20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Rik Vera

Rik Vera als spreker boeken

Rik Vera is een bekende spreker, auteur en adviseur op het gebied van bedrijfstransformatie, innovatie en klantgerichtheid. Hij staat bekend om zijn expertise in het helpen van organisaties bij het omgaan met de uitdagingen van het digitale tijdperk en het gedijen te midden van de snelle technologische vooruitgang. — kun je nog een of twee zinnen toevoegen? Door zijn boeiende presentaties en praktische inzichten stelt hij bedrijven in staat om niet alleen te overleven, maar ook te floreren in een tijdperk dat wordt gekenmerkt door voortdurende verandering en ontwrichting.

Rik Vera

Worldwide Keynote Speaker

Ben je op zoek naar een inspirerende en talentvolle spreker in Nederland? Zoek niet verder, want Rik Vera is de persoon die je evenement naar een hoger niveau kan tillen. In deze pagina ontdek je alles wat je moet weten over Rik Vera en waarom je hem als spreker zou moeten boeken.

Het Onderwerp: Future-Proofing Your Business

In de snel veranderende wereld van vandaag is het essentieel voor bedrijven om relevant te blijven en zich aan te passen aan de toekomst. Rik Vera is een auteur, futurist, business filosoof, coach, en bovenal een inspirerende keynote speaker. Hij heeft meer dan 1500 keynotes gegeven en heeft publiek over de hele wereld geïnspireerd in meer dan 62 landen.

Rik Vera brengt niet alleen inzichten voor ‘de dag na morgen’, maar voorziet je ook van praktische inzichten waarmee je vandaag nog aan de slag kunt. Zijn unieke combinatie van jarenlange ervaring, een levendige verbeelding, krachtige verhalen, waardevolle inzichten, meeslepende presentaties, entertainment, Belgische humor, hoop en authenticiteit maken hem tot een unieke spreker die je niet mag missen.

Waarom kiezen voor Rik Vera?

Rik Vera weet precies hoe je het metaverse, kunstmatige intelligentie en data kunt gebruiken om je bedrijf toekomstbestendig te maken. Het draait niet alleen om het volgen van digitale trends, maar om het optimaal benutten van de veranderende context. Hij heeft zijn geheimen voor toekomstbestendig management gedeeld op meer dan 1500 podia in 62 landen. Rik denkt graag mee met bedrijven om nieuwe groeikansen te ontwikkelen en frisse ideeën over de toekomst te presenteren, met een gezonde dosis (Vlaamse) humor.

The Day After Tomorrow

“De tijd tast zowel inhoud als structuur aan. Vandaag, sneller dan ooit tevoren.”

Wat is de beste strategie voor de digitale wereld? Hoe ga je om met onvoorspelbaarheid? Hoe kun je, zowel als ondernemer als bedrijf, in de pas blijven lopen met de buitenwereld, de wereld van technologie en de wereld van de consument? Waar richt je je aandacht op? Welke van de ontelbare mogelijkheden onderzoek je? Hoe kun je je bedrijf herontwerpen om het duurzaam relevant te maken? Welke technologische golf moet je berijden? Wat moet je opbouwen en wat moet je afbreken?

“Het is een kenmerk van onze snel veranderende wereld dat er geen eenduidig antwoord meer is op deze vragen. Het moment dat je er een geeft, moet je al nadenken over hoe je deze het beste kunt aanpassen. Het is onmogelijk om met een prefab ontwerp te werken bij het ontwikkelen van een strategie voor de digitale wereld. Je moet systematisch opbouwen, blok voor blok, aanpassen en wijzigen waar nodig, zodat je kunt blijven inspelen op de veranderende trends en kansen van de dag.” (Managers The Day After Tomorrow)

De vragen die Rik wilde beantwoorden in zijn boek zijn relevanter dan ooit, omdat de veranderingen in de buitenwereld en bij consumenten verwoestender zijn dan we ons in 2018 konden voorstellen. De golven van verandering worden niet alleen aangedreven door technologie, maar worden versterkt door de ontwrichtende kracht van een virus dat de wereld zoals we die decennialang hebben gekend in slechts enkele weken heeft veranderd. Dit heeft ruimte gecreëerd voor een volledig nieuwe wereld van onbekende ecosystemen, bedrijfsmodellen en consumentengedrag.

In deze keynote herziet Rik Vera zijn boek en herdefinieert hij wat management zou moeten zijn voor managers in deze nieuwe ‘Dag na Morgen’.

Rik Vera inhuren voor een lezing

Het boekingsproces bij Quality Bookings is eenvoudig en efficiënt. We willen graag weten wat de doelgroep en doelstellingen zijn van je evenement, evenals de rol die Rik Vera zou moeten spelen. Vervolgens zullen wij je een aantal sprekers voorstellen die passen binnen je budget. Bij Quality Bookings garanderen we altijd de beste match voor jouw evenement, met meer dan 19 jaar ervaring in sprekersmanagement. Bovendien bieden we binnen 24 uur een scherpe offerte en een veilige boekingsgarantie.

Biografie van Rik Vera

Dit is de biografie van Rik Vera, maar wees gerust, we gaan verder dan een simpele opsomming van feiten. We willen je een diepgaand inzicht geven in de persoon achter de spreker, Rik Vera.

Rik Vera is een vooraanstaande auteur, futurist, business filosoof, coach en inspirerende keynote spreker. Zijn expertise omvat diverse facetten van het bedrijfsleven, waaronder bedrijfsmodellen, ondernemerschap, leiderschap, marketing, klantgerichtheid, verkoop en (digitale) innovatie. Zijn passie? Begrijpen waarom en hoe bedrijven relevant kunnen blijven in de toekomst.

Wat Rik Vera onderscheidt van andere sprekers is zijn vermogen om organisaties over de hele wereld te inspireren met boeiende verhalen, visuals en presentaties. Zijn lezingen bereiden je niet alleen voor op ‘de dag na morgen’, maar bieden ook praktische inzichten waarmee je onmiddellijk aan de slag kunt. Rik combineert zijn jarenlange ervaring met een levendige verbeelding, krachtige storytelling, waardevolle inzichten, pakkende uitspraken, entertainment, Belgische humor, hoop en authenticiteit op een unieke manier op het podium. Er is niemand zoals Rik.

Als spreker

Rik Vera heeft meer dan 1500 keynotes gegeven en heeft inspirerende presentaties verzorgd in meer dan 62 landen. Zijn internationale ervaring en impact zijn ongeëvenaard. Hij heeft de geheimen van toekomstbestendig management gedeeld op grote podia over de hele wereld en heeft organisaties geholpen om zich aan te passen aan de snel veranderende zakelijke omgeving.

Van een keynote spreker is Rik Vera geëvolueerd naar een futurist die precies weet hoe je het metaverse, kunstmatige intelligentie en data kunt gebruiken om je bedrijf te transformeren. Zijn benadering draait niet om het simpelweg volgen van digitale trends, maar om het begrijpen en benutten van de veranderende context. Rik deelt graag zijn inzichten en frisse ideeën over de toekomst, en dit alles met een gezonde dosis (Vlaamse) humor.

Kortom, als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen inzicht biedt in de toekomst van bedrijven, maar ook praktische stappen en inspiratie voor vandaag levert, dan is Rik Vera de juiste keuze. Neem vandaag nog contact op met Quality Bookings om hem te boeken voor je evenement en laat je publiek inspireren door een van de meest dynamische en visionaire sprekers van deze tijd.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Rik Vera

"Rik inspireert, ontroert en laat dingen in beweging komen. Een echte aanrader om Rik uit te nodigen om je te rock&roll naar nieuwe inzichten. Voor iedereen die op zoek is naar verandering en richtingen van verandering."

― Elke de Clerck

"Rik's praktijkervaring in het verleggen van de grenzen van het bedrijfsleven en het exploiteren van technologie om te innoveren, is van onschatbare waarde voor onze uitvoerende deelnemers aan de London Business School. Zijn vermogen om verhalen te gebruiken om uitdagende ideeën tot leven te brengen, onderwijst en inspireert."

― David Lewis

"Rick is een leider met inzicht en een geweldige spreker die mensen effectief inspireert over het omarmen van verandering en digitalisering."

― Jose Voisin

"Rik inspireert, ontroert en laat dingen in beweging komen. Een echte aanrader om Rik uit te nodigen om je te rock&roll naar nieuwe inzichten. Voor iedereen die op zoek is naar verandering en richtingen van verandering."

― Elke de Clerck
Schrijf een review

Video met Rik Vera

Meer informatie & boekingen

Rik Vera inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Rik Vera
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers