20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Maarten van Rossem

Maarten van Rossem als spreker boeken

Maarten van Rossem is uw ultieme keuze als u op zoek bent naar een spreker die niet alleen intellectuele waarde toevoegt aan uw evenement, maar ook een kritische en humoristische noot heeft. Als Nederlands meest vooraanstaande historicus en Amerikaans deskundige staat Van Rossem bekend om zijn scherpe en vaak onorthodoxe analyses. Of het nu gaat om de nuances van de Amerikaanse politiek of om de complexiteit van de internationale betrekkingen, hij weet zijn publiek altijd te boeien en aan het denken te zetten. Deze pagina neemt je mee door zijn wereld: zijn expertise, hoe je hem kunt boeken en een kijkje in zijn rijke biografie.

Maarten van Rossem

Prominente historicus

In een wereld waar informatie sneller stroomt dan ooit en waar ‘fake news’ een constante dreiging vormt, biedt Maarten van Rossem een verademing met zijn doordachte en goed geïnformeerde lezingen. Zijn expertise strekt zich uit van de politieke geschiedenis van de VS tot de huidige maatschappelijke kwesties, waarbij hij altijd de diepere lagen blootlegt. Van Rossem leidt zijn publiek door een labyrint van historische en actuele gebeurtenissen met een heldere en vaak verrassende analyse. Hij behandelt thema’s zoals de technologische revolutie, modern populisme en niet te vergeten de Amerikaanse presidentsverkiezingen, die hij met een ongeëvenaarde kennis en scherpzinnigheid belicht.

Maarten van Rossem inhuren voor een lezing

Het boeken van Maarten van Rossem voor jouw event is een proces dat wij bij Quality Bookings hebben geperfectioneerd. Met direct contact met meer dan 1070 sprekers en de garantie van een scherpe offerte binnen 24 uur, nemen we alle zorgen uit handen. Of het nu gaat om een inhoudelijk seminar, een groot congres of een intieme bijeenkomst, wij zorgen ervoor dat het boekingsproces soepel en zorgeloos verloopt. Van Rossem’s agenda is vaak vol, maar met onze boekingsgarantie verzekeren we je van zijn aanwezigheid op jouw podium.

Biografie 

Geboren op 24 oktober 1943, groeide Maarten van Rossem op in een gezin waar wetenschap en kunst hand in hand gingen. Van de kinderwagen in de achtertuin tijdens een bombardement tot een buitenbeentje op school, van Rossem heeft een rijkdom aan levenservaring die doorklinkt in zijn verhalen. Zijn tocht door de academische wereld, met een cum laude afstuderen en een indrukwekkende carrière als hoogleraar moderne geschiedenis, weerspiegelt zijn diepgaande kennis en passie voor het vak.

Als commentator is van Rossem vaak te zien geweest op radio en televisie, waar hij met zijn kenmerkende stem en uitgesproken meningen de kijker weet te raken. Zijn kritische, maar altijd onderbouwde kijk op de gebeurtenissen en zijn relativering van de natuur maken hem tot een unieke stem in het publieke debat.

Maartens biografie is niet alleen gevuld met academische prestaties en media-optredens, maar ook met persoonlijke anekdotes die hem menselijk en benaderbaar maken. Zijn jeugd, zijn familie, zijn overleving van een oorlogsbomaanslag en zijn avonturen als student; Het zijn de verhalen die Maarten van Rossem tot een spreker maken die niet alleen informeert, maar ook inspireert en entertaint.

Boek Maarten van Rossem nu via Quality Bookings en verzeker jezelf van een lezing die nog lang na zal echoën in de hoofden van je publiek. Met onze ervaring en expertise vinden we altijd de beste match voor jouw evenement.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Maarten van Rossem

Schrijf een review

Video met Maarten van Rossem

Meer informatie & boekingen

Maarten van Rossem inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Maarten van Rossem
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers