20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Ronnie Overgoor

Ronnie Overgoor als spreker boeken

Ronnie Overgoor is de meest geboekte dagvoorzitter van Nederland. Als ervaren dagvoorzitter en spreker, brengt hij meer dan alleen woorden; hij brengt een golf van energie, scherpte en humor. Zijn optredens zijn niet alleen inspirerend maar ook informatief, wat hem ideaal maakt voor thema’s als ondernemerschap, innovatie, en de dynamische wereld van internet en trends. In de komende alinea’s ontdek je wat Ronnie Overgoor uniek maakt en waarom hij de ideale keuze is voor jouw volgende evenement.

Ronnie Overgoor

Dagvoorzitter & interviewer

Over ondernemerschap en innovatie

Ronnie Overgoor is een autoriteit op het gebied van ondernemerschap en innovatie. Deze thema’s zijn essentieel in een wereld die gekenmerkt wordt door snelle veranderingen en technologische vooruitgang. Een evenement dat deze onderwerpen adresseert, heeft een spreker nodig die niet alleen theoretische kennis bezit, maar ook praktische ervaring. Ronnie behandelt belangrijke vragen zoals hoe ondernemingen zich kunnen aanpassen aan veranderende markten en welke innovatieve strategieën essentieel zijn voor groei. Hij geeft zijn publiek inzicht in de nieuwste trends en hoe deze effectief te benutten zijn.

Ronnie Overgoor inhuren voor een lezing

Het proces om Ronnie Overgoor te boeken voor jouw evenement is simpel en transparant. Door contact op te nemen met Quality Bookings geef je ons inzicht in de doelen van jouw evenement. Ons team gaat vervolgens aan de slag om je een spreker te bieden die perfect aansluit bij jouw wensen. Binnen 24 uur kun je een offerte verwachten, en met onze boekingsgarantie kun je met vertrouwen de stap zetten om Ronnie vast te leggen voor een energieke en memorabele lezing.

Biografie van Ronnie Overgoor

Ronnie Overgoor is een naam die resoneert in de wereld van sprekers en dagvoorzitters in Nederland. Met een carrière die zich uitstrekt over meer dan een decennium, heeft Ronnie zichzelf gepositioneerd als een van de meest vooraanstaande figuren op het podium. Zijn pad naar succes is niet alleen te danken aan zijn vermogen om met woorden te jongleren maar ook aan zijn diepgaande begrip van wat het publiek beweegt.

Geboren met een natuurlijk talent voor communicatie, ontwikkelde Ronnie al vroeg een passie voor het sprekersvak. Zijn carrière nam een vlucht toen hij genomineerd werd als dagvoorzitter van het jaar, een erkenning die zijn status in de branche bevestigde. Zijn stijl is uniek en herkenbaar: een combinatie van een scherpe geest, oprechte nieuwsgierigheid en de capaciteit om humor met respect te verweven.

Ronnie’s voorbereiding voor elke opdracht is grondig; hij duikt diep in de materie om ervoor te zorgen dat zijn presentaties resoneren met zowel inhoud als betrokkenheid. Zijn ervaring als interviewer is uitgebreid, als oprichter van 7 Ditches TV heeft hij honderden gesprekken gevoerd met toonaangevende figuren in het bedrijfsleven. Deze ervaring vertaalt zich naar zijn rol als dagvoorzitter, waar hij moeiteloos navigeert door complexe discussies en panels, met een natuurlijke flair die zowel gasten als publiek op hun gemak stelt.

Ronnie’s expertise ligt in het veld van marketing, media, ondernemerschap en innovatie. Als spreker brengt hij deze onderwerpen tot leven met verhalen en inzichten die hij heeft verzameld door de jaren heen. Hij inspireert ondernemers en bedrijfsleiders om buiten de gebaande paden te denken en moedigt hen aan om innovatie te omarmen als kern van hun bedrijfsstrategie.

Zijn betrokkenheid bij de zakelijke gemeenschap stopt niet bij het podium. Ronnie is een ondernemer in hart en nieren, met een achtergrond bij bedrijven zoals 7 Ditches TV en NorthPolls. Zijn begrip van de zakelijke dynamiek maakt hem de ideale showmaster voor awarduitreikingen, waar hij de spanning van de genomineerden voelt en respecteert, en een sfeer creëert waarin iedereen kan schitteren.

Zijn internationale ervaring maakt hem ook een waardevolle spreker voor een wereldwijd publiek. Ronnie’s Engels, hoewel niet zijn moedertaal, is helder en toegankelijk, waardoor hij een breed publiek kan bereiken en een boodschap kan overbrengen die blijft hangen.

Als je Ronnie Overgoor inhuurt, krijg je niet alleen een spreker; je krijgt een ervaring. Zijn aanpak is altijd op maat gemaakt, met een diepgaand begrip van jouw evenement en doelen. Hij werkt met een vaste fee, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Zijn belofte? Een prestatie die niet alleen voldoet aan verwachtingen maar deze overtreft.

Het boeken van Ronnie Overgoor is een investering in de kwaliteit van jouw evenement. Met zijn expertise, charisma en toewijding is hij een spreker die niet alleen een boodschap overbrengt maar ook een blijvende indruk achterlaat. Neem vandaag nog contact op met Quality Bookings om de unieke ervaring die Ronnie Overgoor biedt, te beveiligen voor jouw volgende evenement.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
 • Snel contact met Ronnie Overgoor
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Ronnie Overgoor

Meer informatie & boekingen

Ronnie Overgoor inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Ronnie Overgoor
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers