Personality – een charmante verschijning die met humor en élan uw event tot een succes maakt.

Door haar veelzijdige achtergrond, haar ervaringen en brede interesses is multi-talent Emmelie Zipson een allround presentatrice, dagvoorzitter en entertainer. Zij maakt elk podium als geen ander haar eigen. In welbespraakt en vloeiend Nederlands én Engels weet zij zich te manifesteren als open, energieke vrouw, het sprankelende gezicht voor uw event. Improviseren is haar sterke kant, maar een script instuderen gaat haar net zo gemakkelijk af.

Een echte professional maar mét persoonlijkheid. Goed voorbereid, voelt uitstekend de zaal aan waardoor ze de juiste balans vindt tussen spontaan en serieus. Is aanwezig, maar laat de gasten en sprekers stralen. Doen!” Justine de Haas – de Communicatieclub

Haar kracht ligt in sprekers laten stralen, mensen op hun gemak stellen en haar directheid. Ze is toegankelijk voor een breed publiek, raakt de juiste snaar en is zeer bevlogen. Geen uitdaging is haar groot genoeg. Zo verzorgde ze het afgelopen jaar events bij o.a. technisch bedrijf Hittech Multin en Tech Mahindra en presenteerde zij de grote lancering van de nieuwd Scania truck alsmede de viering van hun 125-jarig bestaan.

Emmelie is een personality, ze vertelt, zingt, maakt, speelt, presenteert en schrijft.

Een allrounder met tweetalige roots,  door haar Engelse vader.

Met een theater en zang achtergrond raakt zij al snel verwant met podia en krijgt steeds meer aanvragen voor presentaties en dagvoorzitterschappen. Zowel op het podium, voor de camera, als achter de schermen heeft ze al flink wat dagvoorzitterschappen mogen verzorgen.

“Wat ik ook zeer waardeerde was Emmelies feilloze Engels, iets wat voor ons belangrijk was, om het evenement een professionele uitstraling te geven. Gezien de reacties die ik gekregen heb is dat zeker gelukt.” –Philip Bakker – Hittech Multin BV

Ze is afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneel en –Kleinkunstacademie en behaalde een jaar later haar Masters of Art aan The Central School of Speech & Drama te Londen. Inmiddels heeft zij vier avondvullende one-woman theatershows op haar naam staan waarmee ze door heel Nederland heeft opgetreden in theaters en op diverse locaties. Naast theater, is Emmelie vanwege haar welbespraaktheid in NL en ENG, een veelgevraagd voice-over voor diverse opdrachtgevers (KLM, Ahoy, Vodafone e.a.).

“Wanneer je een sprankelende persoonlijkheid zoekt die sprekers en publiek weet te enthousiasmeren en scherp te houden dan  heb je aan  Emmelie Zipson een hele goede op het podium, Emmelie geeft letterlijk en figuurlijk kleur aan een symposium.”

Zo deelde zij het podium al met Dhr. Charles de Mooij (directeur Noord Brabants museum) Prof. dr Herman Pleij en diverse directeuren uit o.a. de technische wereld en de zeevaart sector (Hittech Multin, Gate Terminal). Zowel voor nationale als internationale bedrijven, waaronder systeem suppliers, mariniers, bankiers, kunstenaars, ondernemers, gemeenteraadsleden, verenigingen, curatoren, voetballers en wetenschappers. Zoekt u een charmante dagvoorzitter met een open blik en humor? Boek dan Emmelie Zipson voor uw evenement.

Dagvoorzitterschappen/Debatten: Mezzo mantelzorgorganisatie, Gate Terminal, Bol.com, Europort, Windpark Luchterduinen, NH Hotels, Philips, LOI e.a.

Specialisatie: Bekend met BuzzMaster, vloeiend Engels

 

Wilt u Emmelie Zipson boeken als dagvoorzitter, presentatrice of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

Emmelie Zipson spreekt graag over:

Emmelie Zipson boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Emmelie Zipson. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21