20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Kim Coppes

Kim Coppes als spreker boeken

Kim Coppes is niet zomaar een naam in het landschap van dagvoorzitters, gespreksleiders en interviewers in Nederland. Met een achtergrond in theater, communicatie, interview en journalistiek, en ruim 20 jaar ervaring als professioneel dagvoorzitter, belichaamt Kim de perfecte combinatie van energie, inhoudelijke kennis en interactieve flair die elke zakelijke bijeenkomst, training of evenement verrijkt. Haar natuurlijk overwicht en vermogen om te improviseren, gecombineerd met een diepe expertise in sectoren zoals gezondheidszorg, energietransitie, rechtsstaat, voeding, overheid, wonen, ondernemen en zakelijke dienstverlening, maakt haar tot de ideale keuze voor organisatoren die streven naar een evenement dat zowel inhoudelijk sterk als dynamisch is.

Kim Coppes

Meest geboekte dagvoorzitter

Als dagvoorzitter brengt Kim Coppes een ongeëvenaarde dynamiek naar congressen en seminars. Ze weet als geen ander hoe je een publiek moet boeien en betrekken. Kim’s aanpak is uniek; ze combineert grondige inhoudelijke kennis met warmte, humor en een ontwapenende stijl. Met ruim 20 jaar ervaring als professioneel dagvoorzitter in binnen- en buitenland, is ze een ware allrounder. Ze is initiator en trainer van de succesvolle training Leren Modereren en de internationale versie How to Moderate Events.

Kim Coppes als dagvoorzitter boeken

Kim heeft het vermogen om een evenement naadloos te begeleiden, van het welkom tot het afronden van de dag. Daarnaast zorgt Kim voor een gestroomlijnde ervaring, waarbij ze sprekers en publiek moeiteloos met elkaar verbindt, debatten of panels leidt, passende werkvormen modereert en helpt ontwerpen. Ze is een meester in het bewaken van de rode draad, het aanjagen van de interactie en het verlevendigen van de discussie. Kim’s stijl is zowel ontspannen als alert, waardoor ze de perfecte atmosfeer schept voor productieve en inspirerende bijeenkomsten.

Wat opdrachtgevers zeggen over Kim Coppes

Opdrachtgevers en organisatoren prijzen Kim voor haar vermogen om evenementen te transformeren tot levendige en memorabele ervaringen. Ze wordt vooral gewaardeerd om haar flexibiliteit, diepgaande kennis, het houden van de regie en het gemak waarmee ze interactie creëert tussen sprekers en het publiek. Kim’s inzetbaarheid strekt zich uit over een breed spectrum van sectoren, wat haar tot een favoriet maakt voor een divers scala aan evenementen, van zakelijke seminars tot creatieve workshops.

Over effectieve communicatie

Effectieve communicatie staat centraal in elk aspect van onze professionele en persoonlijke levens. Kim Coppes, met haar uitgebreide ervaring als dagvoorzitter, debatleider en communicatietrainer, benadrukt het belang van heldere communicatie. Haar lezingen bieden diepgaande inzichten in hoe we onze communicatiestijlen kunnen verbeteren, om zo niet alleen onze boodschap effectiever over te brengen, maar ook om beter te luisteren en te reageren op anderen. Kim behandelt onderwerpen variërend van interviewtechnieken tot publieksspreken en interpersoonlijke communicatie, waarmee ze luisteraars uitrust met de tools om effectiever te communiceren in elke situatie.

Kim Coppes inhuren

Het boeken van Kim Coppes voor een lezing is een proces dat wij bij Quality Bookings volledig hebben gestroomlijnd. Ons doel is om elke stap zo soepel mogelijk te laten verlopen, van het eerste contact tot de dag van het evenement. Met 20 jaar expertise in de branche bieden we all-inclusive tarieven, snelle offerteservice binnen 24 uur, uitgebreide ondersteuning en een tevredenheidsgarantie. Onze klantbeoordelingen spreken voor zich met een gemiddelde score van 9,0. Wanneer je kiest voor Kim Coppes, kies je voor een ervaring die zowel jou als je publiek zal verrijken en inspireren.

Biografie

Kim Coppes’ reis begon aan de faculteit Theater en Drama van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Haar liefde voor theater vermengde zich al snel met een fascinatie voor debat en communicatie, wat leidde tot een carrière waarin ze deze elementen naadloos combineert. Kim’s veelzijdigheid is niet alleen gebleken op het podium, ze heeft zich ook bewezen als een bekwame coach, interviewer en communicatietrainer.

Haar vaardigheden en expertise hebben haar tot een gerespecteerde figuur gemaakt in een breed scala aan sectoren. Van waterbeheer en energietransitie tot ziekenhuizen, kunst, ondernemerschap, overheden en commercie, Kim’s aanwezigheid op een evenement garandeert een verrijkende ervaring voor alle deelnemers. Haar stijl, die zowel los als ontwapenend is, maar ook alert en inhoudelijk sterk, maakt haar tot een geliefde dagvoorzitter bij tal van evenementen.

Door de jaren heen heeft Kim haar expertise verder uitgebreid door het initiëren van de training Leren Modereren, met de internationale variant How to Moderate Events, waarmee ze al ruim 12 jaar aspirant-dagvoorzitters en gespreksleiders opleidt. Dit initiatief onderstreept haar toewijding aan het vak en haar verlangen om haar kennis en vaardigheden te delen met de volgende generatie professionals.

Kim Coppes belichaamt een unieke combinatie van passie, expertise en veelzijdigheid, waardoor ze een onmisbare aanwinst is voor elk evenement. Haar bijdrage gaat verder dan alleen het begeleiden van gesprekken; ze verrijkt de hele ervaring met haar warmte, wijsheid en het vermogen om elk onderwerp toegankelijk en boeiend te maken voor haar publiek. Haar reis van de theaterschool tot aan de top van de evenementenwereld is een inspirerend voorbeeld van hoe veelzijdige talenten kunnen leiden tot een uitzonderlijke carrière.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Gespreksleider, Interviewer, Presentatrice
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Kim Coppes

Kim is al zeven jaar dagvoorzitter op ons Jaarcongres Geriatrische Revalidatie. Zij verstaat de kunst om bij onze doelgroep de juiste toon te raken en met haar enthousiaste inzet vanaf begin tot eind een sfeer te creëren waarin de actief deelnemers betrokken blijven. De deelnemers geven in hun evaluaties aan dat de energieke inbreng van Kim ieder jaar weer sfeerverhogend werkt, en naast haar sterke inhoud, absolute meerwaarde heeft voor ons congres.

― Arnold Jongenburger en Roland van Peppen , Studio GRZ:

Kim heeft ons enorm geholpen met het enthousiasmeren (en op hun gemak stellen) van de tafelgasten en om de kijker van het online event ook continu getriggered te houden. Ze heeft ons dus ook op inhoudelijk vlak enorm geïnspireerd, om het event tot een groot succes te maken.

― Sonja Pruntel van BOIP

Top hoe ze de energie en regie in handen houdt! Echt een gigantisch verschil met de duizenden zelfbenoemde dagvoorzitters tegenwoordig.

― Remy Gieling, AI en Technologie Spreker

Mede dankzij Kim Coppes haar kunde, ervaring, charme, humor, gevatheid, interesse en presentatie was ons branchecongres een uitermate geslaagde dag. Dagvoorzitten is een kunst, en Kim is een echte kunstenaar!

― Jan Brands directeur Cultuurconnectie

De beste dagvoorzitter die ik ken, heet Kim Coppes

― Arjan Kindermans, Ander Licht

Kim was dagvoorzitter bij de WOW-dag van Platform WOW. Aantal bezoekers rond de 450. Kim deed dat op een bewonderenswaardige wijze. Er was volop interactie met de zaal, gepaste humor, flexibiliteit en snelheid. Naast haar dagvoorzitterschap nam zij ook de begeleiding van drie College tours op zich. Live interviews in een zaal, afgewisseld met videofragmenten, voorbereide vragen en vragen vanuit de zaal. Dit werden geanimeerde, interessante gesprekken die vlekkeloos verliepen door haar inzet. Een betere dagvoorzitter kan je je voor je bijeenkomst niet wensen.

― Platform WOW

Ze biedt de diepgang waar onze bezoekers naar verlangen, met de lichtheid waar onze bezoekers misschien nog meer naar verlangen

― MVeermans Mediation en Training
Schrijf een review

Video met Kim Coppes

Meer informatie & boekingen

Kim Coppes inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Kim Coppes
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers