20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Rachid Larouz

Rachid Larouz als spreker boeken

Rachid Larouz, geboren in het pittoreske Goulmima, Marokko, en opgegroeid in het bruisende Meknes, heeft zijn unieke pad naar succes gevolgd dat hem uiteindelijk naar Amsterdam leidde. Zijn reis van Leiden naar de Nederlandse hoofdstad markeert de ontdekking van zijn ware roeping: entertainen. Rachid is een veelzijdig talent met ervaring als MC, stand-up comedian, cabaretier, persoonlijk trainer, content creator en presentator. Met zijn natuurlijke charisma en meesterlijke zelfspot weet hij bij elk optreden het publiek te betoveren, waarmee hij zich onmiskenbaar profileert als een van de meest inspirerende en talentvolle sprekers voor uw volgende evenement.

Rachid Larouz

Stand-up comedian en cabaretier

Rachid Larouz staat bekend om zijn unieke vermogen om humor te vermengen met inzichtelijke observaties over de multiculturele samenleving, het dagelijks leven, en de uitdagingen van integratie. Als gastspreker tijdens congressen en seminars duikt Rachid in de wereld van entertainment gecombineerd met maatschappelijk relevante thema’s. Zijn interactieve stijl, waarbij hij het publiek betrekt en op lichte wijze educatieve elementen weet te verweven met humor, maakt elke lezing niet alleen leerzaam maar ook onvergetelijk.

Rachid Larouz als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Rachid een frisse wind in elk evenement. Met thema’s variërend van diversiteit en inclusie tot persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid, weet hij de dialoog op een hoger niveau te brengen. Zijn achtergrond in comedy en theater, gecombineerd met zijn ervaring voor de camera en op het podium, stelt hem in staat om evenementen soepel te laten verlopen, deelnemers te engageren en sprekers op een boeiende wijze te introduceren.

Over culturele diversiteit en integratie

De expertise van Rachid Larouz in het veld van culturele diversiteit en integratie is ongeëvenaard. Zijn vermogen om op humoristische wijze licht te werpen op complexe maatschappelijke vraagstukken maakt hem de ideale spreker voor thema’s rondom deze onderwerpen. Rachid biedt inzicht in hoe culturele verschillen overbrugd kunnen worden en benadrukt het belang van inclusiviteit en begrip binnen gemeenschappen en organisaties. Zijn lezingen bieden praktische handvatten en inspirerende verhalen die aanzetten tot denken en handelen.

Rachid Larouz inhuren voor een lezing

Het boeken van Rachid Larouz voor een lezing bij uw evenement is een gestroomlijnd proces, ontworpen om elke drempel weg te nemen. Met onze 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, en binnen 24 uur offerte-garantie, maken we het eenvoudig om Rachid’s unieke perspectief en energie naar uw podium te brengen. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt, terwijl onze gemiddelde beoordeling van 9,0 de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service onderstreept.

Biografie van Rachid Larouz

Rachid Larouz’s reis begon in Goulmima, Marokko, waar hij het levenslicht zag. Opgegroeid in Meknes, vond hij zijn weg naar Nederland, waar hij zich in Leiden vestigde alvorens naar Amsterdam te verhuizen. Het was in deze dynamische stad dat Rachid zijn roeping als entertainer vond. Met een onuitputtelijke passie voor het podium heeft Rachid Larouz Nederland veroverd met zijn veelzijdige talenten als MC, stand-up comedian, cabaretier, en meer.

In 2001 zette Rachid een significante stap in zijn carrière met het initiatief IsLamas, waar hij en andere Marokkaanse comedians het publiek vermaakten met shows in het Arabisch, gericht op de multiculturele samenleving. Zijn talent bleef niet onopgemerkt; Rachid was finalist bij het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2004 en bereikte de halve finale van het Leids Cabaret Festival in 2005. Zijn televisieoptredens, waaronder bij ‘The Comedy Factory’ en het Belgische ‘Comedy Casino’, hebben zijn populariteit alleen maar vergroot.

Rachid werd een household name met zijn rol als de vrolijke slagerszoon in het duo Achmed en Rachid, naast Jörgen Raymann. Dit succes leidde tot meer televisiewerk, waaronder sketches voor ‘zo:Raymann’. Zijn theatershows, zoals ‘I Believe I Can Fly’ en ‘Generatie 1.5’, hebben publiek door heel Nederland geraakt met hun mix van humor en diepgaande boodschappen.

Naast zijn werk als entertainer zet Rachid zich ook in voor maatschappelijke doelen met zijn educatieve programma ‘De Anti Drugs Show’, waarmee hij jongeren op scholen bereikt. Rachid Larouz blijft niet alleen een entertainer in hart en nieren, maar ook een inspirator en motivator voor velen, zowel op als naast het podium.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Rachid Larouz

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Rachid Larouz inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Rachid Larouz
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers