20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Joyce de Ruiter - Hoe wendbaar ben jij?

Joyce de Ruiter Hoe wendbaar ben jij?

Joyce de Ruiter als spreker boeken

Wanneer u op zoek bent naar een spreker die niet alleen inspireert maar ook een uniek perspectief biedt, dan is Joyce de Ruiter de perfecte keuze voor uw evenement. Met haar indrukwekkende achtergrond en ervaringen biedt Joyce een verhaal dat zowel ontroerend als motiverend is. Als expert op het gebied van verandermanagement en veerkracht, geeft ze inzichten die iedereen kunnen helpen bij het navigeren door veranderingen in zowel persoonlijke als professionele omgevingen. Het boeken van Joyce als gastspreker betekent een garantie voor een diepgaande, boeiende en inspirerende sessie.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Joyce de Ruiter
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Joyce de Ruiter

Over verandermanagement en veerkracht

Verandermanagement en veerkracht zijn cruciale thema’s in de hedendaagse snel veranderende wereld. Joyce de Ruiter belicht deze onderwerpen op een unieke manier, met lessen uit haar eigen leven en carrière. Haar lezingen over deze thema’s raken aan belangrijke onderwerpen zoals het omgaan met onverwachte uitdagingen, het aanpassen aan nieuwe situaties en het ontwikkelen van persoonlijke veerkracht. Joyce biedt praktische tips en strategieën die toepasbaar zijn in zowel het persoonlijke leven als in de zakelijke wereld. Haar benadering is niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waardoor het een uitstekende keuze is voor organisaties die op zoek zijn naar een spreker die echt impact maakt.

Joyce de Ruiter inhuren voor een lezing

Het inhuren van Joyce de Ruiter voor een lezing is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Bij Quality Bookings streven we ernaar om het boekingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. De eerste stap is het contact opnemen met ons team om uw wensen en de details van het evenement te bespreken. Vervolgens zorgen wij voor een snelle offerte en assisteren we u bij elke stap van het proces. Met onze all-inclusive tarieven en uitgebreide support garanderen we een soepele ervaring en tevredenheid. Joyce de Ruiter is flexibel in haar onderwerpen en aanpak, waardoor we kunnen zorgen voor een lezing die perfect aansluit bij uw behoeften.

Biografie van Joyce de Ruiter

Joyce de Ruiter is een inspirerende figuur wiens levensverhaal velen raakt en motiveert. Op jonge leeftijd kreeg Joyce te horen dat ze een zeldzame genetische aandoening had, waardoor ze haar gehoor en zicht zou verliezen. Deze diagnose heeft haar leven op vele manieren beïnvloed, maar het heeft haar niet weerhouden om een succesvolle carrière op te bouwen en een bron van inspiratie te worden voor velen.

+ lees meer

Joyce heeft een achtergrond in communicatie en heeft gewerkt in verschillende sectoren voordat ze besloot om haar ervaringen en inzichten te delen als professioneel spreker. Haar reis van het omgaan met deze ingrijpende verandering in haar leven tot het worden van een expert op het gebied van verandermanagement en veerkracht is zowel uniek als inspirerend. Ze gebruikt haar persoonlijke verhaal om anderen te leren hoe ze veerkracht kunnen ontwikkelen en positief kunnen omgaan met veranderingen.

Haar lezingen zijn niet alleen gebaseerd op haar persoonlijke ervaringen, maar ook op uitgebreid onderzoek en kennis op het gebied van verandermanagement. Joyce heeft een talent voor het overbrengen van haar boodschap op een manier die zowel begrijpelijk als motiverend is. Haar vermogen om diepe emotionele verbindingen te maken met haar publiek maakt haar lezingen onvergetelijk.

Naast haar werk als spreker is Joyce ook actief als auteur en adviseur. Ze heeft meerdere publicaties op haar naam staan waarin ze dieper ingaat op de thema’s van haar lezingen. Haar advieswerk richt zich op het helpen van organisaties en individuen bij het navigeren door veranderingen en het ontwikkelen van veerkrachtige strategieën.

Met haar indrukwekkende achtergrond, diepgaande kennis en inspirerende persoonlijkheid, is Joyce de Ruiter een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een spreker die niet alleen informeert, maar ook inspireert en motiveert. Haar verhaal en de lessen die ze deelt, hebben de kracht om perspectieven te veranderen en mensen te motiveren om hun eigen uitdagingen op een positieve manier aan te gaan.

Meer informatie & boekingen

Joyce de Ruiter inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Joyce de Ruiter
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers