20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Hans van Breukelen - Topsporter & inspirator

Hans van Breukelen Topsporter & inspirator

Hans van Breukelen als spreker boeken

Wanneer je op zoek bent naar een spreker die de kern van topsport, talentontwikkeling, doorzettingsvermogen en leiderschap treffend kan overbrengen, is Hans van Breukelen de uitgelezen keuze voor jouw evenement. Als ervaringsdeskundige met een indrukwekkende staat van dienst zowel in de sport als in het bedrijfsleven, tilt hij jouw congres of bijeenkomst naar een hoger niveau. Op deze pagina ontdek je waarom het boeken van Hans als spreker een winnende zet is voor jouw organisatie en lees je over de diverse thema’s die hij deskundig behandelt.

Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Hans van Breukelen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Over talentontwikkeling en teambuilding

Hans van Breukelen spreekt met passie over thema’s als talentontwikkeling en teambuilding – essentiële elementen voor zowel sportteams als bedrijfsentiteiten. Kiezen voor Hans betekent kiezen voor een spreker die niet alleen theoretische kennis deelt, maar ook persoonlijke ervaringen uit zijn carrière als topsporter en technisch directeur inzet om jouw team te inspireren. Hij behandelt onderwerpen zoals het creëren van een winnende mindset, het ontwikkelen van individueel talent binnen een teamverband en het implementeren van effectieve samenwerkingsstrategieën.

Hans van Breukelen inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Hans van Breukelen is eenvoudig en transparant. Met de professionele ondersteuning van Quality Bookings krijg je direct contact met Hans en we zorgen ervoor dat alle details naadloos aansluiten bij jouw evenement. Van het eerste contact tot de afronding van de boeking, ons team neemt eventuele drempels weg en biedt ondersteuning bij elke stap.

Biografie van Hans van Breukelen

Geboren in 1956, heeft Hans van Breukelen een opmerkelijke reis afgelegd van het voetbalveld naar de bestuurskamer en uiteindelijk naar het podium als spreker. Deze biografie duikt diep in zijn levensverhaal, van zijn beginjaren als briljante keeper tot zijn huidige rol als een invloedrijke spreker en consultant.

+ lees meer

Als jonge keeper begon Hans bij FC Utrecht, waar hij al snel opviel door zijn unieke stijl en scherpzinnige spelanalyse. Zijn tijd bij PSV en als de betrouwbare doelman van het Nederlands elftal bevestigden zijn status als een van de beste keepers van Nederland, culminerend in de glorie van het Europees Kampioenschap in 1988. Hans, bekend als de ‘penalty killer’, heeft met zijn heldendaden in het doel internationale erkenning gekregen.

Na zijn sportcarrière maakte hij de overstap naar het bedrijfsleven, gedreven door de missie om van bedrijven winnende teams te maken. Zijn geliefde onderwerpen zijn dan ook niet verrassend: de parallellen tussen topsport en bedrijfsleven, talentontwikkeling, en teamdynamiek. Hans keerde tijdelijk terug naar zijn roots als technisch directeur bij FC Utrecht, een rol die zijn bestuurlijke vaardigheden verder aanscherpte.

Met de oprichting van zijn eigen bedrijf, Hans van Breukelen Management BV, zette hij zijn visie voort om individueel talent en teamwerk te harmoniseren voor bedrijfssucces. Zijn advies over personeelszaken, gebaseerd op zijn uitgebreide ervaring als topsporter en als strateeg, maakt hem een gewilde spreker, presentator en dagvoorzitter.

Als spreker is Hans van Breukelen iemand die zich volledig inleeft in de organisatie waarvoor hij spreekt, en zich optimaal voorbereidt – een eigenschap die hem niet alleen als keeper succesvol maakte, maar ook in zijn huidige rollen. Hij is de auteur van twee boeken, waarin hij de essentie van winnen als een bewuste keuze onderstreept en illustreert hoe toewijding en doorzettingsvermogen de sleutels zijn tot succes.

Met een rijke carrière die varieert van sport tot management, biedt Hans van Breukelen een uniek perspectief dat je publiek zal verrijken en motiveren. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook doorspekt met anekdotes die zowel vermakelijk als leerzaam zijn. Als je besluit om Hans van Breukelen in te huren als spreker, kies je voor een ervaring die je bijeenkomst ongetwijfeld naar een kampioensniveau tilt.

Het inhuren van Hans van Breukelen als spreker biedt je de kans om je publiek te inspireren met verhalen van iemand die zowel de hoogten van sportief succes als de uitdagingen van bedrijfsleiderschap heeft gekend. Een lezing van Hans is meer dan een presentatie; het is een strategische zet om de potentie van je team te maximaliseren en hen te motiveren tot het bereiken van topresultaten.

Met Hans van Breukelen haal je een authentieke inspirator in huis die de parallel tussen topsportmentaliteit en bedrijfssucces naadloos weet te verbinden. Zijn lezingen zijn een bron van inspiratie en een catalyst voor verandering, of het nu gaat om het motiveren van een start-up team of het verfijnen van de strategie in een gevestigde organisatie.

Wanneer je klaar bent om deze unieke ervaring naar je evenement te brengen, neem dan contact op met Quality Bookings. Met onze expertise in spreker management, bieden wij je de garantie van een professionele, naadloze ervaring, ondersteund door meer dan 19 jaar ervaring in de branche. Binnen 24 uur ontvang je van ons een scherpe offerte, en met onze boekingsgarantie ben je verzekerd van een succesvol evenement. Kies voor Hans van Breukelen, en kies voor de kracht van winnen.

Meer informatie & boekingen

Hans van Breukelen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Hans van Breukelen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers