Bestsellerauteur, internationaal spreker en gedragswetenschapper.

Wilt u voor uw congres of seminar een inspirerende spreker over leiderschap, management en verandering inhuren? Dan zal de staat van dienst van Ben Tiggelaar u zeker aanspreken. Als bedrijfskundige, gedragswetenschapper en schrijver is Tiggelaar de autoriteit bij uitstek die uw zakelijke relaties op scherp zet.

Ook u kunt Tiggelaar als spreker inhuren

Ben Tiggelaar (1969) geniet een solide internationale reputatie als spreker. Hij heeft zelfs een record in de boeken staan. Met 17.600 deelnemers is zijn jaarlijkse seminar MBA in één dag het best bezochte business event van Nederland. Wilt u hoog scoren met uw seminar of congres? Weet dan dat ook u deze spreker kunt inhuren. In overleg kunt u hem tevens inhuren als presentator of dagvoorzitter.

Managementgoeroe Ben Tiggelaar studeerde communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Hij was redacteur van marketingmagazine Adformatie en intern adviseur bij ABN AMRO, voor hij zich in 1996 vestigt als zelfstandig ondernemer. Hij specialiseert zich in trainingen over onder meer verandermanagement en leiderschap. In 2010 promoveert hij in de economische wetenschappen en bedrijfskunde.

Een spreker van internationale allure boeken voor uw seminar

Bedrijven die Ben Tiggelaar inhuren, weten dat ze een naam met internationale allure verbinden aan hun congres of seminar. Tiggelaar is onder meer gastdocent aan de IE Business School in Madrid, de Harvard University en de Vlerick Leuven Gent Management School. In Nederland is hij verbonden aan de Nijenrode Business Universiteit en de Rotterdam of Management.

Ook als auteur geniet Tiggelaar een internationale reputatie. Zijn boeken vinden in en buiten Nederland een breed lezerspubliek. Van Dromen, durven, doen en gaan, zijn meer dan 450.000 exemplaren verkocht. Dit meesterwerk over effectief zelfmanagement is vertaald in het Engels, Duits en Arabisch. Naast boeken schrijft hij columns, onder meer voor de NRC.

Advies bij het inhuren van uw spreker, presentator, of dagvoorzitter

Als u overweegt deze spreker, presentator of dagvoorzitter te boeken, dienen wij u met plezier en kennis van zaken van advies. Neem contact op met ons Quality Bookings team voor nadere informatie en voor een offerte op maat. U hoort precies wat de mogelijkheden zijn en desgewenst brengen wij u met deze spreker in contact voor nader overleg. Wij wijzen u graag de weg bij het inhuren van de spreker, presentator of dagvoorzitter die bijdraagt aan het succes van uw business event. Uiteraard kunnen wij Ben Tiggelaar direct voor u boeken.

Biografie © Quality Bookings – Almere

 

Ben Tiggelaar spreekt graag over:

Ben Tiggelaar boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Ben Tiggelaar. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21