Als directeur van een van de grootste internetbureaus van Nederland was Ronnie Overgeer eind vorige eeuw onderdeel van de internet-hype. Inmiddels is hij een succesvol, ervaren adviseur, spreker en inspirator van bedrijven en ondernemers.

Internetcowboy
Weinig mensen kunnen tippen aan de kennis van Ronnie Overgeer over succesvol online zakendoen. Van zijn hand is het boek Ondernemerslessen van een Internetcowboy verschenen, dat werd uitgeroepen tot het ondernemersboek van 2011. Overgeer is ook medeoprichter van een drietal online bedrijven: PitchBlink.nl (platform dat een totaaloverzicht geeft van marketing- en mediacases), 7 ditches tv (het televisiestation voor ondernemend Nederland) en SocialChiefs.com, waarop wekelijks te zien valt wie het meest invloedrijk en actief was in diverse online media.

Tegendraads
Als dagvoorzitter en debatleider is Ronnie Overgeer scherp, energiek en vol humor. In zijn presentaties ontkracht hij graag alle misverstanden die, zeker bij veel ondernemers, over online succes en sociale netwerken bestaan. Overgeer geeft nieuwe inzichten in de online kansen voor bedrijven. Op de hem kenmerkende, eigenwijze en tegendraadse manier.

Wilt u Ronnie Overgoor als dagvoorzitter boeken? Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Ronnie Overgoor spreekt graag over:

Ronnie Overgoor boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Ronnie Overgoor. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21