Info & boekingen
Spreker Thijs Launspach - Psycholoog, trainer en spreker Copyright foto: Bente Hilkens

Thijs Launspach Psycholoog, trainer en spreker

Thijs Launspach als spreker boeken

Als expert op het gebied van stress, burn-out en millennials wordt Thijs vaak geboekt als spreker of panellid bij onder andere festivals en conferenties en uitgenodigd als tafelgast bij verschillende tv- en radioprogramma’s.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Talen
Engels Nederlands
 • Snel contact met Thijs Launspach
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 18 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Thijs Launspach

Als expert op het gebied van stress, burn-out en millennials wordt Thijs vaak geboekt als spreker of panellid bij onder andere festivals en conferenties en uitgenodigd als tafelgast bij verschillende tv- en radioprogramma’s. Hij schreef de bestseller “Fokking Druk” (2018) over stress en burn-out. Eerder verschenen “Het Millennial Manifest” (2017) en “Quarterlife” (2012). Op 12 September is zijn nieuwste boek verschenen: “Werken met Millennials”. Zijn college bij Universiteit van Nederland – ‘Waarom zitten zoveel millennials thuis met een burn-out?’ – werd meer dan 300.000 keer bekeken en duizenden keren gedeeld. Ook geeft Thijs classes bij The School of Life en schrijft hij een wekelijkse column voor AD Werkt.

Extra’s:
Voorbeelden van programma’s waar Thijs aan heeft deelgenomen als (tafel)gast; Zomer met Art, EenVandaag, Streetlab, Na het nieuws, FIT met Arie, etc. Voorbeelden van media waardoor Thijs is geïnterviewd: NOSop3, Financiëel Dagblad, Metro, Flow, Nu.nl, Hart van Nederland, Cosmopolitan, Happinez, Margriet, Grazia, Esquire, HP de Tijd, etc. Voorbeelden van podcasts waaraan Thijs heeft deelgenomen: BNR, 100% inspiratieshow, FNV podcast, Lifestyle Design podcast, SamenGezond, etc.

Onderwerpen lijst.
Thijs geeft keynotes en workshops over de volgende onderwerpen:
– (hoe voorkom je) Stress en burn-out – op basis van zijn bestseller Fokking Druk, het ultieme anti-stress boek (2018). In deze lezing legt Thijs uit hoe je zelf de stress in je werk en je leven kunt verminderen, wat het verschil is tussen gezonde en ongezonde stress, en hoe je voorkomt dat je in een burn-out terecht komt.
– Op basis van hetzelfde boek geeft Thijs regelmatig lezingen aan management, HR en beleidsmakers . In deze lezingen legt Thijs uit wat bedrijven en organisaties kunnen doen om de stress op het werk te verminderen en te voorkomen dat (millennial) werknemers in een burn-out belanden.
– Werken met millennials – op basis van zijn nieuwste boek (2019) met dezelfde titel. In deze lezing behandelt Thijs een heet hangijzer: leidinggeven aan de nieuwste generatie op de werkvloer. Hoe laat je de millennials in je team floreren? Hoe voorkom je dat ze opbranden? Wat maakt het leiding geven aan deze groep lastig, en hoe kun je de uitdagingen het beste ondervangen? Met deze keynote krijg je de ultieme handleiding in het leiden van millennials.
– Andere onderwerpen waar Thijs over spreekt zijn: Generatie Z, generatieverschillen op de werkvloer, zelfvertrouwen, effectiviteit, focus en persoonlijk leiderschap. Thijs is ook regelmatig gespreksleider, presentator of host.

Overzicht van de werkzaamheden die Thijs kan verzorgen:
● Lezing
● Dagvoorzitterschap
● Presentator
● Workshops
● Trainingen

Meer informatie & boekingen

Thijs Launspach inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Manon Boodt
 • Snel contact met Thijs Launspach
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 18 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers