20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Michel Vos - Humanity, Fuck Yeah!
Exclusief bij
Quality Bookings

Michel Vos Humanity, Fuck Yeah!

Michel Vos als spreker boeken

Prikkelt. Inspireert. Transformeert.

Vanaf een jonge leeftijd, geïnspireerd door de visionaire werelden van Star Trek: The Next Generation, heeft Michel een diepe passie ontwikkeld voor de samensmelting van wetenschap, technologie, science-fiction en de toekomstige samenleving. Door zijn diepgewortelde kennis, opgedaan uit gepassioneerde interesse en talloze expertinterviews op het gebied van technologie en AI en als de gedreven auteur achter het inspirerende boek “Get Your Shit Together”, positioneert hij zich aan de voorhoede van het verkennen van de heldere paden die de toekomst voor ons in petto heeft.

 • Snel contact met Michel Vos
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Ervaring en Invloed:

Doorheen zijn carrière heeft Michel niet alleen een diepgaand begrip verworven van de mechanismen van persoonlijke ontwikkeling en tijdmanagement, maar ook de kunst geperfectioneerd van het creëren van visionaire narratieven die een breed publiek aanspreken. Als host van de Eindbazen podcast, heeft hij de mogelijkheid gehad om met diverse experts te praten, en door middel van deze gesprekken, een rijke kennis en inzichten opgebouwd die hij nu deelt in zijn keynotes en sessies.

Visie op de Toekomst:

In een wereld die in het gezicht van exponentiële technologische vooruitgang vaak dystopisch lijkt, biedt Michel een hoopvolle lens, een die de wonderen en mogelijkheden benadrukt die voor ons liggen. Door middel van scherpzinnige analyses en futuristische scenario’s, gidst hij zijn publiek door een reis die niet alleen de technologische veranderingen verkent, maar ook hoe we als samenleving en individuen kunnen evolueren om deze veranderingen te omarmen, met een duidelijke en inspirerende visie vooruit.

Interactie met het Publiek:

Zijn presentaties zijn ontworpen om niet alleen te informeren, maar ook om te inspireren en te katalyseren. Met de integratie van pakkende science-fiction voorbeelden geeft hij intrigerende analyses van het potentieel van menselijke vindingrijkheid, creëert hij een dynamische en interactieve ervaring die deelnemers niet alleen uitdaagt om dieper te denken, maar ook om actie te ondernemen in het vormgeven van onze gedeelde toekomst.

+ lees meer

Neem Contact Op:

Bent u klaar om samen een reis naar een helderdere, hoopvollere toekomst te ondernemen? Michel nodigt u uit om contact op te nemen en te verkennen hoe we samen de grenzen van het mogelijke kunnen verleggen en een nieuw tijdperk van innovatie en vooruitgang kunnen inluiden. Let’s shape the future, today.

Meer informatie & boekingen

Michel Vos inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Michel Vos
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers