20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ben Tiggelaar

Ben Tiggelaar als spreker boeken

Ben Tiggelaar is een naam die resonantie vindt in de wereld van management, leiderschap en verandering. Als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen inspireert maar ook praktische inzichten biedt om zowel persoonlijke als organisatorische verandering te bewerkstelligen, dan is Ben Tiggelaar jouw ideale keuze. Met zijn jarenlange ervaring als onderzoeker, trainer en auteur op het gebied van leiderschap en verandering, weet Ben als geen ander hoe hij theorieën kan vertalen naar actiegerichte stappen die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Ben Tiggelaar

Expert in leiderschap en verandering.

Leiderschap en verandering zijn meer dan alleen zakelijke buzzwords; ze zijn cruciaal voor het succes van elke organisatie. Ben Tiggelaar is een expert op dit gebied, met jarenlange ervaring en onderzoek. Hij biedt waardevolle inzichten over hoe leiders effectief kunnen zijn in het navigeren en aansturen van veranderingen binnen hun organisaties. Tijdens zijn lezingen bespreekt hij onderwerpen als het overwinnen van weerstand tegen verandering, het motiveren van teams, en het ontwikkelen van een visie die medewerkers inspireert. Ben biedt praktische strategieën die direct toepasbaar zijn, wat zijn lezingen bijzonder waardevol maakt voor leiders op elk niveau.

Ben Tiggelaar inhuren voor een lezing

Het proces om Ben Tiggelaar in te huren voor uw evenement is eenvoudig en transparant. Na uw eerste contact met Quality Bookings, ontvangt u binnen 24 uur een offerte met een all-inclusive tarief, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van het kiezen van de juiste lezing tot de praktische uitvoering op de dag zelf. Wij zorgen ervoor dat het boekingsproces soepel verloopt, zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw evenement.

Ben als dagvoorzitter

Ben Tiggelaar, een bekende spreker en expert op leiderschap en verandering, is ook een uitmuntende dagvoorzitter. Hij gaat verder dan alleen het leiden van een programma door waarde toe te voegen met diepe kennis en ervaring. Ben’s vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken, maakt hem ideaal. Hij zorgt voor een naadloze overgang tussen programmaonderdelen, houdt de energie hoog en betrekt deelnemers. Met zijn charismatische en interactieve stijl garandeert hij een dynamische ervaring. Met Ben Tiggelaar als dagvoorzitter kiest u voor succes en impact.

Biografie van Ben Tiggelaar

Ben Tiggelaar is een naam die synoniem staat voor expertise in leiderschap en verandering. Hij heeft zich in de loop der jaren ontpopt als een van de meest invloedrijke denkers op dit gebied. Ben begon zijn carrière met een fascinatie voor de manier waarop mensen zich gedragen en hoe leiderschap en verandering dit gedrag kunnen beïnvloeden. Deze interesse leidde hem naar uitgebreid onderzoek en studie, resulterend in een doctoraat in de sociale wetenschappen.

Zijn carrière is een combinatie van academische studie en praktische ervaring. Ben heeft talloze boeken geschreven die bestsellers zijn geworden, zoals ‘Dromen, Durven, Doen‘ en ‘De Ladder‘. Deze werken benadrukken zijn unieke benadering van zelfontwikkeling en effectief leiderschap. Zijn boeken zijn niet alleen populair in Nederland, maar hebben ook internationaal erkenning gekregen, waardoor zijn invloed over de grenzen heen reikt.

Naast zijn schrijfwerk is Ben een veelgevraagd spreker en consultant. Hij staat bekend om zijn vermogen om complexe concepten op een heldere, boeiende en toegankelijke manier over te brengen. Zijn lezingen zijn een mix van theoretische kennis en praktische voorbeelden, waardoor ze niet alleen informatief maar ook inspirerend zijn.

Ben’s invloed strekt zich ook uit tot de academische wereld. Hij is een gerespecteerd docent en gastdocent aan verschillende universiteiten. Zijn academische achtergrond en praktische ervaring stellen hem in staat om een brug te slaan tussen theorie en praktijk, wat hem een unieke en waardevolle spreker maakt.

Vanwegen zijn passie voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschap is Ben een vooraanstaand auteur en spreker. Daarnaast is hij maar ook een inspiratiebron voor velen. Zijn benadering is gebaseerd op het idee dat effectief leiderschap en succesvolle verandering beginnen bij het begrijpen en beïnvloeden van menselijk gedrag. Door deze focus heeft hij een breed scala aan organisaties en individuen geholpen om hun potentieel te realiseren.

In de loop der jaren heeft Ben Tiggelaar talloze prijzen en onderscheidingen ontvangen voor zijn werk. Deze erkenningen benadrukken zijn expertise en impact op het gebied van leiderschap en verandering.

Als u op zoek bent naar een spreker die niet alleen uw publiek informeert, maar ook inspireert en motiveert, dan is Ben Tiggelaar de perfecte keuze. Zijn diepgaande kennis, gecombineerd met zijn praktische en toegankelijke benadering, maakt hem tot een van de meest gewilde sprekers op het gebied van leiderschap en verandering. Door Ben Tiggelaar te boeken voor uw evenement, kiest u voor kwaliteit, expertise en een onvergetelijke ervaring voor uw publiek.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Ben Tiggelaar

“Ben Tiggelaar is de allerbeste coach, stok-achter-de-deur en inspirator, als het gaat om gedragsverandering.”

― Sterre van Leer

“Bens workshop met onze leidinggevenden was erg goed. Veel afwisseling, zodat iedereen betrokken bleef. Dit leverde veel inspiratie en enthousiasme op.”

― Edwin Dekker

"Ben Tiggelaar maakt zich grote zorgen over de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd bij het worden van betere leiders, bij het veranderen van ons leven en bij het leveren van een echte bijdrage. Ben's unieke talent is zijn vermogen om gedegen wetenschappelijk onderzoek te vertalen naar inspirerend, praktisch advies."

― Stephen Covey
Schrijf een review

Video met Ben Tiggelaar

Meer informatie & boekingen

Ben Tiggelaar inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ben Tiggelaar
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers