Info & boekingen
Spreker Joyce de Ruiter - Hoe wendbaar ben jij?

Joyce de Ruiter Hoe wendbaar ben jij?

Joyce de Ruiter als spreker boeken

Op haar zestiende kreeg Joyce een diagnose die haar toekomstperspectief ingrijpend veranderde: “je wordt doof én blind”. Langzaam verliest ze haar twee zintuigen waarmee ze communiceert en zelfstandig kan functioneren. Ze leeft in een continu veranderproces met de keuze: hoe ga ik hier mee om? Ondanks alles ziet Joyce de wereld positief, want zoals zij zelf zegt: “Ik hoef niet te kunnen zien om een visie te hebben én ik hoef niet te kunnen horen om gehoord te worden.”

Veranderingen krijgen we allemaal op ons pad en doen een enorm beroep op onze persoonlijke wendbaarheid.
Kies je ervoor om je te laten leiden door angst en vast te willen houden aan het oude vertrouwde? Of zie jij momenten van verandering als een kans om van te leren en te groeien?
Kortom: hoe wendbaar ben jij?.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Joyce de Ruiter
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Joyce de Ruiter

Als spreker is Joyce een autoriteit op het gebied van wendbaarheid en veerkracht in tijden van verandering. Ze deelt haar prachtige levensverhaal met haar beste persoonlijke inzichten gecombineerd met de psychologie van veranderen.
Zo houdt zij live of tijdens webinars op verrassende wijze én met een vleugje humor wekelijks honderden professionals, managers, ondernemers en hun medewerkers dezelfde spiegel voor: onderuit of vooruit?

Haar toehoorders ontdekken dat iedere verandering de voedingsbodem en katalysator kan zijn voor toekomstige kansen en successen.

De angst en weerstand voor verandering wordt omgezet in een wendbare mindset om veranderingen die men mogelijk als een bedreiging ervaart anders te bekijken en te zien als groeikansen.

Joyce is naast spreker ook ambassadeur van Stichting Ushersyndroom en auteur van o.a. ‘Niet horen Niet zien Niet zwijgen’. Een prachtig autobiografisch verhaal over levenshaast, de zoektocht naar dealen met het continue veranderproces en de groeiende overtuiging dat ze de wereld iets te vertellen heeft. Want dat ze straks niet meer kan horen of zien, hoeft niet te betekenen dat ze ook zal zwijgen.

In haar boek heeft Joyce ook diverse songteksten opgenomen die veel voor haar betekenen en prachtig aansluiten op haar verhaal. Indien gewenst kan de lezing van Joyce worden aangevuld met een zangeres die onder muzikale begeleiding van een gitarist fragmenten van deze nummers zingt.
Impact, beleving en kippenvel gegarandeerd!

Joyce verzorgt ook (persoonlijke) leiderschapssessies waarbij haar lezing wordt uitgebreid met een interactieve video-opdracht. Het resultaat: een tastbaar startpunt voor het ontwikkelen van ieders individuele visie op z’n eigen rol en tevens reminder voor de realisatie ervan.
Dit kan voor zowel voor professionals als voor leidinggevenden op maat worden ontwikkeld.

Joyce is ook te boeken voor een webinar: Hoe ontwikkel je een wendbare mindset?
Veranderingen zullen er altijd zijn, dat verandert nooit. Er wordt meer dan ooit een enorm beroep op onze wendbaarheid gedaan. En daarmee ook op onze mindset… Hoe ga je daar mee om?

Joyce de Ruiter neemt je vanuit haar eigen professionele studio mee in haar persoonlijke verhaal. Ze gaat namelijk steeds slechter horen en zien waardoor zij op dagelijkse basis met veranderingen te dealen heeft. Ze deelt de beste inzichten uit de psychologie die helpen in het ontwikkelen van een wendbare mindset. Ze vertelt onder andere over de taken die we hebben te vervullen om een verandering te kunnen accepteren en integreren, opblaasbare ballen, hoe een blij brein je helpt in jouw wendbaarheid en of geluk een keuze is. Maar ook over een dominante growth mindset en hoe je deze kunt ontwikkelen.
Een persoonlijk en interactief verhaal, met professioneel vormgegeven visuals en vol praktische inzichten die je direct in de praktijk kunt toepassen.
Gegarandeerd dat jouw team én jij jouw (digitale) deur weer geïnspireerd binnenlopen!

Daarnaast is zij ambassadeur van Stichting Ushersyndroom en auteur van o.a. ‘Niet horen Niet zien Niet zwijgen’. Een autobiografisch verhaal over levenshaast en de zoektocht naar het ontwikkelen van haar mindset in het dealen met het continue veranderproces waar zij in leeft.

Referenties
Als je Joyce als spreker uitnodigt weet je een ding zeker: haar verhaal en presentatie maken van begin tot eind diepe indruk. Zelden een uur meegemaakt met zoveel impact en waarde!
Hilbert de Vries – Bestuursvoorzitter | SSOE

Niet eerder in mijn ruim 30 jaar bedrijfservaring zo’n indrukwekkende en relevante presentatie gehoord of gezien. Weet zeker dat niemand van de aanwezigen dit verhaal zal vergeten en ben ervan overtuigd dat zowel ons bedrijf als iedere toehoorder hier iets goeds mee kan doen in de toekomst.
Mark de Witte – CEO | De Kuyper

Met haar persoonlijke en professionele aanpak, hét voorbeeld van wendbaarheid en weerbaarheid. Een bron van inspiratie voor managers en medewerkers in een veranderende wereld!
Simone Astrid Jonker – Director Human Resources | Port of Rotterdam

Yesterday, we brought together over 90 of our worldwide operating ProQRians for an online seminar on ‘change’ led by Joyce de Ruiter. In a very elegant and upmost innovate way, Joyce teached us how to master a mindset needed to embrace change and how to overcome managerial obstacles hampering transformations. All of us were captivated and inspired by Joyce. Everyone has a story to tell, but definitely not one like hers!
Marc Hogenbirk – Director Digital Health Technologies | ProQR

Joyce is een doorzetter, ambitieus en inspirerend. Je blijft luisteren en gaat mee in haar energie. Ze laat je stilstaan en beseffen wat echt belangrijk is.
Florien de Nijs – Chief HR Officer | Exact

De manier waarop Joyce het team geïnspireerd heeft was fenomenaal. Wat ik het meest gewaardeerd heb in onze samenwerking is dat Joyce graag meedenkt in het bereiken van ons doel. De ideeën vlogen over de tafel en een echte “can-do” attitude was daarbij van grote impact. De eind evaluatie van haar sessie was ontzettend goed met een 4.8 uit 5.
Jelle Kleijn – Medical Affairs Lead | Amgen

Met een sterk persoonlijk verhaal is Joyce zeer goed in staat mensen te inspireren en na te laten denken over hoe wendbaar zij zijn en over hoe zij eigen ervaringen mee kunnen nemen in het leiderschap dat ze willen tonen. Eerlijk, helder, inspirerend en persoonlijk! Een hele fijne bijdrage waarvan de impact bij de deelnemers nog lang zichtbaar zal zijn.
Maarten Janssen – Programmamanager | Erasmus Centrum voor zorgbestuur

Joyce heeft ons op een ongelofelijke manier geïnspireerd. Iedereen beleefde haar authenticiteit en kwetsbaarheid, maar ook moed en kracht. Iedereen zal zich deze voordracht altijd blijven herinneren en hierdoor proberen om het slachtofferschap wat los te laten. Dank je Joyce, je was geweldig.
Rik Claes – CEO | Benedenti Group

Meer informatie & boekingen

Joyce de Ruiter inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Joyce de Ruiter
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers