Info & boekingen
Spreker Emmelie Zipson - Nederlands-Engelse moderator Copyright foto: Maxime Beerkens

Emmelie Zipson Nederlands-Engelse moderator

Emmelie Zipson als spreker boeken

Emmelie Zipson (1977) is een veelgevraagd Nederlands-Engelse moderator, dagvoorzitter en presentatrice. Daarnaast is zij stem-actrice, zangeres, performance expert, trainer en moeder. Vanuit haar tomeloze energie en kleurrijke karakter zet zij een ervaring neer voor elk event of congres.

Ken je dat? Evenementen of congressen met saaie en langdradige gesprekken waarbij je publiek bijna in slaap valt. Presentaties die niet to the point komen en hun boodschap verliezen. Een dagvoorzitter die flauwe grappen maakt om de sfeer erin te houden. De energie van het publiek zakt weg en men weet eigenlijk niet zo goed waarom ze bij elkaar zijn.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Talen
Engels Nederlands
 • Snel contact met Emmelie Zipson
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Emmelie Zipson

Zonde!
Je wilt dat jouw event, congres of lancering een beleving is. Je wilt dat je boodschap gehoord wordt. Je wilt je doel bereiken. Dan zoek je een moderator, spreker of presentator die de juiste toon zet. Iemand die het publiek warm maakt met een aanstekelijk enthousiasme. Iemand die jouw event naar het volgende level tilt.

Emmelie Zipson gaat je helpen. Door op zoek te gaan naar het verhaal achter een bedrijf, organisatie of spreker zorg ik dat je publiek geraakt wordt en je event betekenis krijgt.  Vanuit mijn theater en televisie achtergrond voel ik me enorm op mijn gemak op het podium en help ik anderen om hetzelfde te doen.

“Een echte professional mét persoonlijkheid. Goed voorbereid, voelt uitstekend de zaal aan waardoor ze de juiste balans vindt tussen spontaan en serieus. Laat de gasten en sprekers stralen. Doen!”  Justine de Haas – de Communicatieclub

Als moderator geef ik kleur aan je event ben ik breed inzetbaar maar heb veel affiniteit met deze thema’s;

 • Diversiteit;
 • Vrouwelijk leiderschap;
 • Persoonlijke ontwikkeling;
 • Menselijk gedrag.

Een onvergetelijk event neerzetten
Weet je niet precies hoe jij je publiek raakt? Ik denk graag met je mee over hoe je een event neerzet waar nog lang over wordt nagepraat. Samen duiken we in het doel van je event: wat wil je bereiken, voor welke doelgroep en hoe ga je dat doen?
Zo ontstaat helderheid over de opbouw van het programma. Ook neem ik desgewenst contact op met de sprekers om alle onderdelen vloeiend in elkaar te laten overlopen.
Vanuit mijn brede podiumervaring weet ik hoe je tijdens een event de aandacht vasthoudt en positieve energie creëert.

Ik adviseer je over de opbouw van het programma en weef met mijn creatieve geest beeld, woord en beweging samen voor een goeie flow.

“Emmelie speelde een belangrijke rol op ons kick-off evenement, waar meer dan 650 collega’s aanwezig waren! De rol van moderator is cruciaal voor het succes van elk evenement en haar energie, professionaliteit en improvisatietalent hebben hier een grote rol in gespeeld.” ING

Biografie
Opgegroeid in Hilversum, met een Engelse vader en Nederlandse moeder. Gestudeerd in Amsterdam en Londen. Na mijn opleiding aan de Toneel & Kleinkunstacademie toerde ik met solovoorstellingen het hele land door. Toen ook de theaterwereld door de crisis werd geraakt, zag ik dat ik met mijn achtergrond naast vertellen en zingen van eigen verhalen ook verhalen van bedrijven en organisaties kon vertellen. Ik besloot mijn creativiteit en verbindingskracht in te zetten als moderator, presentator en interviewer.

Voel jij dat ik jou kan helpen? Wil jij impact maken met je organisatie, event,product of dienst, Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

 

Meer informatie & boekingen

Emmelie Zipson inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Yannicke
 • Snel contact met Emmelie Zipson
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers