20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jan Versteegh Copyright foto: William Rutten

Jan Versteegh als spreker boeken

Ben je op zoek naar een spreker die niet alleen boeiend en inspirerend kan vertellen, maar ook een breed scala aan ervaringen heeft om uit te putten? Dan is Jan Versteegh de perfecte keuze voor jouw evenement. Als doorgewinterde televisiepersoonlijkheid, gepassioneerd spelletjesliefhebber, en enthousiaste vader, brengt Jan een unieke mix van professionaliteit, plezier en persoonlijke verhalen naar zijn lezingen. Op deze pagina ontdek je alles over het onderwerp waar Jan een ongekende expertise in heeft en waarom hij een niet te missen spreker is voor jouw publiek.

Jan Versteegh

TV Presentator

Over entertainment en spelshows

In een tijdperk waar entertainment niet alleen vermaakt maar ook verbindt, biedt Jan Versteegh een kijkje achter de schermen van de Nederlandse spelshowwereld. Zijn expertise op dit gebied is niet alleen gebaseerd op zijn rol als presentator, maar ook op zijn persoonlijke liefde voor spelletjes. Jan kan tijdens lezingen spreken over de psychologie achter spelshows, het belang van entertainment in het dagelijks leven, en hoe spelletjes kunnen dienen als metaforen voor grotere levenslessen. Als je Jan boekt, kun je kiezen voor een lezing die zich richt op de strategieën van spelshows, de ontwikkeling van televisieformats, of zelfs een interactieve sessie waarbij het publiek betrokken wordt bij een op maat gemaakt spelconcept.

Jan Versteegh inhuren voor een lezing

Het boekingsproces bij Quality Bookings is eenvoudig en transparant, zodat je zonder zorgen Jan Versteegh kunt inhuren voor jouw evenement. Het begint allemaal met een direct contact via onze website, waar je binnen 24 uur een scherpe offerte ontvangt. Wij garanderen de beste match voor jouw evenement en bieden zelfs een boekingsgarantie aan ter bevestiging van jouw keuze. Onze ervaring van meer dan 19 jaar in spreker management zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, van het eerste contact tot aan de daadwerkelijke lezing.

Biografie van Jan Versteegh

Jan Versteegh is een naam die je zeker kent als je de Nederlandse televisie een warm hart toedraagt. Zijn carrière op de buis is zo divers en rijk als maar kan zijn, en dat maakt zijn verhaal zo fascinerend. Jan is een man van veel talenten; of hij nu een spelshow presenteert, meedoet aan een realityprogramma of zijn stem laat horen in een podcast, hij doet het allemaal met een aanstekelijk enthousiasme en een onuitputtelijke energie.

Jan’s liefde voor spelletjes gaat verder dan alleen een hobby; het is een passie die hij heeft weten om te zetten in een carrière. Zijn creativiteit komt tot uiting in het zelfbedachte Scrummikub, een ingenieuze mix van Rummikub en Scrabble, wat aantoont hoe hij klassieke spellen kan transformeren tot iets nieuws en opwindends. Deze passie voor spelen kwam ook naar voren toen hij deelnam aan diverse televisieprogramma’s waarin spelelementen centraal stonden. Zo maakte hij indruk met zijn intellect in de finale van “De Slimste Mens” in 2014 en hield heel Nederland in spanning als ‘de Mol’ in “Wie Is De Mol” in 2018.

Maar Jan is meer dan alleen een spelletjesfanaat. Zijn muzikale talenten kwamen tot bloei toen hij meedeed aan “It Takes Two” in 2016 en met vlag en wimpel won, wat bewees dat hij niet alleen in spelshows, maar ook op het muzikale podium zijn mannetje staat.

Bij Talpa Network vond Jan een nieuwe uitdaging waar hij zijn hart voor spelletjes verder kon uitleven. Hij blies het iconische programma “Lingo” nieuw leven in, wat hem een vaste waarde op de Nederlandse televisie maakte. Zijn vermogen om een frisse wind te laten waaien door klassieke formats toont zijn veelzijdigheid en creativiteit. Dit talent zette hij voort in programma’s als “De Gordon tegen Dino-show”, “Echt Waar” en “Iedereen is van de wereld”, waar hij keer op keer bewees een publiekslieveling te zijn.

In “Klein Maar Fijn”, een zoektocht naar de beste miniatuurbouwer van Nederland, en “De Dansmarathon”, een drie dagen durende dansuitdaging, liet Jan zien dat hij ook in staat is om met empathie en betrokkenheid te presenteren. Zijn rol in de filmwereld, met een hoofdrol in “Het Hart Op de Juiste Plek” en als schurk Mats in de Sinterklaasfilm, die een Gouden Film ontving, bewijst dat hij ook op het grote scherm zijn sporen heeft verdiend.

Buiten de schijnwerpers is Jan een toegewijde vader, die zijn ervaringen en avonturen deelde als columnist voor “Ouders van Nu”. Zijn schrijftalent komt ook tot uiting in zijn columns voor Linda.nl en in zijn boek “Doodmoe en Dolgelukkig”, een must-read voor aanstaande vaders.

Als kers op de taart is Jan de frisse nieuwe presentator van “Kinderen Kopen Een Huis”, een programma dat het traditionele idee van huisaankoop op zijn kop zet door de beslissingsmacht bij de kinderen te leggen. Dit programma onderstreept nogmaals Jan’s veelzijdigheid en vermogen om met innovatieve concepten te komen.

Door Jan Versteegh te boeken, haal je niet alleen een ervaren en geliefde televisiepersoonlijkheid in huis, maar ook iemand die met humor, warmte en een schat aan verhalen jouw evenement naar een hoger niveau tilt. Met zijn rijke ervaring in de wereld van entertainment, zijn persoonlijke anekdotes als vader en zijn scherpe inzichten als columnist, brengt Jan een unieke dynamiek naar het podium. Of het nu gaat om een lezing, een interactieve workshop of een inspirerende keynote, Jan’s veelzijdige achtergrond maakt hem de ideale spreker voor elk evenement.

Boek Jan Versteegh nu en verzeker jezelf van een evenement dat nog lang in het geheugen van je gasten zal blijven hangen!

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Jan Versteegh

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Jan Versteegh inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jan Versteegh
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers