20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Lars Sørensen - Dagvoorzitterschap

Lars Sørensen als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een energieke, interactieve en dynamische spreker voor je evenement, dan is Lars Sørensen de perfecte keuze. Lars staat bekend als de meest interactieve dagvoorzitter van Nederland en weet als geen ander hoe hij een zaal in beweging kan zetten en verbinding kan creëren tussen sprekers, deelnemers, inhoud en vorm. Op deze pagina lees je alles over Lars Sørensen en wat hij voor jouw evenement kan betekenen.

Lars Sørensen

Dagvoorzitterschap

Over maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een steeds belangrijker thema in de zakenwereld. Organisaties en bedrijven realiseren zich dat ze een rol kunnen spelen in het aanpakken van grote maatschappelijke uitdagingen zoals armoede, klimaatverandering en ongelijkheid. Lars Sørensen is een expert op het gebied van MVO en kan je alles vertellen over de stappen die je organisatie kan nemen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Lars spreekt onder andere over de Sustainable Development Goals (SDG’s), creativiteit in het bedrijfsleven en de nieuwste trends in MVO.

Lars Sørensen inhuren voor een lezing

Het boekingsproces bij Quality Bookings is eenvoudig en transparant. Als je Lars Sørensen wilt inhuren voor een lezing, volg je deze stappen:

 1. Neem contact op met Quality Bookings en geef aan dat je Lars Sørensen wilt boeken.
 2. Bespreek je wensen en de details van het evenement met een van onze ervaren boekingsagenten.
 3. Ontvang binnen 24 uur een scherpe offerte.
 4. Als alles naar wens is, bevestig je de boeking en maken we alle afspraken in orde.
 5. Met onze boekingsgarantie ben je bovendien verzekerd van een succesvol evenement.

Biografie van Lars Sørensen

Lars Sørensen is een echte duizendpoot. Naast dagvoorzitter is hij ook presentator, spreker en ondernemer. Lars heeft meer dan 10 jaar ervaring in de evenementenbranche en presenteert jaarlijks op zo’n 80 tot 100 events in binnen- en buitenland. In zijn lezingen deelt hij bijzondere verhalen over inspirerende helden die anders durfden te denken en de stap maakten van dromen naar doen.

+ lees meer

Lars is oprichter van de SDG supportersclub en zet zich in om organisaties en bedrijven te helpen bij het realiseren van de Sustainable Development Goals. Deze 17 doelen zijn in 2015 opgesteld door de Verenigde Naties met als doel om voor 2030 een aantal grote maatschappelijke uitdagingen aan te pakken, zoals armoede, ongelijkheid en klimaatverandering.

Naast zijn werk voor de SDG supportersclub is Lars ook een MVO trendwatcher en deelt hij zijn inzichten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Lars heeft onder andere gewerkt voor grote organisaties als ADOBE, ING, KVK en Accenture.

Met zijn energieke en interactieve stijl weet Lars Sørensen een zaal in beweging te krijgen en mensen te inspireren om anders te durven denken en te handelen. Hij is dan ook een veelgevraagd spreker op evenementen in Nederland en daarbuiten.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
 • Snel contact met Lars Sørensen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Meer informatie & boekingen

Lars Sørensen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Lars Sørensen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers