20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Edino van Dorsten

Edino van Dorsten als spreker boeken

Edino van Dorsten biedt een lezing die diep ingaat op thema’s als veerkracht, identiteit, keuzevrijheid en overleven, thema’s die resoneren met ieders persoonlijke en professionele leven. Edino’s verhaal is uniek en inspirerend, en tijdens zijn lezingen maakt hij een krachtige verbinding met universele ervaringen die we allemaal delen. Hij neemt zijn publiek mee op een reis door zijn leven, van de gesloten wereld binnen een sekte tot de uitdagingen en triomfen van het vinden van zijn plaats in de buitenwereld.

Edino van Dorsten

Veerkracht inspirator

Edino’s benadering is chronologisch en omvattend, waarbij hij niet alleen zijn tijd binnen het gezin en de sekte belicht, maar ook zijn ervaringen daarna, zoals de worstelingen en overwinningen in de maatschappij. Hij deelt hoe hij zichzelf opnieuw vond en uiteindelijk zijn weg vond naar een positief en bevredigend leven. Deze lezing is niet alleen een verhaal van strijd, maar ook van hoop en positiviteit, een aspect dat Edino in alle facetten van zijn leven benadrukt.

Wat opdrachtgevers zeggen over Edino van Dorsten

Opdrachtgevers prijzen Edino van Dorsten voor zijn vermogen om authentieke, betrokken en diepgaande gesprekken te voeren. Zijn lezingen worden ingezet bij diverse evenementen, variërend van educatieve seminars tot bedrijfstrainingen, waar zijn verhalen over overleven en zelfontdekking een krachtige boodschap overbrengen. Zijn interactieve stijl en de mogelijkheid om persoonlijke verhalen te koppelen aan universele thema’s worden zeer gewaardeerd door organisatoren van congressen en evenementen.

Over veerkracht en identiteit

De lezingen van Edino van Dorsten richten zich op de essentiële levenslessen over veerkracht en identiteit. Deze onderwerpen zijn cruciaal voor iedereen die persoonlijke of professionele uitdagingen het hoofd moet bieden. Edino behandelt onderwerpen die iedereen aangaan, van het maken van moeilijke keuzes tot het navigeren door complexe sociale landschappen. Hij biedt inzichten en strategieën die helpen om obstakels te overwinnen en veerkracht te ontwikkelen, essentieel voor persoonlijke groei en succes.

Edino van Dorsten inhuren voor een lezing

Het boeken van Edino van Dorsten voor een lezing is een gestroomlijnd proces dat begeleid wordt door ervaren professionals. Het team van Quality Bookings staat klaar om u door het proces te leiden, van de eerste aanvraag tot de dag van het evenement. Onze All-Inclusive tarieven, snelle offerte service en uitgebreide ondersteuning garanderen een zorgeloze ervaring. Met 20 jaar expertise en een tevredenheidsgarantie, streven we naar een naadloze samenwerking en een inspirerende lezing.

Biografie van Edino van Dorsten

Edino van Dorsten is geboren als één van de negen kinderen in een geïsoleerde boerderij in Ruinerwold, waar hij een groot deel van zijn jeugd in afzondering doorbracht. Zijn ervaringen kwamen pas aan het licht toen de situatie in 2019 publiekelijk werd onthuld, wat internationale aandacht trok. Na deze ingrijpende gebeurtenissen werkte Edino hard aan zijn persoonlijke herstel en groei, waarbij hij vele obstakels overwon. Zijn deelname aan de documentaire “Kinderen van Ruinerwold” en het winnen van de gouden Televizier-Ring in 2021 hielpen hem om zijn verhaal te delen en anderen te inspireren.

Zijn lezingen tonen zijn ongekende veerkracht en vermogen om positieve lessen te trekken uit zijn ervaringen. Edino’s verhaal is een getuigenis van de kracht van de menselijke geest en de mogelijkheid tot herstel en geluk na aanzienlijke tegenslagen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Edino van Dorsten

Schrijf een review

Video met Edino van Dorsten

Meer informatie & boekingen

Edino van Dorsten inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Edino van Dorsten
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers