20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Richard van Kray Copyright foto: William Rutten
Exclusief bij
Quality Bookings

Richard van Kray als spreker boeken

Richard van Kray is een inspirerende spreker met een verfrissende kijk op sales, management en persoonlijke ontwikkeling. Als oprichter van “Sales vanuit je Hart” en auteur van het gelijknamige bestseller boek, deelt Richard zijn kennis en ervaring om anderen te helpen authentieker te zijn in hun werk en leven. Op deze pagina lees je alles over Richard als spreker en waarom hij de perfecte aanvulling is voor jouw evenement.

Richard van Kray

De Klantbetekenaar

Sales vanuit je hart is niet zomaar een verkoopmethode, het is een filosofie die mensen helpt authentieker en effectiever te zijn in hun verkoopgesprekken en relaties met klanten. Richard van Kray leert je hoe je vanuit je hart kunt verkopen, door dicht bij jezelf te blijven en duurzame relaties op te bouwen op basis van vertrouwen en oprechtheid. Onderwerpen die Richard kan behandelen tijdens zijn lezingen zijn: het belang van authentiek zijn, hoe je duurzame klantrelaties opbouwt, en de kracht van kwetsbaarheid in sales. De opties zijn eindeloos en worden altijd afgestemd op de behoeften van jouw evenement.

Richard van Kray inhuren voor een lezing

Het boeken van Richard van Kray voor een lezing is eenvoudig en snel geregeld via Quality Bookings. Ons team van ervaren boekingsagenten helpt je graag met het vinden van de perfecte match voor jouw evenement. Wij begrijpen dat elke gelegenheid uniek is en zorgen ervoor dat je binnen 24 uur een scherpe offerte ontvangt. En met onze boekingsgarantie ben je altijd verzekerd van een geslaagd evenement.

Biografie van Richard van Kray

Richard van Kray heeft een indrukwekkende carrière achter de rug, van groenteverkoper tot succesvol spreker en ondernemer. Zijn verhaal begint in de supermarkt, waar hij al snel ontdekte dat verkopen in zijn genen zat. Deze passie voor sales bracht hem naar de bankwereld, waar hij een flitsende carrière maakte als verkoper van financiële producten en trainer van sales talent. Maar in 2004 kwam Richard zichzelf tegen en besloot het roer om te gooien.

Deze transformatie resulteerde in “Sales vanuit je Hart”, een bedrijf dat mensen helpt authentieker en succesvoller te zijn in hun werk en leven. Richard’s filosofie is eenvoudig maar krachtig: “Je slaagt alleen in je leven en werk door af te stappen van de rollen die je speelt”. Deze visie heeft Richard geholpen om een van de meest gevraagde sprekers in Nederland te worden, met een unieke kijk op sales en management.

Als spreker deelt Richard zijn inzichten en ervaringen op een boeiende en inspirerende manier. Zijn lezingen zijn een mix van praktische tips, persoonlijke anekdotes en krachtige boodschappen die deelnemers aan het denken zetten en motiveren om actie te ondernemen. Richard’s benadering is persoonlijk en oprecht, en hij heeft de gave om complexe concepten eenvoudig en begrijpelijk te maken.

Of je nu op zoek bent naar een spreker voor een bedrijfsevenement, seminar of conferentie, Richard van Kray is een uitstekende keuze. Zijn verhaal, kennis en ervaring zullen ongetwijfeld een blijvende indruk achterlaten op jouw publiek en bijdragen aan het succes van jouw evenement. Neem contact op met Quality Bookings voor meer informatie en ontdek hoe je Richard van Kray kunt boeken voor jouw volgende evenement.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Richard van Kray

"De reservering en gastspreker waren snel geregeld en alles was erg duidelijk. Wat mij betreft een fijn bureau om mee samen te werken!"

― T. de Bruin

"Ik heb genoten van Richard zijn energie, authenticiteit en mooie anekdotes. Hij presenteerde met zijn HART en dat was voelbaar in de zaal. De boodschap om menselijk te zijn en mens te blijven tijdens je werk is er 1 die mijns inziens staat als een huis! Richard bedankt voor de inspiratie en de boodschap dat het HART een centrale plek heeft tijdens het werk!"

― Eric Mathura

"Ook al praat hij net zo snel als hij eruit ziet.. Richard is een toptrainer met een groot arsenaal aan inhoudelijke kennis, die hij op een energieke manier weet over te brengen. Eén ding weet ik zeker, na een lezing van Richard vertrek je met een grote glimlach en vol nieuwe energie en (persoonlijke) inzichten!"

― Christiaan Bouwmeester – Directeur @inQuisitive

"Spreken is voor hem mijn inziens niet werk, maar zijn passie om vanuit zijn hart zijn verhaal te vertellen. Wil je een spreker hebben die boeit, (ver)bindt en je in beweging brengt laat je dan door Richard refreshen."

― Joey Bloemendal – Head of Sales Netherlands @Takeaway.com
Schrijf een review

Video met Richard van Kray

Artikelen over Richard van Kray

Meer informatie & boekingen

Richard van Kray inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Richard van Kray
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers