20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Martijn Aslander

Martijn Aslander als spreker boeken

Martijn Aslander, een vooraanstaande spreker, technologie filosoof en auteur, heeft in de afgelopen tien jaar een indrukwekkende carrière opgebouwd. Hij staat bekend om zijn diepgaande inzichten in de netwerk- en informatiesamenleving, wat hem tot een gewaardeerde expert in dit veld maakt. Zijn boeken, zoals ‘Easycratie’ en ‘Nooit Af’, worden beschouwd als essentiële literatuur voor bestuurders en leiders. Aslander is niet alleen een denker; hij is een vernieuwer die actief zoekt naar manieren om problemen op te lossen en nieuwe kansen te creëren. Zijn nieuwste project, ‘Digitale Fitheid’, plaatst hem wederom in de voorhoede van de toekomst van werk.

Martijn Aslander

Digitale fitheid

Wanneer u Martijn Aslander als gastspreker boekt, haalt u niet alleen een ervaren spreker in huis, maar ook een vernieuwende denker. Met meer dan een decennium ervaring in het spreken over de netwerk- en informatiesamenleving, brengt Martijn een schat aan kennis en inzichten mee. Zijn vermogen om complexe ideeën op een toegankelijke manier te presenteren, maakt hem ideaal voor evenementen en conferenties. Zijn onderwerp ‘Digitale Fitheid’ is bijzonder relevant in de huidige tijd, waarin de digitale wereld snel verandert en nieuwe uitdagingen met zich meebrengt.

Martijn Aslander als dagvoorzitter boeken

Martijn Aslander is ook beschikbaar als dagvoorzitter. Zijn unieke benadering en diepgaande kennis van thema’s zoals technologische ontwikkelingen en de impact daarvan op de samenleving maken hem een uitstekende keuze voor conferenties en seminars. Zijn vaardigheid om discussies te leiden en interactie te stimuleren, gecombineerd met zijn expertise, zorgt voor dynamische en boeiende evenementen.

Digitale Fitheid

‘Digitale Fitheid’, geïnitieerd door Martijn Aslander en Mark Meinema, is een concept dat steeds belangrijker wordt in onze samenleving. Dit thema focust op hoe individuen en organisaties zich kunnen aanpassen en excelleren in een steeds digitaler wordende wereld. Artikelen, cursussen, podcasts en expertmeetings over dit onderwerp, aangeboden door Martijn en zijn team, bieden diepgaande inzichten en praktische tips voor het navigeren in deze digitale wereld.

Martijn Aslander inhuren voor een lezing

Het proces om Martijn Aslander te boeken voor een lezing is eenvoudig en transparant. Quality Bookings staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van het eerste contact tot de afronding van de boeking. Met onze all-inclusive tarieven en 24-uurs offerteservice zorgen we ervoor dat het proces soepel en zonder onverwachte verrassingen verloopt. Onze uitgebreide ondersteuning en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat uw evenement een succes wordt.

Auteur

Martijn Aslander is ook een gerespecteerde auteur, met meerdere publicaties en boeken op zijn naam. Zijn meest recente werk, ‘Ons werk is stuk’, geschreven samen met Arjan Broere en Mark Meinema, heeft veel lof ontvangen. Zijn schrijfwerk weerspiegelt zijn diepgaande kennis en biedt lezers waardevolle inzichten in de veranderende wereld van werk en technologie.

Martijn is een veelzijdige en dynamische spreker die een waardevolle bijdrage kan leveren aan uw evenement of conferentie. Zijn expertise, ervaring en vernieuwende ideeën maken hem tot een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en inzicht in de uitdagingen en kansen van de moderne digitale wereld.

Biografie van Martijn Aslander

Martijn Aslander is een man van vele talenten en interesses. Zijn carrière begon als ondernemer en al snel ontwikkelde hij zich tot een veelgevraagd spreker, auteur en adviseur. Martijn staat bekend om zijn diepgaande kennis van de netwerk- en informatiemaatschappij en de invloed daarvan op werk en samenleving.

Hij heeft een unieke kijk op de rol van technologie in ons leven en is een expert in het vertalen van deze inzichten naar praktische toepassingen voor individuen en organisaties. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook uiterst boeiend en vermakelijk. Met zijn dynamische en interactieve presentatiestijl weet hij zijn publiek te betrekken en te inspireren.

Martijn is medeauteur van verschillende boeken over deze onderwerpen, waaronder ‘Easycratie’, een boek dat nieuwe manieren van werken en organiseren in het licht van de 21e eeuw verkent. Zijn werk is een reflectie van zijn passie voor het leven, een onstilbare nieuwsgierigheid en een diepgeworteld geloof in de kracht van verbinding en samenwerking.

Zijn benadering is altijd fris, vernieuwend en uitdagend. Martijn Aslander kijkt verder dan de gebaande paden en brengt nieuwe perspectieven naar voren die uitnodigen tot reflectie en discussie. Zijn talent om complexe ideeën op een eenvoudige en toegankelijke manier te presenteren, maakt hem tot een van de meest boeiende en verhelderende sprekers van deze tijd.

Martijn als spreker

Martijn’s lezingen zijn een mix van persoonlijke verhalen, professionele ervaringen en diepgaande kennis over hoe netwerken en technologie onze wereld vormgeven. Hij is in staat om zijn publiek mee te nemen op een reis door de wereld van innovatie en de informatiemaatschappij, waarbij hij hen uitdaagt om na te denken over de impact die technologie heeft op ons dagelijks leven.

Zijn boodschap is duidelijk: in een wereld die voortdurend verandert en evolueert, is het essentieel om flexibel en adaptief te zijn. Martijn Aslander biedt niet alleen inzichten, maar ook praktische tools en strategieën om deze veranderingen te navigeren en er het beste van te maken.

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van spreken, schrijven en adviseren, heeft Martijn een indrukwekkende bijdrage geleverd aan het denken over de toekomst van werk, onderwijs en samenleving. Zijn lezingen en workshops zijn een must voor iedereen die geïnteresseerd is in de kruising van technologie, samenwerking, innovatie en de toekomst.

Als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen informeert maar ook inspireert, dan is Martijn Aslander de perfecte keuze. Zijn lezingen zullen je publiek gegarandeerd aan het denken zetten en hen voorzien van nieuwe inzichten en ideeën om toe te passen in hun eigen leven en werk. Boek Martijn nu en ervaar de kracht van zijn woorden en ideeën.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Martijn Aslander

"Martijn Aslander kende ik van Lifehacking, waar tips werden gegeven die het leven makkelijker maken. Een lezing van Martijn is ontzettend interessant, grappig en inspirerend. Martijn geeft nog steeds enorm veel tips over computers, efficiënt werken enz, maar heeft ook goed in de gaten welke trends er zijn en is een ster in “omdenken”. Neem in ieder geval een notitieboek mee naar zijn lezing! "

― Mr. Hilda Meines

"Wat is Martijn toch een boeiende inspirerende spreker! Wanneer je hem ook spreekt, hij blijkt steeds jaren op je vooruit te lopen. Hij zet je absoluut aan het denken over je eigen digitale fitheid en biedt daar hulpmiddelen voor aan. Met veel humor en een vrolijk krititische blik laat hij je beseffen dat je veel meer kunt bereiken in veel minder tijd!"

― Gert van der Kooij

"Het was een eer om Martijn Aslander uit te nodigen voor onze bijeenkomst en zijn aanwezigheid voegde een ontwapenende, eerlijke en energieke dimensie toe aan het event. Als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen kennis deelt, maar ook een blijvende impact achterlaat, kan ik Martijn Aslander alleen maar ten zeerste aanbevelen. Hij moedigt aan tot het doorbreken van grenzen en het omarmen van ogenschijnlijk onhaalbare uitdagingen."

― Maud Burgers
Schrijf een review

Video met Martijn Aslander

Artikelen over Martijn Aslander

Meer informatie & boekingen

Martijn Aslander inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Martijn Aslander
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers