20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Maarten van Rossem - Prominente historicus

Maarten van Rossem Prominente historicus

Maarten van Rossem als spreker boeken

Wanneer je op zoek bent naar een spreker die je evenement niet alleen een intellectuele meerwaarde geeft, maar ook een kritische en humoristische noot, dan is Maarten van Rossem jouw ultieme keuze. Als Nederlands meest prominente historicus en Amerika-deskundige staat van Rossem bekend om zijn scherpe en vaak onorthodoxe analyses. Of het nu gaat om de nuances van de Amerikaanse politiek of de complexiteit van internationale relaties, hij weet zijn publiek altijd te boeien en aan het denken te zetten. Deze pagina neemt je mee door zijn wereld: zijn expertise, hoe je hem kunt boeken en een blik in zijn rijke biografie.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Maarten van Rossem
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Maarten van Rossem

Over de expertise van Maarten van Rossem

In een wereld waar informatie sneller stroomt dan ooit en waar ‘fake news’ een constante dreiging vormt, biedt Maarten van Rossem een verademing met zijn doordachte en goed geïnformeerde lezingen. Zijn expertise strekt zich uit van de politieke geschiedenis van de VS tot de huidige maatschappelijke kwesties, waarbij hij altijd de diepere lagen blootlegt. Van Rossem leidt zijn publiek door een labyrint van historische en actuele gebeurtenissen met een heldere en vaak verrassende analyse. Hij behandelt thema’s zoals de technologische revolutie, modern populisme en niet te vergeten de Amerikaanse presidentsverkiezingen, die hij met een ongeëvenaarde kennis en scherpzinnigheid belicht.

Maarten van Rossem inhuren voor een lezing

Het boeken van Maarten van Rossem voor jouw event is een proces dat wij bij Quality Bookings hebben geperfectioneerd. Met direct contact met meer dan 1070 sprekers en de garantie van een scherpe offerte binnen 24 uur, nemen we alle zorgen uit handen. Of het nu gaat om een inhoudelijk seminar, een groot congres of een intieme bijeenkomst, wij zorgen ervoor dat het boekingsproces soepel en zorgeloos verloopt. Van Rossem’s agenda is vaak vol, maar met onze boekingsgarantie verzekeren we je van zijn aanwezigheid op jouw podium.

Biografie 

Geboren op 24 oktober 1943, groeide Maarten van Rossem op in een gezin waar wetenschap en kunst hand in hand gingen. Van de kinderwagen in de achtertuin tijdens een bombardement tot een buitenbeentje op school, van Rossem heeft een rijkdom aan levenservaring die doorklinkt in zijn verhalen. Zijn tocht door de academische wereld, met een cum laude afstuderen en een indrukwekkende carrière als hoogleraar moderne geschiedenis, weerspiegelt zijn diepgaande kennis en passie voor het vak.

+ lees meer

Als commentator is van Rossem vaak te zien geweest op radio en televisie, waar hij met zijn kenmerkende stem en uitgesproken meningen de kijker weet te raken. Zijn kritische, maar altijd onderbouwde kijk op gebeurtenissen en zijn relativerende natuur maken hem tot een unieke stem in het publieke debat.

Zijn biografie is niet alleen gevuld met academische prestaties en media-optredens, maar ook met persoonlijke anekdotes die hem menselijk en benaderbaar maken. Zijn jeugd, zijn familie, zijn overleving van een oorlogsbombardement en zijn avonturen als student; het zijn de verhalen die Maarten van Rossem tot een spreker maken die niet alleen informeert, maar ook inspireert en entertaint.

Boek Maarten van Rossem nu via Quality Bookings en verzeker jezelf van een lezing die nog lang na zal echoën in de hoofden van je publiek. Met onze ervaring en expertise vinden we altijd de beste match voor jouw evenement.

Meer informatie & boekingen

Maarten van Rossem inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Maarten van Rossem
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers