Charlotte Labee

Charlotte Labee is niet alleen een begenadigd presentatrice maar ook een media-onderneemster in hart en nieren. Naast haar passie voor presenteren, is zij gedreven in het stimuleren en motiveren van ondernemers.

Model en presentatrice
Al heel jong doet Charlotte Labee modellenwerk en vliegt zij de hele wereld over. In 2008 wordt zij niet alleen verkozen tot Miss Universe Nederland, maar begint Charlotte ook haar presentatiecarrière bij Omroep Brabant. Niet veel later presenteert zij bij RTL 4 een lifestyle programma. Verder lanceert Charlotte verschillende magazines die ook internationaal succesvol zijn en een aantal prijzen in de wacht slepen. Naast haar werkzaamheden als bladenmaakster is zij betrokken bij PR en marketingcampagnes. In de loop der jaren heeft Charlotte zich gespecialiseerd in ‘lifestyle’, in de volle breedte.

Fris en professioneel
Charlotte Labee is een gepassioneerd presentatrice, die energie en inspiratie wil overbrengen aan haar publiek. Op een jonge, frisse manier wil zij inhoud geven en verstrekken. Met enige regelmaat neemt Charlotte het dagvoorzitterschap bij congressen voor haar rekening, maar zij treedt ook vaak op als spreker. Creatief en enthousiast meedenken met de opdrachtgever staat hoog in het vaandel bij Charlotte. Daarom hecht zij groot belang aan persoonlijk contact en begeleiding in het traject naar een goede presentatie. Of het nu gaat om een fashionshow of een congres, deze veelzijdige, professionele presentatrice legt de lat zeer hoog en wil steeds optimaal presteren. Dankzij haar ruime ervaring is zij in staat een goede sfeer te scheppen tijdens een evenement, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt en tot zijn recht komt. Charlotte presenteert op een vriendelijke, losse manier en communiceert laagdrempelig met het publiek, waarbij zij iedereen in zijn waarde laat.

Charlotte Labee spreekt graag over:

Charlotte Labee boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Charlotte Labee. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21