Hans van Breukelen

Als het om topsport, talentontwikkeling, doorzettingsvermogen en besturen gaat, is Hans van Breukelen (1956) een onbetwiste ervaringsdeskundige. Dat maakt het inhuren van de oud-international die in 2016 werd benoemd tot Technisch directeur van de KNVB, bijzonder waardevol. Van Breukelen boeken als spreker of presentator geeft schwung aan uw congres of bijeenkomst.

Oud-topsporter, strateeg en spreker

In de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw werd Hans door iedereen erkend en herkend als beste doelverdediger van Nederland. Hij had branie en verdiepte zich in zijn tegenstanders. Hij begon zijn keepersloopbaan bij FC Utrecht en maakte furore bij PSV. Lange tijd was zijn plek als doelman van Oranje vanzelfsprekend. Met het ‘gouden team’ van 1988 werd hij Europees Kampioen. Hij staat in de internationale boeken genoteerd als ‘penalty killer’.

De doelman zet in 1994 een punt achter zijn succesvolle sportcarrière en stapt het bedrijfsleven in. Met als missie: van bedrijven een winnend team maken. Het is één van zijn geliefde onderwerpen als spreker, presentator of dagvoorzitter. De voetbalwereld blijft echter trekken. Na een paar jaar keert Van Breukelen terug naar zijn eerste club, FC Utrecht. Hij is er drie jaar technisch directeur. Met de bestuurservaring die hij opdoet, richt hij vervolgens zijn eigen bedrijf op: Hans van Breukelen Management BV.

Als ondernemer/consultant adviseert Van Breukelen bedrijven over personele thema’s als talentontwikkeling, samenwerking en motivatieprogramma’s. Hij put daarbij uit zijn eigen ervaringen als topsporter en strategisch rol bij zijn voelbalclub. Zijn missie is: individueel talent laten schitteren en teams optimaal laten samenwerken om tot topresultaten te komen. Zijn kennis en ervaring maken dat bedrijven hem graag boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter.

Hans van Breukelen inhuren als spreker en inspirator

Talentontwikkeling en team spirit zijn geliefde onderwerpen van de oud-doelman in zijn rol als spreker, presentator of dagvoorzitter tijdens congressen en bedrijfsbijeenkomsten. Ook u kunt de inspirerende en ervaren sportman/ondernemer en bestuurder in die rol inhuren. Van Breukelen leeft zich in uw bedrijf in en bereidt zich optimaal voor. Dat was ook de sleutel tot zijn succes als doelman.

‘Winnen is een keuze’ volgens Van Breukelen die twee boeken op zijn naam heeft staan: Winnen: van talent naar topspeler, verschenen in 2011; en de autobiografie Het Engeltje van Hans van Breukelen, die verscheen in 1989. Dat geluk soms een rol speelt, maar toewijding en doorzettingsvermogen het verschil maken, wordt snel duidelijk als u besluit tot het inhuren van Hans van Breukelen als spreker.

Contact opnemen met Hans van Breukelen

Zo goed voorbereid als de oud-doelman het veld betrad, zo goed beslagen gaat hij ten ijs als hij het podium of sprekersgestoelte van uw congres of bijeenkomst betreedt. Meer weten over zijn mogelijkheden? Neem contact op met Quality Bookings voor meer informatie. Wij adviseren u graag bij het boeken van de spreker, presentator of dagvoorzitter met de juiste kwaliteiten voor uw seminar of congres.

Hans van Breukelen spreekt graag over:

Hans van Breukelen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Hans van Breukelen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21