20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Niels Houtepen
Exclusief bij
Quality Bookings

Niels Houtepen als spreker boeken

Niels Houtepen is  een spreker die je publiek niet alleen informeert, maar ook inspireert en verbindt. Niels Houtepen is niet zomaar een spreker; hij is een illusionist en mentalist die zijn unieke vaardigheden gebruikt om zijn boodschap op een indrukwekkende manier over te brengen. In deze pagina lees je alles over Niels Houtepen en waarom hij de perfecte aanvulling is voor je evenement.

 

Niels Houtepen

Corporate illusionist

Wat maakt Niels Houtepen zo bijzonder? Het antwoord is eenvoudig: zijn vermogen om verwondering en illusie te gebruiken om mensen anders naar de realiteit te laten kijken. Niels gelooft dat verwondering de basis is voor elke passie en dat het mensen kan helpen groeien en zelfvertrouwen op te bouwen. Met zijn magische acts en mind-experimenten weet hij zijn publiek keer op keer te verbazen en te inspireren.

De onderwerpen die Niels behandelt tijdens zijn lezingen zijn divers. Van neurolinguïstisch programmeren en hypnose tot psychologische experimenten en marketing, Niels weet zijn kennis op een unieke manier te combineren met entertainment. Hierdoor blijft de boodschap niet alleen beter hangen bij het publiek, maar wordt het ook een ervaring om nooit te vergeten.

Niels Houtepen inhuren voor een lezing

Het boekingsproces bij Quality Bookings is eenvoudig en transparant. Wij begrijpen dat je misschien twijfels hebt of vragen over het boekingsproces, daarom hebben we de stappen voor je op een rijtje gezet.

  1. Neem contact met ons op: Laat ons weten dat je interesse hebt in Niels Houtepen als spreker voor je evenement.
  2. Offerte ontvangen: Binnen 24 uur ontvang je van ons een scherpe offerte.
  3. Boeking bevestigen: Als alles naar wens is, bevestigen we de boeking en zorgen we dat alles geregeld is voor het evenement.
  4. Genieten van de lezing: Op de dag van het evenement kan je achterover leunen en genieten van de inspirerende lezing van Niels Houtepen.

Biografie van Niels Houtepen

Niels Houtepen is geboren in 1984 en groeide op in een wereld vol wonderen en illusies. Al van jongs af aan wist hij dat hij iets bijzonders wilde doen met zijn leven en dat heeft hem gebracht tot waar hij nu is: een succesvolle illusionist, mentalist en spreker.

Als tiener werd Niels tweevoudig Nederlands kampioen goochelen en stond hij in meer dan vijftien landen op de planken. Zijn talent en passie voor magie brachten hem op de meest bijzondere plekken en gaven hem de kans om met de grootste namen uit de entertainmentwereld te werken.

Maar Niels is niet alleen een entertainer; hij is ook een ondernemer en creatief brein. Hij was betrokken bij de ontwikkeling van diverse mediaconcepten, tv-programma’s en publieksevenementen. Zo bedacht hij het magisch-educatieve programma “Wonder School” dat wekelijks te zien is bij RTL Telekids.

In 2016 besloot Niels om onder zijn eigen naam te gaan werken, omdat authentiek zijn voor hem het belangrijkste is. Sindsdien heeft hij zich meer en meer gespecialiseerd in de zakelijke markt en geeft hij lezingen en workshops voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een unieke en inspirerende ervaring.

Als je Niels Houtepen boekt voor je evenement, krijg je niet alleen een spreker die je publiek informeert en inspireert, maar ook iemand die ze aan het denken zet en met elkaar verbindt. Niels gebruikt zijn unieke vaardigheden om mensen anders naar de realiteit te laten kijken en ze te laten zien dat er altijd meer mogelijk is dan ze denken. Boek Niels Houtepen voor je volgende evenement en laat je publiek verwonderen!

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Niels Houtepen

"Hulpvaardig, komen met suggesties, goede terugkoppeling. Je kunt op ze vertrouwen."

― Anita

"Duidelijke communicatie en er wordt snel op vragen gereageerd."

― Davina

"Quality Bookings is een professioneel en kundig bureau waarmee wij goed contact hebben gehad voor het inhuren van Niels Houtepen als dagvoorzitter. Dank aan Joyce Distelblom voor het fijne contact."

― Kim Oosting

"Wij hebben in 3 maanden tijd 2x via jullie geboekt en beide keren super goed gelopen. Uiteraard heeft Niels beide keren een wauw effect weten te bewerkstelligen! Echt waanzinnig cool wat hij gebracht heeft."

― Levi Nelissen

"Niels kan goed schakelen tussen wat de bijeenkomst vraag en daar zijn optreden op inrichten. Zo is het dan mogelijk om snel en goed voor te bereiden en dan de bijeenkomst op een mooie manier af te sluiten"

― Ricardo Buitinga

"Snelle communicatie en goed geholpen aan een passende spreker!"

― Joyce

"Prettig contact, vlotte reacties en duidelijke afspraken."

― Rob
Schrijf een review

Video met Niels Houtepen

Meer informatie & boekingen

Niels Houtepen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Niels Houtepen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers