20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Anita Witzier

Anita Witzier als spreker boeken

Anita Witzier is een bekende tv-persoonlijkheid die als spreker, presentator of dagvoorzitter ingehuurd kan worden voor uw seminar of congres. Met haar charme, professionaliteit en ruime ervaring in de media, zal zij zeker een meerwaarde zijn voor uw evenement. In deze pagina leest u meer over de expertise van Anita Witzier en waarom zij de perfecte spreker is voor uw gelegenheid.

Anita Witzier

Dagvoorzitter en presentatrice

Over maatschappelijke betrokkenheid en presenteren Anita Witzier is niet alleen een talentvolle presentator, maar ze heeft ook een grote maatschappelijke betrokkenheid. Ze heeft programma’s gepresenteerd zoals BlootGewoon, waarin bekende Nederlanders poseerden voor een naaktkalender ten bate van goede doelen. Anita Witzier is bovendien ambassadeur van de Stichting Help, Hulphond NL en het Nationaal Reuma Fonds. Tijdens haar lezingen kan ze spreken over haar ervaringen in de media en haar inzet voor maatschappelijke projecten en goede doelen. U heeft de optie om Anita in te huren als spreker, presentator of dagvoorzitter, waarbij ze haar inzichten en ervaringen zal delen op een manier die aansluit bij uw evenement.

Anita witzier inhuren voor een lezing

Het boeken van Anita voor een lezing is een eenvoudig proces. U kunt contact opnemen met ons team van Quality Bookings en binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. Wij regelen desgewenst ook direct contact met Anita Witzier, zodat u uw wensen en plannen met haar kunt bespreken. Dankzij onze jarenlange ervaring in spreker management en onze boekingsgarantie, bent u verzekerd van een vlekkeloos verloop van het boekingsproces.

Biografie

Anita Witzier, geboren in 1961, is al jarenlang een vertrouwd gezicht op de Nederlandse televisie. Ze begon haar carrière bij Veronica, waar ze zowel als omroepster als op de afdeling personeelszaken werkte. In 1989 maakte ze de overstap naar het vak van presentatrice. Haar carrière nam een vlucht toen ze in 1996 bij de KRO ging werken en programma’s als De Asoshow, Hints, Tien voor Taal en Memories presenteerde.

Anita staat bekend om haar vaardigheden als spreker en haar vermogen om zich in te leven in anderen. Deze eigenschappen maken haar tot een geliefde keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een ervaren spreker, presentator of dagvoorzitter voor hun congres of seminar. Maar haar maatschappelijke betrokkenheid is minstens zo belangrijk. In 2009 en 2010 presenteerde ze het tv-programma BlootGewoon, waarbij bekende Nederlanders poseerden voor een naaktkalender ten bate van goede doelen. Ook Anita zelf ging uit de kleren voor dit goede doel.

Anita Witzier heeft in de loop der jaren verschillende onderscheidingen ontvangen voor haar werk. In 2011 ontving ze een lintje voor haar maatschappelijke verdiensten en in 2007 won ze de Zilveren Televisie-ster, een publieksprijs voor vrouwelijke tv-persoonlijkheden. Ze is ambassadeur van diverse goede doelen, waaronder de Stichting Help, Hulphond NL en het Nationaal Reuma Fonds.

Met haar ervaring, professionaliteit en maatschappelijke betrokkenheid is Anita Witzier een uitstekende keuze als spreker, presentator of dagvoorzitter voor uw evenement. Neem contact op met ons team van Quality Bookings om Anita te boeken en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentatrice, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Anita Witzier

Schrijf een review

Video met Anita Witzier

Meer informatie & boekingen

Anita Witzier inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Anita Witzier
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers