Uitgebreide expertise

Maarten van Rossem heeft een brede interesse en een zeer uitgebreide expertise op diverse gebieden, waaronder nationale en internationale politiek, Europa, de ontwikkeling van Nederland en de Verenigde Staten. Zijn kijk op de wereld is gevormd door zijn vak en hij steekt zijn mening over ontwikkelingen niet onder stoelen of banken. Door zijn nuchtere houding en relativerende kijk op zaken, weet hij altijd een reactie teweeg te brengen bij het publiek.

In de media

Regelmatig verschijnt Van Rossem als tafelgast bij ‘De Wereld Draait Door’ en Pauw en Witteman’. In de zomer van 2013 is hij vervangend gastheer bij ‘Knevel en Van den Brink’. Hij schreef meer dan twintig boeken over zeer uiteenlopende onderwerpen. Sinds 2008 is er het tijdschrift ‘Maarten!’ waarin hij commentaar geeft op de actualiteit. Ook maakt hij hier analyses van. Dat het magazine populair is blijkt wel uit het feit dat deze aanvankelijk als eenmalige parodie op glossy’s werd uitgegeven, maar inmiddels tweemaandelijks verschijnt in een oplage van tienduizenden exemplaren.

Uniek stempel

Als presentator, spreker of dagvoorzitter drukt Van Rossem zijn unieke stempel op de bijeenkomst. Zijn aanwezigheid brengt mensen absoluut in beweging. Er wordt wel eens over hem gezegd ‘Maarten, you love him or hate him’ maar zijn uitgebreide kennis en diepgaande betrokkenheid zijn onbetwist.

Wilt u Maarten van Rossem inhuren voor uw congres of seminar? Neem dan gerust contact op met één van onze accountmanagers voor meer informatie.

© Quality Bookings – Almere

Maarten van Rossem spreekt graag over:

Maarten van Rossem boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Maarten van Rossem. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21