20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Thijs Launspach Copyright foto: Bente Hilkens

Thijs Launspach als spreker boeken

Thijs Launspach is een inspirerende spreker die uw publiek meeneemt in de wereld van psychologie, stressmanagement en werk-privébalans. Thijs Launspach is de ideale keuze voor uw congres. Als gastspreker biedt hij waardevolle inzichten en praktische tips om met de uitdagingen van de moderne werkplek om te gaan. Thijs, bekend om zijn toegankelijke en boeiende presentatiestijl, spreekt over onderwerpen als stressreductie, het belang van mentale gezondheid en hoe een gezonde werk-privébalans te bereiken. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook uiterst relevant in de hedendaagse snelle en veeleisende wereld.

Thijs Launspach

Psycholoog, trainer en spreker

Thijs Launspach is een expert op het gebied van stressmanagement en mentale gezondheid. In een tijd waarin burn-out en werkgerelateerde stress steeds vaker voorkomen, biedt Thijs inzichten en oplossingen die essentieel zijn voor zowel werknemers als werkgevers. Hij legt uit waarom het belangrijk is om stress te managen en hoe dit bijdraagt aan een productiever en gelukkiger leven. Thijs behandelt diverse onderwerpen zoals het herkennen van stresssignalen, technieken voor stressreductie en het creëren van een mentaal gezonde werkomgeving. Zijn lezingen bieden concrete handvatten om zowel op individueel als organisatorisch niveau de uitdagingen van mentale stress aan te gaan.

Thijs Launspach inhuren voor een lezing

Het inhuren van Thijs Launspach voor uw evenement is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Het proces begint met een aanvraag bij Quality Bookings, waarbij u uw wensen en de context van het evenement aangeeft. Binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvende offerte. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te ondersteunen en al uw vragen te beantwoorden, zodat de organisatie van de lezing soepel en zonder stress verloopt. Met onze all-inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie kunt u erop vertrouwen dat uw evenement een succes wordt.

Biografie van Thijs Launspach

Thijs Launspach is een gerenommeerde Nederlandse psycholoog, auteur, en expert op het gebied van stressmanagement en mentale gezondheid. Zijn carrière begon na het behalen van zijn master in psychologie aan de Universiteit van Amsterdam, waarna hij zich specialiseerde in stress en burn-out gerelateerde kwesties. Thijs is niet alleen actief als psycholoog en coach, maar ook als een veelgevraagd spreker en trainer.

Zijn benadering van stressmanagement is uniek en richt zich op zowel het individu als de organisatie. Thijs heeft meerdere boeken geschreven, waaronder bestsellers die zich focussen op hoe om te gaan met de druk van het moderne leven. Zijn werken worden geprezen om hun diepgaande inzicht en praktische toepasbaarheid.

Naast zijn schrijfwerk is Thijs Launspach een bekende figuur in de media, waar hij regelmatig zijn expertise deelt over onderwerpen als stress, burn-out, en mentale gezondheid. Hij is een frequente gast in talkshows en radioprogramma’s en schrijft columns voor gerenommeerde tijdschriften en websites.

Thijs Launspach zijn benadering in zijn lezingen en workshops is zowel wetenschappelijk onderbouwd als toegankelijk. Hij weet complexe psychologische concepten op een heldere en boeiende manier over te brengen, waardoor zijn publiek geïnspireerd en geïnformeerd achterblijft. Zijn vermogen om zijn boodschap aan te passen aan verschillende doelgroepen maakt hem een veelzijdige spreker, geschikt voor een breed scala aan evenementen.

Door zijn uitgebreide ervaring en expertise is Thijs Launspach een waardevolle aanwinst voor elk evenement. Hij biedt niet alleen inzichten in de uitdagingen van de moderne werkplek, maar geeft ook praktische tools en technieken om deze uitdagingen aan te gaan. Zijn lezingen zijn een must voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van hun welzijn en het creëren van een gezondere, meer gebalanceerde levensstijl.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Thijs Launspach

Schrijf een review

Video met Thijs Launspach

Meer informatie & boekingen

Thijs Launspach inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Thijs Launspach
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers