20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
René Boender

René Boender als spreker boeken

Rene Boender is de persoon die je zoekt wanneer je op zoek bent naar een inspirerende spreker die je evenement naar een hoger niveau tilt. Rene is niet alleen een veelgevraagde spreker in Nederland, maar ook internationaal is hij een bekend gezicht op podia en symposia. In deze tekst kom je meer te weten over de onderwerpen waarover Rene spreekt, zijn biografie en hoe je hem kunt boeken voor een lezing.

René Boender

Trendwatcher & Futurist

René Boender is als brain-agent betrokken bij de meest uiteenlopende projecten van zeer prestigieuze merken over de gehele wereld. Hij is auteur van de bestsellers Great to Cool en Cool is Hot, de uitvinder van de 3″12″ Eternity wet, de nieuwe ROI opvatting en geeft graag braincandies met een bite door. Ook gelooft hij dat alles staat of valt met de kracht van communicatie en biedt een fontein van ideeën. Hij inspireert vele ‘captains of industry’ één op één en vertelt alles over (BtB) consumenten contact. Social media, Twitter, Facebook hebben geen geheimen meer na zijn keynote. Hij geeft een toelichting op wat was, maar – belangrijker – op wat gaat komen: Generatie Z. De Generatie die niet wil delen, maar wel kan vermenigvuldigen.

Biografie van René Boender

René Boender ontdekt al als kind zijn passie voor de wereld van marketing en reclame. Op twintigjarige leeftijd start hij zijn carrière bij het Amerikaanse McCann en drukt hier zijn stempel op campagnes van onder andere Goodyear, Ola, Coca-Cola en Nestlé. Hij maakt in het buitenland snel furore als nieuw business director en wordt in 1986 zelfs uitgeroepen tot ‘Rainmaker on Madison Avenue’.

Enkele jaren later besluit hij terug te keren naar zijn wortels. Hij gaat in zijn vertrouwde functie als new business director aan de slag bij McCann Amsterdam en is ook hier verantwoordelijk voor grote accounts als Hennes & Mauritz, Iglo/Ola, L’Oréal, Black & Decker en Isover. Steeds meer bedrijven informeren in deze tijd naar zijn beschikbaarheid als spreker en willen hem inhuren voor een lezing of presentatie.

René Boender inhuren als spreker of dagvoorzitter

Na een kort uitstapje naar Londen en daarna een partnerschap bij Catchline, kiest René Boender in 1991 voor het oprichten van zijn eigen bureau BBCW/Y&R. Hij verzorgt hiermee succesvolle campagnes voor aansprekende klanten als Wehkamp, Maaslander Kaas, KNGF, Super de Boer en Hans Anders. In 2000 wordt BBCW/Y&R uitgeroepen tot bureau van het jaar.

Ook buiten de landsgrenzen behaalt de marketingman in hart en nieren wederom successen. Hij stuwt merken als Danone, United Airlines en Sony tot grote hoogten en steeds meer bedrijven boeken hem als dagvoorzitter of spreker voor het geven van een lezing of gastcollege. Daarnaast gaat hij aan de slag als auteurs: bekende titels als Great to Cool, Cool is Hot en Generatie Z en Generatie Z – The next level verschijnen van zijn hand.

Spreker en dagvoorzitter René Boender boeken voor een presentatie

Wanneer je op zoek bent naar een inspirerende en ervaren spreker, is René Boender de ideale keuze. Met zijn jarenlange ervaring in de marketing- en reclamewereld, weet hij als geen ander hoe belangrijk communicatie is voor het succes van een bedrijf of evenement. René Boender is niet alleen een boeiende spreker, maar ook een echte trendsetter die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. In deze pagina lees je alles over wat René Boender te bieden heeft als spreker en waarom hij de perfecte keuze is voor jouw evenement.

Over marketing en reclame

René Boender is een expert op het gebied van marketing en reclame. Met zijn ervaring bij grote internationale bedrijven zoals Apple, Philips en Coca-Cola, weet hij precies wat er nodig is om een merk succesvol te maken. Tijdens zijn lezingen deelt hij zijn kennis en inzichten over de laatste trends en ontwikkelingen in de marketingwereld. Hij behandelt onderwerpen als leiderschap, veranderingen, trends en innovaties, en geeft praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt. Kies je voor René Boender als spreker, dan kies je voor een boeiende lezing die je inzicht geeft in de wereld van marketing en reclame.

René inhuren voor een lezing

Het inhuren van René Boender voor een lezing is heel eenvoudig. Via Quality Bookings neem je direct contact op met René Boender en bespreek je samen de mogelijkheden voor jouw evenement. Of je nu op zoek bent naar een keynote speaker, een workshop-booster of een brain-agent voor een marketing audit, René Boender is van alle markten thuis. Met meer dan 19 jaar ervaring in spreker management, zorgt Quality Bookings ervoor dat je altijd de beste match hebt voor jouw evenement. Binnen 24 uur ontvang je een scherpe offerte en boekingsgarantie is ook mogelijk.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over René Boender

"Bent u op zoek naar een uniek persoon die uw bedrijf een ECHTE turboboost kan geven, dan is René de man. Geen twijfel daarover. Bent u op zoek naar iemand om uw seminarie op te fleuren? Je hebt geluk als je René kunt contracteren!"

― Teun Boekee

"Rene is in mijn gedachten sinds ik een seminar heb bijgewoond. Ik vroeg hem om advies en nu stroom ik. Het is geweldig om te ervaren dat een paar mindsets zoveel verandering kunnen betekenen! Daarom bedank ik hem!"

― Niels Hoogeweg

"René Boender is een fijne collega in het internationale sprekerscircuit. Zijn boeken 'Great to Cool' en 'Generation Z' zijn praktijkgericht, inspirerend, praktisch en leuk. René is een marketinggenie en begrijpt de kunst om het publiek te beïnvloeden en hen te stimuleren hun leven echt naar het volgende niveau te tillen dat ze verdienen en kunnen bereiken, als ze de juiste acties ondernemen. Het is altijd een oprecht genoegen om met René samen te werken en ik kan zijn uitstekende diensten van harte bij u aanbevelen. Robert Benninga (benninga@mindpower.nl)"

― Robert Benninga
Schrijf een review

Video met René Boender

Meer informatie & boekingen

René Boender inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met René Boender
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers