20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Brian Farley

Brian Farley als spreker boeken

Brian Farley is een perfecte keuze als je een spreker wilt die niet alleen inspireert maar ook concrete handvatten biedt voor teamgroei en leiderschap! Met een indrukwekkend trackrecord als coach van topteams en als architect achter één van de meest opmerkelijke sportprestaties van Nederland, weet Brian als geen ander individuele talenten tot een winnende eenheid te smeden. Deze pagina neemt je mee in de wereld van Brian Farley, de lessen die hij deelt en hoe zijn inzichten ook jouw organisatie kunnen versterken.

Brian Farley

Teambuilding en leiderschap

Teambuilding en leiderschap zijn de fundamenten waarop Brian Farley zijn lezingen bouwt. In een tijd waarin de juiste synergie in teams het verschil maakt tussen succes en falen, biedt Brian’s expertise de sleutel tot echte vooruitgang. Kiezen voor een lezing van Brian betekent kiezen voor een reis door de dynamieken van high-performance teams, de kunst van authentiek leiderschap en de weg naar collectieve excellentie. Hij onthult de strategieën die leiden tot wereldkampioenschappen en vertaalt deze naar actiepunten voor jouw team.

Brian Farley inhuren voor een lezing

Het boekingsproces bij Quality Bookings is helder en gericht op jouw gemak. Met Brian Farley als potentiële spreker op jouw evenement, zorgen wij ervoor dat je snel een overzicht hebt van zijn beschikbaarheid en de bijbehorende opties. Van het eerste contact tot aan de dag van het evenement staan wij voor je klaar, zodat je zonder zorgen kunt uitkijken naar een inspirerende bijeenkomst met een van de beste sprekers op het gebied van teamdynamiek en leiderschap.

Biografie van Brian

Brian Farley’s verhaal begint met een passie voor honkbal en een talent voor leiderschap. Met meer dan 30 jaar ervaring als coach van high-performance teams, heeft hij de kunst van het motiveren en verenigen van individuen tot een samenhangend geheel geperfectioneerd. Zijn reis als coach begon bescheiden in Heemstede, waar hij voor het eerst de kracht van groei en ontwikkeling in anderen ontdekte. Deze ontdekking werd de drijfveer voor zijn levenslange missie: het creëren van groei door coaching.

Brian’s coachingfilosofie, geboren uit jaren van ervaring op het honkbalveld, heeft geresulteerd in een benadering die even doeltreffend is buiten het veld. Hij ziet het potentieel in elk individu en weet dit te vertalen naar collectieve successen. Zijn methode van ‘Coach for Growth’ is niet alleen gericht op het verbeteren van prestaties, maar ook op het ontwikkelen van zelfvertrouwen, vaardigheden en een mindset voor succes.

Naast zijn ongeëvenaarde successen met het Nederlands honkbalteam, waar hij het team naar historisch goud leidde tijdens het WK-honkbal in 2011, heeft Brian ook zijn kennis gedeeld als scout, sportdocent en als een veelgevraagd spreker. Zijn vermogen om lessen uit de sport naadloos te vertalen naar het bedrijfsleven, maakt hem tot een unieke en waardevolle aanwinst voor elke bijeenkomst of evenement.

Brian als spreker

Als spreker brengt Brian zijn verhaal met passie en energie. Hij illustreert de principes van doorzettingsvermogen, nooit opgeven, en de kracht van een groeimindset. Hij weet dat de principes van topsport ook gelden voor het bedrijfsleven: samenwerken, in jezelf geloven, en blijven ontwikkelen zijn universele waarden die overal toegepast kunnen worden.

Brian’s benadering van leven en werken is missiegericht. Hij gelooft dat succes vanzelf komt wanneer je een omgeving creëert waarin mensen blij en trots zijn, en waar groei centraal staat. Of het nu gaat om een bedrijf of een sportteam, Brian’s inzichten en inspirerende verhalen zijn een bron van motivatie en groei voor iedereen die luistert.

Wil je meer weten over hoe je Brian Farley kunt boeken voor jouw evenement? Neem direct contact op met ons team bij Quality Bookings en ervaar zelf waarom wij al meer dan 19 jaar toonaangevend zijn in spreker management. Met direct contact met ruim 1070 sprekers, exclusief management van meer dan 140 sprekers, en de belofte van een scherpe offerte binnen 24 uur, bieden wij de beste match voor jouw evenement – dat is onze boekingsgarantie.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Brian Farley

“Brian heeft een inspirerend verhaal over hoe je het maximale uit je team kan halen. In jezelf en het team geloven om het onmogelijke te bereiken. Ook praat hij over out-of-the-box training methodes om je met de beste van de wereld te kunnen meten.”

“Bevlogen en inspirerend. Een echte aanrader.”

“Wat een energie, humor en mooi verhaal over perceptie, vertrouwen bouwen en samen succes behalen. Hadden nog langer naar Brian kunnen luisteren”

Schrijf een review

Video met Brian Farley

Meer informatie & boekingen

Brian Farley inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Brian Farley
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers