20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Brian Farley - Teambuilding en leiderschap

Brian Farley Teambuilding en leiderschap

Brian Farley als spreker boeken

Wil je een spreker die niet alleen inspireert maar ook concrete handvatten biedt voor teamgroei en leiderschap? Brian Farley is de spreker die je evenement naar een hoger niveau tilt. Met een indrukwekkende staat van dienst als coach van high-performance teams en als de architect achter een van de meest opmerkelijke sportprestaties in Nederland, weet Brian als geen ander hoe je individuele talenten smeedt tot een winnende eenheid. Deze pagina neemt je mee in de wereld van Brian Farley, de lessen die hij deelt, en hoe zijn inzichten ook jouw organisatie kunnen versterken.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
 • Snel contact met Brian Farley
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Brian Farley

Over teambuilding en leiderschap

Teambuilding en leiderschap zijn de fundamenten waarop Brian Farley zijn lezingen bouwt. In een tijd waarin de juiste synergie in teams het verschil maakt tussen succes en falen, biedt Brian’s expertise de sleutel tot echte vooruitgang. Kiezen voor een lezing van Brian betekent kiezen voor een reis door de dynamieken van high-performance teams, de kunst van authentiek leiderschap en de weg naar collectieve excellentie. Hij onthult de strategieën die leiden tot wereldkampioenschappen en vertaalt deze naar actiepunten voor jouw team.

Brian Farley inhuren voor een lezing

Het boekingsproces bij Quality Bookings is helder en gericht op jouw gemak. Met Brian Farley als potentiële spreker op jouw evenement, zorgen wij ervoor dat je snel een overzicht hebt van zijn beschikbaarheid en de bijbehorende opties. Van het eerste contact tot aan de dag van het evenement staan wij voor je klaar, zodat je zonder zorgen kunt uitkijken naar een inspirerende bijeenkomst met een van de beste sprekers op het gebied van teamdynamiek en leiderschap.

Biografie van Brian Farley

Brian Farley’s verhaal begint met een passie voor honkbal en een talent voor leiderschap. Met meer dan 30 jaar ervaring als coach van high-performance teams, heeft hij de kunst van het motiveren en verenigen van individuen tot een samenhangend geheel geperfectioneerd. Zijn reis als coach begon bescheiden in Heemstede, waar hij voor het eerst de kracht van groei en ontwikkeling in anderen ontdekte. Deze ontdekking werd de drijfveer voor zijn levenslange missie: het creëren van groei door coaching.

+ lees meer

Brian’s coachingfilosofie, geboren uit jaren van ervaring op het honkbalveld, heeft geresulteerd in een benadering die even doeltreffend is buiten het veld. Hij ziet het potentieel in elk individu en weet dit te vertalen naar collectieve successen. Zijn methode van ‘Coach for Growth’ is niet alleen gericht op het verbeteren van prestaties, maar ook op het ontwikkelen van zelfvertrouwen, vaardigheden en een mindset voor succes.

Naast zijn ongeëvenaarde successen met het Nederlands honkbalteam, waar hij het team naar historisch goud leidde tijdens het WK-honkbal in 2011, heeft Brian ook zijn kennis gedeeld als scout, sportdocent en als een veelgevraagd spreker. Zijn vermogen om lessen uit de sport naadloos te vertalen naar het bedrijfsleven, maakt hem tot een unieke en waardevolle aanwinst voor elke bijeenkomst of evenement.

Als spreker brengt Brian zijn verhaal met passie en energie. Hij illustreert de principes van doorzettingsvermogen, nooit opgeven, en de kracht van een groeimindset. Hij weet dat de principes van topsport ook gelden voor het bedrijfsleven: samenwerken, in jezelf geloven, en blijven ontwikkelen zijn universele waarden die overal toegepast kunnen worden.

Brian’s benadering van leven en werken is missiegericht. Hij gelooft dat succes vanzelf komt wanneer je een omgeving creëert waarin mensen blij en trots zijn, en waar groei centraal staat. Of het nu gaat om een bedrijf of een sportteam, Brian’s inzichten en inspirerende verhalen zijn een bron van motivatie en groei voor iedereen die luistert.

Wil je meer weten over hoe je Brian Farley kunt boeken voor jouw evenement? Neem direct contact op met ons team bij Quality Bookings en ervaar zelf waarom wij al meer dan 19 jaar toonaangevend zijn in spreker management. Met direct contact met ruim 1070 sprekers, exclusief management van meer dan 140 sprekers, en de belofte van een scherpe offerte binnen 24 uur, bieden wij de beste match voor jouw evenement – dat is onze boekingsgarantie.

Meer informatie & boekingen

Brian Farley inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Brian Farley
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers