Info & boekingen
Spreker Ronnie Overgoor - Dagvoorzitter & interviewer

Ronnie Overgoor Dagvoorzitter & interviewer

Ronnie Overgoor als spreker boeken

Niet alleen werd Ronnie genomineerd tot dagvoorzitter van het jaar, ook is hij een absolute rasinterviewer. Ronnie is oprichter van 7 Ditches TV, het interview platform voor zakelijk Nederland. Op 7 Ditches TV maakte Ronnie inmiddels vele honderden interviews. De combinatie van professioneel dagvoorzitterschap en de juiste interview vaardigheden biedt een enorme meerwaarde op congressen en evenementen.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
 • Snel contact met Ronnie Overgoor
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen.

Interviewer
Ronnie is een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. 

Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7 Ditches TV.

Keynote spreker
Met zijn optredens als spreker pakt Ronnie hele zalen in en opende hij inmiddels de ogen van tienduizenden ondernemers. Organiseer je een event voor een ondernemend publiek met als thema ondernemerschap, innovatie, internet, trends of verandering? Dan is Ronnie Overgoor de perfecte keynote spreker.

Combineer een trendwatcher, cabaretier en ondernemer en je hebt Ronnie Overgoor. Altijd gewaardeerd met een gemiddeld rapportcijfer van boven de 8 zorgt Ronnie voor positieve energie en een berg aan inspiratie en ideeën.

Dagvoorzitters zijn er in alle soorten en maten. Er zijn er zoveel dat ik me kan voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Da’s knap irritant. Daar komt bij dat het ook nog eens van groot belang is om de beste dagvoorzitter te vinden voor jouw event of congres. Het boeken van de verkeerde dagvoorzitter kan een enorme negatieve impact hebben op je event.

Van groot belang
Want het zijn jouw relaties, klanten, medewerkers of partners die in de zaal zitten, het zijn jouw sprekers, of directieleden op het podium, het is jouw budget en het zijn jouw doelstellingen die je met de dag wil bereiken.

Wat je niet wil
Je wilt geen dagvoorzitter die zich slecht voorbereid, lastig is in de communicatie, geen volwaardige gesprekspartner is voor de sprekers op het podium, niet bij het publiek of het event past, zijn of haar vak niet verstaat of niet de juiste energie uitstraalt die jij verwacht. Het is je grote nachtmerrie: een dagvoorzitter die het niet goed doet.

Daarom is het van groot belang dat je de, voor jou, beste dagvoorzitter vindt.

Ronnie is de beste dagvoorzitter voor je als je iemand zoekt die

 • energie brengt,
 • humor gebruikt als positief wapen,
 • scherp en ad rem is bij interviews en panel discussies, altijd met respect als vangrail,
 • bewijst dat goed dagvoorzitterschap een vak is,
 • ook de ‘showmaster’ kan zijn bij award uitreikingen,
 • tijdens de voorbereidingen houdt van zeer goede bereikbaarheid, ook ’s avonds en in het weekend
 • zorgt voor een ontspannen en vooral ook leuke samenwerking,
 • meedenkt over de invulling van je event en zijn zeer uitgebreide netwerk kan aanboren voor mogelijke sprekers,
 • expert is op het gebied van marketing, media, ondernemerschap en innovatie,
 • tot in de puntjes is voorbereid en zeer goed in het onderwerp zit, ook als het niet tot zijn eigen specialiteiten behoort,
 • werkt met een vaste fee, zonder allemaal kosten achteraf, en voor deze fee de klus klaart,
 • zijn eigen tool mee kan nemen om nog meer interactiviteit toe te voegen aan een event,
 • een 8+ scoort bij jouw publiek.

Niet alleen werd Ronnie genomineerd tot dagvoorzitter van het jaar, ook is hij een absolute rasinterviewer. Ronnie is oprichter van 7 Ditches TV, het interview platform voor zakelijk Nederland. Op 7 Ditches TV maakte Ronnie inmiddels vele honderden interviews. De combinatie van professioneel dagvoorzitterschap en de juiste interview vaardigheden biedt een enorme meerwaarde op congressen en evenementen.

Een vak
Dagvoorzitter zijn is weliswaar een vrij beroep, maar dat maakt het niet minder een vak. Een vak dat Ronnie zich in ruim tien jaar meer dan eigen heeft gemaakt en dat hij zeer serieus neemt. Ronnie heeft het talent én heeft vele vlieguren gemaakt. Wat hem tot de top van Nederland doet behoren. Check de referentiesvan opdrachtgevers die met Ronnie werken.

Rasinterviewer
Maar de juiste dagvoorzitter is nog niet de juiste interviewer of discussieleider. En die combinatie maakt Ronnie zo sterk. Hij is een rasinterviewer. Hij houdt ervan om scherp en open te interviewen, waarbij degene die hij interviewt zich altijd veilig voelt om open te zijn en zijn of haar verhaal te doen. Datzelfde geldt voor paneldiscussies, of ‘dwdd-achtige’ formats op een podium. Ronnie is als een vis in het water als hij kan interviewen: Positief, vol energie en met humor waar het past. En interactie met de zaal? Daar maak je ‘m nog blijer mee.

Award uitreikingen
Verder is Ronnie een dagvoorzitter die uitstekend inzetbaar is bij award uitreikingen of andere feestelijke zakelijke events. Hij is ‘de showmaster’, maar tegelijkertijd de man die de zakenwereld begrijpt. Hij is zelf immers ook ondernemer met 7 Ditches TV en NorthPolls. En uiteraard ook hier weer de interview vaardigheden die zo belangrijk zijn. Genomineerden zijn nerveus, winnaars door het dolle. Dit vergt een scherpe regie door de dagvoorzitter, zodat iedereen optimaal tot zijn recht komt.

Internationaal
Ronnie is prima inzetbaar op internationale events. Hij is geen native English spreker, maar vaak is dat juist in zijn voordeel. Veel internationale zakelijke events kennen immers een publiek uit meerdere landen. Waaronder ook landen waar men slecht Engels spreekt. Een native Engels sprekende dagvoorzitter zou dan niet goed werken. Een dagvoorzitter als Ronnie is dan door zijn iets eenvoudiger Engels juist in het voordeel.

De combinatie van al deze expertises maakt Ronnie een veelzijdig dagvoorzitter en interviewer, uniek in zijn soort.

Meer informatie & boekingen

Ronnie Overgoor inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Ronnie Overgoor
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers