20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Emmelie Zipson Copyright foto: Heidigita

Emmelie Zipson als spreker boeken

Emmelie Zipson, een inspirerende dagvoorzitter die met positiviteit, directheid en humor jouw evenement naar een hoger niveau tilt. Emmelie is een ervaren dagvoorzitter en moderator met een achtergrond in theater en televisie. Ze weet als geen ander hoe ze een publiek moet boeien en een positieve energie moet creëren. Op deze pagina lees je alles over Emmelie als dagvoorzitter, haar expertise en het boekingsproces.

Emmelie Zipson

Dagvoorzitter | Moderator | Gespreksleider

Emmelie Zipson is gespecialiseerd in het spreken over duurzaamheid en positiviteit. Steeds meer duurzame bedrijven weten haar te vinden en Emmelie heeft al samengewerkt met organisaties als ELHO, Erasmus Universiteit, Van Oord en Philips. In haar lezingen gaat ze in op de belangrijkheid van duurzaam ondernemen en hoe dit positief kan bijdragen aan de wereld om ons heen. Ze gebruikt haar achtergrond in theater en televisie om haar boodschap op een boeiende en inspirerende manier over te brengen. Als je kiest voor Emmelie als dagvoorzitter, heb je de keuze uit verschillende opties, zoals een lezing, een interactieve workshop of een moderatie.

Emmelie Zipson inhuren voor een lezing

Het boeken van Emmelie Zipson voor een lezing is eenvoudig. Neem contact op met Quality Bookings en bespreek je wensen en eisen. Wij zorgen vervolgens voor een scherpe offerte binnen 24 uur. Na akkoord op de offerte gaan wij direct aan de slag om Emmelie voor jouw evenement te boeken. Laat je inspireren door Emmelie’s positiviteit en expertise en boek haar nu voor jouw evenement!

Biografie van Emmelie Zipson

Emmelie Zipson is een charmante en kleurrijke verschijning met een passie voor duurzaamheid en positiviteit. Ze is opgegroeid in Hilversum en heeft gestudeerd in Amsterdam en Londen. Na haar opleiding aan de Toneel & Kleinkunstacademie toerde ze met solovoorstellingen door het hele land. Hier ontdekte ze haar liefde voor presenteren en modereren en besloot ze haar creativiteit en verbindingskracht fulltime in te zetten als moderator, presentator en interviewer.

In haar carrière heeft Emmelie samengewerkt met uiteenlopende organisaties en sectoren, van duurzame bedrijven als ELHO en Van Oord tot onderwijsinstellingen als de Erasmus Universiteit. Ze heeft meer dan 60 online en hybride evenementen gemodereerd en weet als geen ander hoe ze een publiek moet boeien. Emmelie maakt gebruik van storytelling, spoken word en zang, en weet bovendien hoe je tijdens een event de aandacht vasthoudt en positieve energie creëert.

Emmelie’s kracht ligt in haar vermogen om mensen zich thuis te laten voelen op het podium. Ze gebruikt haar humor en lichtheid zonder aan inhoud te verliezen en zorgt ervoor dat elk evenement een onvergetelijke ervaring wordt. Op haar YouTube-kanaal deelt ze video’s met tips over het vak vanuit haar eigen expertise. Met haar Engelse vader en Nederlandse moeder is ze tweetalig opgevoed, waardoor ze zowel in het Engels als in het Nederlands kan presenteren.

Kies voor Emmelie Zipson als dagvoorzitter voor jouw evenement en laat je inspireren door haar positiviteit, directheid en humor. Neem nu contact op met Quality Bookings en ervaar de voordelen van direct contact met ruim 1070 dagvoorzitters, exclusief management van meer dan 140 dagvoorzitters, meer dan 19 jaar ervaring met dagvoorzitter management. Wij zorgen ervoor dat Emmelie Zipson de perfecte match is voor jouw evenement!

Te boeken als
Presentatrice, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Emmelie Zipson

"Emmelie is een fantastische moderator, wat een energie! Het begint met de voorbereiding, ze is erg zorgvuldig en brengt eigen creatieve ideeën in. Ze maakt makkelijk contact en tijdens het event weet ze de aandacht van de groep vast te houden. Een kundige, intelligente, betrokken moderator, die ook nog eens prachtig kan zingen en bovenal een hele prettige persoonlijkheid!"

"Geweldige moderator voor onze belangrijke dag! Warm, doortastend, empathisch en pragmatisch – helemaal in lijn met onze sfeer. Haar oprechte interesse om ons bedrijf en de mensen echt te leren kennen, komt duidelijk naar voren. En natuurlijk haar gemak om te switchen van vloeiend Nederlands, naar vloeiend Engels. Bedankt voor een geweldige dag, Emmelie! Tot de volgende keer!"

"Emmelie is een professionele moderator en een geweldige performer. We hebben met haar samengewerkt tijdens de lancering van Versuni, onze nieuwe bedrijfsnaam. Snel, accuraat en met een positieve instelling heeft ze er mede voor gezorgd dat het een memorabel evenement werd."

Schrijf een review

Video met Emmelie Zipson

Meer informatie & boekingen

Emmelie Zipson inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Emmelie Zipson
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers