20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Tim van der Wiel

Tim van der Wiel als spreker boeken

Tim van der Wiel is de beste keuze als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen inspireert maar ook praktische inzichten biedt in de wereld van sociale technologie en digitale innovatie. Als oprichter van GoSpooky, een bureau dat toonaangevende merken in de frontlinie van social media houdt, weet Tim van der Wiel als geen ander hoe je de kracht van sociale technologie kunt inzetten voor commercieel succes. Op deze pagina ontdekt u waarom Tim van der Wiel de perfecte spreker is voor uw evenement en proeft u van zijn expertise en ervaringen die hij graag deelt.

Tim van der Wiel

Founder GoSpooky

In een tijdperk waarin de grenzen van technologie steeds verder opgerekt worden, is het cruciaal om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Sociale technologie en digitale innovatie zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Tim van der Wiel neemt je mee op een reis door de wereld van sociale media, influencers en de enorme potentie van digitale platforms. Van de basics tot geavanceerde strategieën, hij dekt het hele spectrum. Zijn lezingen zijn een must voor iedereen die wil begrijpen hoe je online bereik kunt omzetten in concrete waarde.

Huur Tim van der Wiel in voor een lezing

Het boekingsproces voor Tim van der Wiel is eenvoudig en transparant, ontworpen om eventplanners te ontzorgen. Neem contact op via Quality Bookings, en je wordt direct verbonden met Tim zonder tussenpersonen. Binnen 24 uur ontvang je een scherpe offerte en ons team helpt je om alle details rond je boeking te finetunen. Met de boekingsgarantie van Quality Bookings kun je met vertrouwen je evenement plannen, wetende dat de lezing van Tim van der Wiel een gegarandeerde succesfactor is.

Biografie van Tim van der Wiel

Gedreven door een ondernemersgeest en een passie voor innovatie, is Tim van der Wiel een voorbeeld van een nieuwe generatie ondernemers die de digitale wereld stormenderhand veroveren. Geboren in een familie waar ondernemen de norm was, ontwikkelde hij al vroeg een fascinatie voor technologie en innovatie. Zijn ambitie reikte van astronaut tot uitvinder; van het bouwen van unieke LEGO-creaties tot het verkennen van de mogelijkheden van het internet.

Deze vroege interesse in technologie werd versterkt toen hij in contact kwam met sociale media, in een tijdperk waarin Twitter werd gedomineerd door jongeren. Hij zag een kans en greep die met beide handen. Daarom begon hij populaire tweets uit Amerika te vertalen en lanceerde hij een eigen account, dat uitgroeide tot een netwerk met ruim een ​​miljoen volgers. Zijn natuurlijke talent voor het maken van inhoud en zijn intuïtieve begrip van wat zijn collega’s wilden lezen, zorgden voor een explosieve groei.

Van startup visionair tot social media pionier

Tim van der Wiel’s reis van initiële experimenten tot het oprichten van GoSpooky, een vooruitstrevend bureau in sociale media, naast partner Liam Tjoa, belicht zijn ondernemerschap. Ondanks de aanvankelijke uitdagingen van start-ups, bewees hun baanbrekende campagne voor Lowlands de kracht van gebruikersinhoud, waardoor GoSpooky op de voorgrond van sociale media-innovatie kwam.

Vandaag de dag is GoSpooky een vooraanstaande speler in sociale technologie, met klanten als Fortune 500-bedrijven. Tim’s expertise ligt in het ontwikkelen van begrijpelijke strategieën die profiteren van technologische vooruitgang, waardoor de kloof tussen technologie en zakelijke behoeften wordt gedicht.

De digitale toekomst vormgeven door persoonlijke inzichten en praktische wijsheid

Zijn perfectionisme maakt hem gedreven, maar hij is geen controlefreak, maar gelooft in de kracht van samenwerken en je omringen met mensen die experts zijn in hun vakgebied. Door zichzelf voortdurend te vervangen en te focussen op zijn sterke punten, heeft hij GoSpooky laten uitgroeien tot een bedrijf waar ruim honderd mensen werken en waar innovatie en creativiteit hand in hand gaan.

Als spreker vertelt Tim van der Wiel niet alleen zijn verhaal, maar deelt hij ook de lessen die hij heeft geleerd tijdens zijn reis als ondernemer. Van het bouwen van sociale mediaplatforms tot het runnen van een succesvol bedrijf: zijn lezingen zijn doordrenkt van persoonlijke anekdotes en praktische inzichten. Daarom inspireert, motiveert en biedt hij de tools om de digitale wereld te omarmen en te gebruiken als kracht voor groei en innovatie.

Met Tim van der Wiel krijg je een spreker die de digitale toekomst niet alleen voorspelt, maar ook vormgeeft. Zijn unieke visie op sociale technologie en zijn bewezen staat van dienst maken hem tot een onmisbare spreker voor elk evenement dat streeft naar vooruitgang en succes in het digitale tijdperk. Boek het nu via Quality Bookings voor een onvergetelijke en leerzame ervaring.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Tim van der Wiel

Schrijf een review

Video met Tim van der Wiel

Meer informatie & boekingen

Tim van der Wiel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Tim van der Wiel
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers