20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Humberto Tan Copyright foto: William Rutten

Humberto Tan als spreker boeken

Humberto Tan is de ideale keuze voor uw evenement als u op zoek bent naar een spreker die zowel inspirerend als ervaren is! Met zijn brede kennis en charismatische uitstraling weet Humberto Tan ieder publiek te boeien. Hij staat bekend om zijn expertise op het gebied van media, diversiteit en sport, waardoor hij een breed scala aan onderwerpen kan behandelen. Of het nu gaat om een ​​zakelijk congres, een educatief seminar of een inspirerende bijeenkomst, Humberto brengt elk onderwerp tot leven met zijn unieke inzichten en levendige vertelstijl.

Humberto Tan

Dagvoorzitter en ondernemer

Humberto Tan is een autoriteit op het gebied van media, diversiteit en sport. Deze onderwerpen zijn niet alleen actueel, maar ook van groot belang in onze hedendaagse samenleving. Met zijn achtergrond in de journalistiek en zijn ervaringen als presentator en sportcommentator, biedt Humberto Tan een uniek perspectief op deze thema’s. Zijn lezingen over media gaan in op de invloed van media op de maatschappij, de veranderende rol van journalistiek en de toekomst van media in een digitale wereld. Bij het onderwerp diversiteit benadrukt hij het belang van inclusiviteit en de rijkdom van culturele diversiteit. En op het gebied van sport deelt hij zijn passie en kennis, waarbij hij vaak verwijst naar sport als metafoor voor teamwork, leiderschap en doorzettingsvermogen.

Humberto Tan inhuren voor een lezing

Het boeken van Humberto Tan voor uw evenement is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring met Quality Bookings. Ons proces is ontworpen om u maximale ondersteuning en gemak te bieden. Zodra u contact opneemt, krijgt u binnen 24 uur een offerte. Ons all-inclusive tarief betekent dat er geen onverwachte kosten zijn. We bieden uitgebreide ondersteuning gedurende het hele proces, van boeking tot na de lezing. Met onze tevredenheidsgarantie en de gemiddelde beoordeling van 9,0 kunt u erop vertrouwen dat uw evenement met Humberto Tan een succes wordt.

Biografie van Humberto Tan

Humberto Tan, geboren op 26 oktober 1965 in Paramaribo, Suriname, is een veelzijdige Nederlandse televisiepresentator, sportjournalist en schrijver. Hij verhuisde op jonge leeftijd naar Nederland en studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn carrière in de media begon bij AVRO, waar hij verschillende radioprogramma’s presenteerde.

Zijn doorbraak op televisie kwam met programma’s zoals ‘RTL Nieuws’ en ‘Nederland 1’. Hij ontwikkelde al snel een reputatie als een scherpe en betrokken journalist. Humberto werd nog bekender door zijn werk als presentator van ‘RTL Late Night’, waar hij spraakmakende interviews hield en diverse onderwerpen behandelde. Zijn stijl kenmerkt zich door een combinatie van ernst en speelsheid, die hem in staat stelt om zowel luchtige als diepgaande gesprekken te voeren.

Naast zijn televisiewerk is Humberto Tan ook actief als schrijver en fotograaf. Hij heeft meerdere boeken gepubliceerd, waaronder ‘Het Surinaamse Legioen‘, over Surinaamse voetballers in Nederland, en ‘Rondom Tan‘, een bundeling van interviews. Zijn passie voor fotografie komt tot uiting in zijn prachtige portretten en landschapsfoto’s, die hij regelmatig tentoonstelt.

Humberto’s betrokkenheid bij maatschappelijke kwesties blijkt uit zijn inzet voor diversiteit en inclusie. Hij spreekt regelmatig over deze onderwerpen en zet zich in voor een samenleving waarin iedereen gelijke kansen krijgt. Zijn liefde voor sport, in het bijzonder voetbal, heeft hem ook een geliefde figuur gemaakt in de sportwereld.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Interviewer, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Humberto Tan

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Humberto Tan inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Humberto Tan
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers