies, altijd met respect als leidraad.
 • Bewijst dat goed dagvoorzitterschap een vak is.
 • De rol van “showmaster” kan vervullen bij awarduitreikingen.
 • Altijd goed bereikbaar is, zelfs ’s avonds en in het weekend, tijdens de voorbereidingen.
 • Actief meedenkt over de invulling van je event en zijn uitgebreide netwerk kan benutten om mogelijke sprekers te vinden.
 • Expertise heeft op het gebied van marketing, media, ondernemerschap en innovatie.
 • Grondig voorbereid is en diepgaande kennis heeft van het onderwerp, zelfs als het niet tot zijn eigen specialiteiten behoort.
 • Met een vaste fee werkt, zonder verborgen kosten, en zijn taak tot in de puntjes volbrengt.
 • Zijn eigen tools kan inzetten om meer interactiviteit aan je evenement toe te voegen.
 • Een gemiddelde beoordeling van 8+ behaalt bij jouw publiek.

Ronnie Overgoor: Een Rasinterviewer

Niet alleen is Ronnie genomineerd tot dagvoorzitter van het jaar, maar hij is ook een absolute rasinterviewer. Als oprichter van 7 Ditches TV, het interviewplatform voor zakelijk Nederland, heeft Ronnie honderden interviews afgenomen. De combinatie van zijn professionele dagvoorzitterschap en uitstekende interviewvaardigheden voegt aanzienlijke waarde toe aan congressen en evenementen.

Dagvoorzitter zijn is geen eenvoudige taak, en Ronnie neemt dit vak zeer serieus. Met meer dan tien jaar ervaring en vele succesvolle opdrachten achter zijn naam, behoort hij tot de top van Nederland. Je kunt gerust de referenties van onze opdrachtgevers raadplegen om een beter beeld te krijgen van Ronnie’s expertise en prestaties.

De Perfecte Combinatie van Vaardigheden

Wat Ronnie Overgoor echt onderscheidt, is zijn vermogen om zowel een uitstekende dagvoorzitter als een ervaren interviewer te zijn. Hij is als een vis in het water als het gaat om scherpe en open interviews, waarbij zijn gesprekspartners zich altijd op hun gemak voelen om hun verhaal te delen. Dit geldt ook voor paneldiscussies en “De Wereld Draait Door”-achtige formats op het podium. Ronnie straalt positiviteit, energie en humor uit, precies op de juiste momenten. Bovendien weet hij hoe hij het publiek bij het gesprek kan betrekken, wat zorgt voor een interactieve en boeiende ervaring.

Geschikt voor Award Uitreikingen

Ronnie is ook uitermate geschikt voor awarduitreikingen en andere feestelijke zakelijke evenementen. Hij is niet alleen “de showmaster”, maar begrijpt ook de zakelijke wereld. Als ondernemer met ervaring bij 7 Ditches TV en NorthPolls, begrijpt Ronnie de belangen en emoties van genomineerden en winnaars. Hij zorgt voor een scherpe regie, zodat iedereen optimaal tot zijn recht komt tijdens de awarduitreiking.

Internationale Inzetbaarheid

Ronnie kan ook worden ingezet voor internationale evenementen. Hoewel hij geen native Engels spreker is, kan dit juist in zijn voordeel werken. Veel internationale zakelijke evenementen hebben een divers publiek met verschillende nationaliteiten, waaronder landen waar Engels niet de eerste taal is. Ronnie’s iets eenvoudigere Engels maakt hem toegankelijk voor een breder publiek en draagt bij aan een soepele communicatie.

Een Unieke Spreker en Dagvoorzitter

De combinatie van Ronnie’s vaardigheden en ervaring maakt hem een veelzijdige spreker en dagvoorzitter, uniek in zijn soort. Als je op zoek bent naar iemand die je evenement naar een hoger niveau kan tillen, je publiek kan inspireren en entertainen, en ervoor kan zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, dan is Ronnie Overgoor de juiste keuze.

Inhuren van Ronnie Overgoor als dagvoorzitter

Als je geïnteresseerd bent in het boeken van Ronnie Overgoor als spreker of dagvoorzitter voor je evenement, dan willen we je graag laten zien hoe eenvoudig dat is via Quality Bookings.

 1. Contact met ons opnemen: Laat ons weten wat de doelgroep en doelstellingen van je evenement zijn en welke rol je voor Ronnie in gedachten hebt.
 2. Sprekerselectie: Wij zullen je een aantal sprekers voorstellen die passen binnen je budget en aansluiten bij je evenement.
 3. Offerte: Binnen 24 uur ontvang je een scherpe offerte voor het boeken van Ronnie Overgoor.
 4. Boekingsgarantie: Quality Bookings biedt een veilige boekingsgarantie, zodat je met vertrouwen Ronnie kunt boeken voor je evenement.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Ronnie Overgoor jouw evenement tot een onvergetelijke ervaring kan maken. Met Quality Bookings ben je verzekerd van de beste sprekers en dagvoorzitters in Nederland, en Ronnie Overgoor is daar zeker een van!

Meer informatie & boekingen

Ronnie Overgoor inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Ronnie Overgoor
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers