20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Tim van der Wiel - Founder GoSpooky

Tim van der Wiel Founder GoSpooky

Tim van der Wiel als spreker boeken

Zoek je een spreker die niet alleen inspireert maar ook praktische inzichten biedt in de wereld van sociale technologie en digitale innovatie? Tim van der Wiel is jouw man. Als oprichter van GoSpooky, een bureau dat toonaangevende merken aan de frontlinie van sociale media houdt, weet Tim van der Wiel als geen ander hoe je de kracht van sociale technologie inzet voor commercieel succes. In deze pagina ontdek je waarom Tim van der Wiel de perfecte spreker is voor jouw evenement en krijg je een voorproefje van zijn expertise en ervaringen die hij graag deelt.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Tim van der Wiel
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Tim van der Wiel

Over sociale technologie en digitale innovatie

In een tijdperk waarin de grenzen van technologie steeds verder opgerekt worden, is het cruciaal om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Sociale technologie en digitale innovatie zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Tim van der Wiel neemt je mee op een reis door de wereld van sociale media, influencers en de enorme potentie van digitale platforms. Van de basics tot geavanceerde strategieën, hij dekt het hele spectrum. Zijn lezingen zijn een must voor iedereen die wil begrijpen hoe je online bereik kunt omzetten in concrete waarde.

Tim van der Wiel inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Tim van der Wiel is eenvoudig en transparant, ontworpen om eventplanners te ontzorgen. Neem contact op via Quality Bookings, en je wordt direct verbonden met Tim zonder tussenpersonen. Binnen 24 uur ontvang je een scherpe offerte en ons team helpt je om alle details rond je boeking te finetunen. Met de boekingsgarantie van Quality Bookings kun je met vertrouwen je evenement plannen, wetende dat de lezing van Tim van der Wiel een gegarandeerde succesfactor is.

Biografie van Tim van der Wiel

Gedreven door een ondernemersgeest en een passie voor innovatie, is Tim van der Wiel een voorbeeld van een nieuwe generatie ondernemers die de digitale wereld stormenderhand veroveren. Geboren in een familie waar ondernemen de norm was, ontwikkelde hij al vroeg een fascinatie voor technologie en innovatie. Zijn ambitie reikte van astronaut tot uitvinder; van het bouwen van unieke LEGO-creaties tot het verkennen van de mogelijkheden van het internet.

+ lees meer

Deze vroege interesse in technologie werd versterkt toen hij in aanraking kwam met sociale media. In een tijdperk waar Twitter gedomineerd werd door jongeren en Hyves nog een begrip was, zag Tim van der Wiel een kans die hij met beide handen aangreep. Hij begon met het vertalen van populaire tweets uit Amerika en lanceerde zijn eigen account, wat uitgroeide tot een netwerk met meer dan een miljoen volgers. Zijn natuurlijke talent voor content creatie en zijn intuïtieve begrip van wat zijn leeftijdsgenoten wilden lezen, zorgden voor een explosieve groei.

Deze vroege ervaringen vormden de basis voor wat later GoSpooky zou worden, een agentschap dat de weg wijst in de snel veranderende wereld van sociale media. Samen met zijn compagnon Liam Tjoa, die hij ontmoette via een Facebook-forum, zag hij de kans om bedrijven te helpen hun plek te vinden in het sociale media landschap.

De weg naar succes was niet zonder obstakels. Het duo ondervond de gebruikelijke groeipijnen van elke start-up: van het uitdagen van traditionele bedrijfsmodellen tot het begrijpen van hun eigen waarde in een competitieve markt. Hun eerste grote campagne voor Lowlands was een keerpunt, waarbij ze de kracht van user-generated content bewezen door bezoekers hun eigen verhaal te laten vertellen via sociale media. Dit succes opende deuren en liet de wereld zien wat GoSpooky kon betekenen voor grote merken.

Door de jaren heen heeft Tim van der Wiel zijn bedrijf zien groeien tot een toonaangevende speler op het gebied van social media en sociale technologie, met een indrukwekkende klantenlijst van Fortune 500-bedrijven. Zijn kracht ligt in het vertalen van complexe technologische mogelijkheden naar begrijpelijke en uitvoerbare strategieën voor zijn klanten. Hij begrijpt de taal van zowel ontwikkelaars als marketeers en weet als geen ander hoe je een brug slaat tussen technologie en commercie.

Zijn perfectionisme maakt hem gedreven, maar hij is geen control freak. Tim van der Wiel gelooft in de kracht van samenwerking en het omringen met mensen die expert zijn in hun vakgebied. Door zichzelf continu te vervangen en te focussen op zijn sterktes, heeft hij GoSpooky laten uitgroeien tot een bedrijf waar meer dan honderd mensen werken en waar innovatie en creativiteit hand in hand gaan.

Als spreker brengt Tim van der Wiel niet alleen zijn verhaal, maar deelt hij ook de lessen die hij heeft geleerd op zijn reis als ondernemer. Van het opbouwen van sociale media platformen tot het leiden van een succesvolle onderneming, zijn lezingen zijn doordrenkt van persoonlijke anekdotes en praktische inzichten. Hij inspireert, motiveert en geeft de tools om de digitale wereld te omarmen en te gebruiken als een kracht voor groei en innovatie.

Met Tim van der Wiel haal je een spreker in huis die de digitale toekomst niet alleen voorspelt, maar deze ook vormgeeft. Zijn unieke visie op sociale technologie en zijn bewezen track record maken hem een niet te missen spreker voor elk evenement dat streeft naar vooruitgang en succes in het digitale tijdperk. Boek hem nu via Quality Bookings voor een onvergetelijke en leerzame ervaring.

Meer informatie & boekingen

Tim van der Wiel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Tim van der Wiel
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers